inget vettigt

jag har inget vettigt alls att komma med,

Allis har mer energi än någonsin och är helt otroligt sällskaplig, kanske för att han inte fått mat på en vecka.. men i morgon ska han få morot, har jag berättat vad som var felet med honom!? han var förstoppad, vetrinärens teori var att det var pga stress eftersom vi har skaffat katt, (eeeh!?) och eftersom att vi inte har skaffat katt, så var henes teori nummer 2 att det var pga stress efter flytten (som ägde rum i november förra året) men snälla nån, (koll på läget) henke undrade om det kanske var möjligt att det berodde på brist på fibrer? och så blev det, så andledningen till allis förstoppning var pga fiberbrist.

västerviks butikschef har varit på jobbet denna veckan och styrt och ställt, sista dagen idag, vilket resulterade i tårar för min del, tårar av lättnad, hon tycker tyvärr inte om mig och det är inte lätt att få henne på gott humör. men saker och ting har förändrats, jag tillexempel stod bara i kassan 2 timmar i tisdags istället för typ 6 timmar, och därför fick jag vara på golvet nästan en hel dag, jag byggde om kläder och det var så kul, hoppas verkligen att detta håller i sig för jag längtar verkligen inte tillbaka till kassan :P men det har också med att göra att stolarna har tagits bort, så vi får inte längre sitta ner i kassan, och det gör att jag får jätteont av att stå där "w

igår betalade jag och henke räkningar, det var inte kul, det är det väl aldrig, men denna månaden var det verkligen inte kul, vi har inte råd att unna oss någonting denna månaden.. men det gjorde jag ändå, köpte nya påslakan :)


suzanne reuter var inne och handlade av mig idag igen tredje gången nu, jag önskade henne trevlig helg, men då sa hon att det inte alls skulle bli en trevlig helg för att hon skulle resa hem..

så det var allt jag hade att tillägga idag kolla gärna in http://twitter.com/emelierydell eller skaffa en  :P

lättroad

idag plockade vi upp den radiostyrda bilden som jag vann, henke har jättekul, jag var först lite rädd att henke skulle jaga allis med den, men det visade sig vara tärt om, allis jagar bilen runt i lägenheten, haha det ser jätteroligt ut!! det är helt sjukt vilken energi den kaninen har.

090823

idag är det söndag, en myssöndag.

cyklade till jobbet, för att direkt cykla hem igen, näe så var det inte, jobbade 12-15 men det gick så sjukt fort att det kändes som om jag åkte med ens jag kom, det gillar vi!

sen när jag kom hem låg jag bara och slappade i soffan, så jefla gott. efter några timmar fick jag dock panik och va tvungen att hitta på något, så jag åkte till macken och snackade lite med karin, stannnade inte så länge och när jag kom hem kollade henke och jag på den senaste wallander, tycker den var bra men rörig.

mitt i allt åker det ett tåg förbi och drar världens tut, jag fick ju nästan en hjärtattack (hahaha världens asgarv bröt just ut, skulle skriva som du precis läste "hjärtattack" men när jag läste igenom vad jag hade skrivit hade jag råkat skriva "stjärtattack" hahaha, barnslig humor)

allis får ju inte äta någon vanlig mat just nu och vi matar honom med någon flytande grön gegga på spruta som han inte alls gillar (vilket jag förstår, den luktar riktigt illa) så att han springer efter en så fort han hör minsta prassel i hopp om att få mat, han försöker ta sig in i skåpet där vi förvarar påsen med hans mat i och idag var han under soffan, och jag tyckte att det lät konstigt därunderifrån, efter en stund måste jag kolla vad han sysslar med och upptäcker att han har fåt tag på en gammal M&M som har råkat rulla in där under. snacka om att man är hungrig.

Allis <3

efter jobbet idag gick jag till vetrinären för att hämta hem allis, det är så skönt att han är hemma igen och han hoppar runt i hela lägenheten, jag är så glad, dock gick hans lilla kalas på 2700:- mindre roligt.. plus att han får inte äta någon vanlig kaninmat utan han ska ha en speciell mat som vi måste ge honom på sputa 4 gånger om dagen, men jag är så grymt glad och lättad över att han är hemma igen  och att han mår bra:)

nu kollar jag på friidrott och ligger bara i soffan och njuter, skönt att slappa lite.

twitter

någon mer därute som har twitter, vore kul att följa isf :)

kapten zoom!

min dag började med drillträning dock bara ett par timmar, ville verkligen stanna det var skitkul men jag var tvungen att åka och jobba

fullt ös var det på jobbet och mitt i allt kom kapten zoom in (anders linder), galaxer i mina braxer haha det är ju något att skriva dit på mitt cv, :P

cyklade hem från jobbet i regnet, och när jag kom hem hade henke lagat mat och bakat kladdkaka, han är bäst :) emma var här och fick lite kaka också.


till lite tråkigare nyheter, dom ringde från vertrinären och det är ingen jättestor förändring på allis, dom har tvångsmatat honom och ger honom massa mediciner, men dom behåller honom över natten igen så vi får veta mer i morgon, vill att han ska komma hem!

