blåbärsmonster

det blir pannkakor till kvällsmat, skulle ta fram lite hallon & blåbär för att tina men råkade visst ställa tallriken lite för bra för vårt blåbärsmonster :)



Love love dagis

man får inte säga till Love för tidigt på morgonen att det är dagis-dag för då ska han iväg med en gång, med eller utan kläder.




idag har han både ätit och sovit på dagis, och han åt tre portioner chili con carne, komiskt nog hade vi det på menyn här hemma igår också och den lilla rackaren åt ingenting!!

sov gjorde han också, jag har varit så nervös för detta är första gången som han sover inomhus på förskola. men 35 minuter hade det tagit sen sov han gott i 1 tim och 20 min :)

lugn helg

i fredags förmiddag åkte Love med hans farmor & farfar till byxelkrok för att spendera helgen ihop med dom.

det har varit så skönt att sova 2 hela nätter utan störd sömn, Henrik har jobbat i helgen så jag har bara legat och kollar på film efter film hela helgen, utan att ens gå ur sängen, underbart skönt.

Love har haft det så bra och F & F har uppdaterat oss med bilder på vad dom gjort för skoj, en var från när dom var i skogen och plockade blåbär, helt blå om munnen var han den lilla blåbärsgrisen :)

när han kom hem idag var han genomförkyld så det blir inget dagis imorgon, mamma blev utskriven från sjukhuset idag, hon är inte helt bra men på bättringsvägen så det känns skönt.

nytt dagis

i torsdags var en pedagog från Love's nya dagis på hembesök hos oss, det gick bra :) i fredags var det första inskolningsdagen och Love fick träffa de andra barnen som är i samma grupp. det är 9 barn där den yngsta är 13 månader och den äldsta är 2,5 år. det är roligt att Love har fler barn i sin egen ålder nu.

det som jag tycker är lite konstigt är att inskolningen är under 2 veckors tid men barnen är bara där 1 timme om dagen varje dag under inskolningen. tycker det hade varit bättre om man börjar med en timme men sen ökat tiden, känns konstigt att vara där under 1 timme ena dagen sen ska dom vara helgdagar helt plötsligt.

måndag

välbehövlig ledig dag idag :) Love, jag och Dick gick upp och hälsade på mamma på sjukhuset, L sa "dicki" för första gången och D var överförtjust!!

det blev lite påfyll av mellanmål för lillfisen på sjukhuset




det senaste i allergiväg är att förutom mjölk, ägg & soja även undvika allt som är rött, så till kvällen gjorde jag köttfärssås utan tomat. det var verkligen ovanlig smak men ändå ganska gott, inget är ju dock som riktig köttfärssås.



zZzZz

var det jag som precis skrev att vi var i Love's rum och väntade på att han skulle somna? sa jag också att jag köpt mig en chokladbit som jag är sjukt sugen på och som ligger i köket och ropar på mig??

här är vi nu, i soffan i vardagsrummet har kollat igenom alla iaiao-klipp på Youtube och jag är tröttare än lilleman..

så fort han somnar ska jag kasta mig över chokladen vaken eller sovandes !



söndag

ännu en jobbhelg är över och det är riktigt skönt. har haft väldiga problem att ta mig ur sängen på morgonen, är ju van vid att börja vid 12 i veckorna vilket brukar leda till att L & jag mornar oss i sängen ganska länge.

just nu sitter jag vid Love's säng och väntar på att han ska somna, han ligger och sjunger "lilla snigel" känner nästan för att krypa upp i hans säng och sova jag med.

imorgon får det bli en gosig mamma & Love dag.

slut

jag har haft en riktigt dålig dag idag, jag orkar inte ens prata om det är bara trött på det mesta och tålamodet har varit rätt kort.

nu är jag iallafall hemma nyduschad, nyäten och på bättre humör.

in action på jobbet idag ;p



Love's rum

på önskemål av en läsare kommer här lite bilder på hur Love's rum ser ut.










samt Love in action ^^

Aug. 05, 2013

helgen har varit full av jobb öppning/stängning så jag har varit rejält trött efter det, i lördags kväll var jag på sjukhuset och hälsade på min lilla mamma som ligger där och är rejält sjuk just nu.

igår var vi hos svärisarna efter jobb och åt tacos och träffade Love's kusin Liam.





idag har jag haft en ledig dag och tog med mig Love och gick upp till mamma, vi hängde hos henne i nästan 4 timmar och L sa momo för första gången på riktigt :) så fint!





glad fis imorse vid frukosten :)

underbara vänner

idag har jag träffat Tilda & Märta, vi satte oss nere i parken och bara hade det trevligt, efter en stund gick vi en promenad, timmarna gick fort och när vi sa hej då ringde Karin otroligt lägligt, hon var i stan och ville att jag skulle hjälpa henne att hitta en snygg väska.

när jag slutfört det uppdraget gick vi och tittade på fåglarna i parken och lekte på lekplatsen :)









dagen har varit otroligt trevlig men nu är jag helt slut, jobb imorgon och hela helgen :)

öppna alla dörrar som går

Love har fattat grejen med hur man öppnar dörrar. härom morgonen när jag stod i duschen öppnade han dörren och gick raka vägen in i duschen med kläder och allt på och skulle vara med. ytterdörren öppnar han också gärna och går ut så nu måste vi extra noga med att låsa den när vi är hemma. busunge :)

från att utvecklingen har stått still ett tag går den nu framåt i rasande fart!




blicken man slänger innan man gör någon man antagligen inte får ;)
RSS 2.0