Will update

nu när Will är 4 månader måste jag göra en liten update om hur han är och hur han har utvecklats.

han är extremt aktiv och ska vara med hela tiden, helst i någons famn, och man ska gå runt och bära honom. han är ju så himla tung så man orkar ju inte det dock. men lägger man honom på golvet rullar han direkt över till mage och börjar med krypträning. han jobbar bra med benen och drar in dom under sig men orkar inte riktigt med armarna viket resulterar i att när han skjuter ifrån med benen hamnar han på ansiktet och blir ledsen och arg.

har man honom sittandes i knät är det samma visa, går typ 10 sekunder sen börjar han spjärna med benen och vill stå eller försöka ta sig ner på golvet och så håller det på.

han blir glad när man pratar med honom och skattar allt oftare, gärna när han får se sin egen spegelbild eller om man sjunger för honom.

bita, bita, bita är det största intresset (efter krypträning) och han hugger allt som kommer lite för nära munnen, eller så grabbar han tag i saker själv, händer är en favorit.

tappar han leksak tittar han åt det håller den försvann, också om någon lämnar rummet tittar han efter oss.

man märker när han ammar att han är så nyfiken på allt runtomkring för minsta lilla ljud eller rörelse så måste han sätta sig upp och kolla vad det är.

det ska bli väldigt spännande och se hur han utvecklas nu de närmsta månaderna :D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0