byebye.

något jag länge länge har funderat på.

det finns en låt som heter "i would anything for love" med meat loaf.. jag älskar den låten, men till saken.
den går typ såhär:

 I would do anything for love,
I would do anything for love,
But I won't do that,
No I won't do that

då är min fråga, vad tusan är "that" vad är det han inte tänker göra!? någon som vet eller har någon bra teori??

sen vill jag bara tilllägga att Blankas glädjemooves var hur roliga som helst, det var kul att se någon bli såå glad för en gångs skull :P

sjukling..

min dag började med att jag försov mig, ajajaj, men var på jobber 5 över 06 så det var inte så farligt. men sånt förstör ju hela dan och jag har varit jätteklumpig och tappat saker och haft mig hela dagen.

slutade vid tre och åkte direkt till drillträningen med den franske landslagstränaren jean michelle, det var kul och programmet är jättebra!! så de kommer bli kanon :)

Allis har inte mått så bra dom senaste dagarna, han har inte ätit eller druckit och bara legat och sovit utan att typ röra sig alls hela dagarna och varit allmänt tvärt emot vad han brukar vara, så henke tog honom till vetrinären idag och han är nu inlagd, han får dropp och ska röntkas, vi får veta mer i morgon, men jag hoppas verkligen att han blir bra, henke är så orolig så han nästan klättrar på väggarna.

ligger i soffan med stans huvudverk, är trött, men i morgon blir det sovmorgon träningen börjar inte förens 08. sen måste jag åka till jobbet direkt börjar vid 12.

shit

shit vad det blåser ute,, blir nog att ta bilen till jobbet, fast jag vill cykla men man kommer ju ingen stans när det blåser "_

jag lider!!

jag lider av besatthet, jag menar verkligen lider! jag vill inte, och jag skäms, men jag kan inte hjälpa det, jag är besatt!!

done!

idag har jag varit ledig, gott gott, åkte till stadium och kollade på en tröja som är helt galet snygg, men den passade tyvärr inte alls "_ men iallafall så hittade jag ett par skor istället, och när jag kom hem så fick jag lite smått panik då henke blir helt tokig på mig så fort jag köper nåt, så jag funderade över hur jag skulle kunna gömma dom, men jag struntade i det och ställde dom bara på skohylland bland alla andra skor, han märkte inget när han kom hem, och sen när vi åkte och handlade så hade jag på mig dom, men han märkte inget då heller, han sa inget iallafall, men det vore konstigt isåfall för dom lyser lila, han kanske har insett att det inte är någon mening att bli skogstokig längre då jag inte bryr mig iallafall.

var hemma hos emma på en kaffe och sen åkte jag in till stan och köpte mer tyg för att sy ett par mjukisbyxor, som nu är klara, dom hade bara en halvmeter tyg kvar så det bliv lite knepigt att få ihop ett par långbyxor, men jag lyckades :)

i morgon börjar mig åttadagarsvecka, känns lite sådär men det går nog fort.. längtar tills nästa onsdag, då är jag ledig igen :)

för mycket tankar

hej
igår hyrde henke och jag kenny starfighter, sjukt rolig film det blir att klicka hem den :):) plus hela serien som jag älskar, hittade även "hej rymden" en galet rolig serie, vill ha!!

idag har mina tankar gått lite förmycket åt framtiden, tänker och planerar mitt liv hela tiden, men idag har jag varit ledig och rastlös och då tänker jag ibland lite för mycket, det var skönt att prata ut med emma om det, det är jobbigt att hålla allt som man känner innom sig själv, det går tyvärr inte att prata med henke om det, eller nåt annat som har med känslor och tankar att göra, men nu har jag fått prata ut och det hjälpte en hel del, även om jag inte helt kan förstå att folk inte tänker som jag hehe ;P

henke har somnat i soffan och det är omöjligt att väcka honom, så nu skiter jag i det, han får ligga där..

(don´t give up on me).

tredje gången gilt!

denna dagen på jobbet var ju ganska spännande. gilbert är fortfarande sjuk och henke som skulle avlösa theresia vid 12 var också sjuk, och robert som skulle börja vid 10 dök inte upp och ingen fick tag på honom.. varken elin eller jenny hade möjlighet att hoppa in, så vi var tre man kort, alltså hade emma och jag som var dom ända som kunde jobba ingen chans att få någon lunch och båda vi skulle vara tvugna att jobba till stängningen!! men helt plötsligt dök robet upp och allt löste sig, så jag fick gå hem vid halv 4 :) men det var action.

efter jobbet åkte jag till media markt och köpte min mp3-spelare, haha tjejen i kassan- "tredje gången gilt", lite kul.

ikväll blev det en mysig men kall fika med sanna som snart flyttar ifrån mig, vem ska jag nu skvallra drill med!?

