update

Will är inte alls lika skrikig längre på dagarna, det vände när han blev runt månaden gammal, tror det beror dels på att han ser lite bättre och kan distraheras lite, han kan titta på ting långa stunder utan att tröttna. han sover fortfarande riktigt bra om natten, typ somnar runt 21, sover till runt 04, har vaken tid i ca 2 timmar och somnar om en stund till. rätt svårflörtad är han ändå och ler inte i onödan, Love skattade för ingenting när han var bebis, men Will får man jobba lite mer med.

Love fortsätter att utvecklas snabbt, han har börjat lägga till "så" framför ord för att få lite mer effekt, typ "jag är så hungrig", "så ledsen" eller "så arg" ^^

han har fortsatt att intressera sig för former, färger och siffror. han kan alla färger och rabblar former som inte ens jag kan, typ "svär" det kallade jag för klot men det är tydligen fel.

han trotsar fortfarande väldigt mycket och gör alltid tvärt emot vad man säger till honom och att få på kläder och ta sig ut genom dörren tar externt lång tid. helt blöjfri är han och har varit det i några månader nu :)

han är väldigt mån om lillebror och ser gärna till att han har sin napp, frågar efter honom när han inte är i samma rum och vill väldigt gärna hålla honom, helst när han är som mest ledsen :)

2 riktigt fina pojkar har vi!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0