idag

idag har varit en skitdag, eller nej inte en skitdag men en sur dag, fast jag har inte varit sur, men det började med att jag vaknade vid typ 9, gick upp och tänkte bara slappa innan jag började jobba vid 12, jag tänkte att jag skulle sätta igång datorn för att kolla över min ekonomi för jag behöver verkligen verkligen en ny mp3, min har bara 2 gig och jag måste alltid ta bort musik för att lägga på ny, vilket inte är så kul, plus att det är nåt glapp i sladden så den är alltid död, och jag (som alla andra antar jag) kan varken gå eller cykla nånstans utan musik. aja jag insåg iallafall att jag inte har råd med nån ny mp3, men det skiter jag i just nu för jag måste ha en.

mitt i alltihop ringer telefonen och det är emma på jobbet, gilbert har blivit sjuk och jag måste komma med en gång, så jag bara kastar mig ut i bilen, och glömer ju självklart kortet (vilket jag inte visste då). när jag hade lunch skyndade jag mig glad i hågen bort till media markt för att köpa mp3:n och när jag kommer fram till kassan så hadde priset höjts på den med 300 spänn, wtf jag är väl inte gjord av pengar heller, går tillbaka och tar tag i en som jobbar där och indrar varför i helvete det står ett pris på den och i kassan säger den ett annat, och han fattar inte heller nånting, men tillslut upptäcker han felet- att jag har tagit fel mp3, den som jag skulle ha och den jag har tagir är helt identiska endast priset skiljer dom åt (aah kanske att det var nån liten detalj mer då!) men iallafall så studsar jag fram till kassan igen 2:a gången gilt, men då upptäcker jag ju att kortet ligger hemma. ååh

efter jobbet så åkte jag hem, hade nästan soppatort, livrädd för att bilen skulle dö, då jag har varit med om det 2 gånger och jag litar inte alls på den, måste tanka, nehee kortet ligger ju hemma, hoppas att jag tar mig hem. jättehungrig hoppas att maten står på bordet, hahaha det gjorde den självklart inte, henke är inte ens hemma, han har åka och jagat, jag kollar in kylen, frysen och skafferiet det finns verkligen ingenting, jag måste åka och handla så jag går ut till bilen igen, hinner dock inte så långt innan jag kommer på att kortet ligger ju hemma. springer upp igen hittar inte korthelvetet nånstans, har heller inget minne från morgonen vart jag kan ha lagt det, minns ingenting förutom att jag var jävligt stressad till jobbet, tänker att jag kollar plånboken igen för säkerhetens skull, och självklart så ligger ju kortet där i och det har ju självklat legat där hela dagen!! jag har haft det med mig hela tiden, ååh ååh ååh!.

när jag kom hem från affären hällde jag vatten i en gryta och la i mina kroppkakor som jag köpt och så tänkte jag att jag kunde passa på att duscha medans dom ändå kokar, och när jag kom ut ur duschen ett tag senare vrålhungrig så upptäcker jag att jag glömt sätta på plattan! skitdag, man blir ju så trött när det blir så mycket på samma dag.

senare gick jag en sväng runt huset med emma och vi pratade och skrattade åt lördagen haha. nu ska jag sova för i morgon börjar jag vid 06.00!!

jag vet inte..

igår jobbade jag till 4 vilket var sjukt tråkigt för det är inte en jävel som är och handlar när solen skiner. efter jobbet var jag iallafall tvungen att åka till kollo för att släppa in katterna som tydligen inte alls ville gå in när mamma skulle åka och inte heller när jag kom.. kände att jag inte visste alls vad jag skulle göra av min lördag, henke jobbade till 9 och min ända plan var att kolla om tvätttid "_ men så ringde jag till emma och hennes mamma skulle ha kräftskiva så jag åkte ut dit, hade så galet roligt, det var riktigt länge sen jag skrattade så mycket, dock blev det lite för mycket för mig och kvällen slutade i fruktansvärd panik, men ingen kom till skada förutom mina byxor, enligt emma hade hon och jag hällt i oss ett flak öl och en hel del shots och vin!

i dag har jag legat jävligt stilla, vaknade vid 10 tror jag, förflyttade mig från sängen till soffan och låg och halvsov där til typ 12 så jävla skönt det är något av det bästa jag vet, sen tog jag tag i mig och gick in i duschen, kollade in datorn lite och efter det cyklade jag in till stan för att gå på Ice Age 3 med mina favorit kusiner, kul film och sjukt goda popcorn, älskar verkligen popcorn :)

efter filmen åkte jag till kollo för att fira min brors födelsedag, på vägen gick jag förbi louise och jag tyckte att hon tittade på mig så jag vinkade men hon bara dissade och jag kände mig sjukt dum.. och sen åkte jag bort till macken och hälsade på karin en sväng om! mycket trevlig och givande dag idag,

nu ska jag smälla till henke som snarkar nåt helt otroligt ikväll sen ska jag byta kanal från skitbecker till nåt bättre, sen ska jag försöka sova, men jag funderar på att hämta lite vatten först för jag är mycket törstig. sjukt intresant inlägg.. not!!
RSS 2.0