småsur

vaknade vid 7 i morse av henkes alarm.. blev pigg, funderade över om jag skulle gå på passet eller inte. bestämde mig för att somna om, precis när jag håller på att somna går henkes alarm igång igen (jag hatar folk som snooozar) buffar till honom lite och säger att ska gå upp. håller på att somna om igen till henkes irriterande snarkningar, hans alarm går igen!!! jag vaknar till och säger att nu får han faskimig gå upp!!!


kollar in passet på mobilen och ser att det är inställt.
stänger på tv:n och kollar lite, somnar till nåt typ av "ringa-in-och-gissa-fel-och-få-skyhöga-telefonräkningar" program,
drömde en skitskum dröm ") 

vaknar återigen- av att mobilen ringer, får panik då jag direkt tänker att jag har missat nåt, eller är försenad till nåt! ne. då är det bara tandläkarn som vill påminna mig om att jag ska dit i morgon!! men snälla nån, ringer dom runt till alla i ottan dagen innan för att folk inte ska glömma att komma ..!?

blir så jävla sur.. ville ju sova ut för en gångs skull!!

så då var det bara att gå upp, nu är det bara en timme kvar till jag ska jobba så jag ska nog äte lite frukost på detta!

kräftskiva!

igår var henke och jag på öland på kräftskiva på kräftstigen med henkes jobbarkompisar. mycket, mycket trevligt var det, jag hade jättekul och fick tillochmed dricka lite vin :) har smakat surströmming men fyy fan det gör jag aldrig mer om!

dock var batterierna slut i kameran så det blev inga bilder från mig.


idag var det jobb och efter det fika med sanna på café dream där det minsann bjöds på kaffe av cafébiträdet eller man man nu kallar det "b


har haft en jättetrevlig och rolig helg, i morgon vankas morgonträning- skivstång om jag orkar och sen jobb!

hästmys

har varit med elin och hennes lilla häst Pokemoon idag :)

först lunchade vi på en bakad potatis med skagenröra på stan, sen tog vi min bil, åkte och hyrde en häst-transport, gjorde iordning Pokemoon för att åka ut till Algotssons och löshoppa honom!

tyvärr blev det ingen löshoppning då ridhuset var uppbyggt med lite andra hinder och så, men det var första gången pokemoon var i ett ridhus så elin lät han springa lite fritt och sen longerade hon honom istället, han var jätteduktig, snart ska hon rida in honom :)


Pokemoon
Pokemoon


när vi kom hem igen så tog vi en kaffe hemma hos elin och eventuellt en liten chokladboll också.




när jag gick upp (05:20) i morse och var lagom nyvaken när jag kom in i badrummet blev jag livrädd när jag såg kräftorna som stod i en hink i badkaret, kräftorna som henke för övrigt var och fiskade inatt, men jag tyckte så synd om dom där dom låg i en liten hink och klättrade på varandra för att försöka komma upp, så nu ikväll när jag kom hem fick jag nog så jag hällde ut dom i badkaret, och även om jag tycker dom är skitäckliga och absolut inte vill ha in dom i lägenheten över huvud taget så tycker jag att det är bättre att dom får mer plats i badkaret än i den där lilla hinken, men nu pallar jag inte att vara inne i badrummet för jag tycker dom är obehagliga!!




fick hem ett par nya vita converse idag, beställde ett par från halens då dom bara tar 599 för dom där, eller jag beställde dom för ett tag sen i storlek 40 (jag har egntligen 40½ men dom hade inte halvstorlekar) och när jag provar dom så är dom suupersmå och när jag tittar i dom så ser jag att dom har skickat ett par 39:or till mig, inte konstigt att dom inte passar, men iallafall så skickar jag tillbaka dom och beställer ett par 41:or, då jag är rädd att 40 är för små. så idag fick jag hem dom nya och så står det att det ska vara 41 så är det 41½ så då var ju dom som båtar på mig.


jag blir så jävla sur, hur svårt ska det vara att skicka rätt storlek på skorna!? så nu måste jag skicka tillbaka igen och vänta yttligare ett par veckor på dom, ååh!!

ska käka lite kycklingtacos nu och sen springa över till emma och dricka kaffe  :) i morgon ska jag på kräftskiva med henkes jobbarkompisar.

over and out!

23 men ser ut som 13

ja vi vet ju alla vilken sjuk åldersnojja jag har, men nu får det faskimig vara nog, bara för att jag känner ångest över att jag redan är 23 så är jag inte så sugen på att se ut som en 13-åring i ansiktet!!

jag hade inte en finne när jag gick på högstadiet och man kunde ha det då för alla andra hade ju också det, men nu när man är över 20 så kommer dom, så man ser ut som en pizza i ansiktet. jag har varit galet desperat efter hudvårdsprodukter och smink som ska ta bort och täcka min fula hy, men inget hjälper, det blir bara värre.




men mitt senaste inköp är svindyra Karin Herzog´s hudvårsdserie mot acne under 30. jag hoppas verkligen att detta hjälper nu annars vet jag inte vad jag gör!!



tidigare på dagen idag var jag, mamma och henke i figeholm och köpte en moppe till mamma, hon ville ha en nu när hon ska flytta ut på landet, smidigt att ta sig till jobbet på varje dag :P





har fått låna mammas tempurmadrass idag med, ska eventuellt köpa en, men man vill ju testa några nätter på en innan man går och inhandlar en.

god natt!

100820

idag jobbade jag 9-19.30 monsterpass men det var kul :) på lunchen skulle jag pilla med min mobil som jag alltid gör på lunchen men upptäckte att jag inte hade den med mig alls.. var lite sen hemmifrån så jag hade antagligen glömt den i all hast, trodde jag. men när jag kom hem kunde jag inte hitta den nån stans, kunde heller inte ringa till den då henke inte var hemma och hemtelefonen är kopplad till min mobil "_ så jag fick logga in på msn och skriva till emma att hon var tvungen att ringa min mobil.

men det gick till telefonsvararen direkt, så det är kört.. har antagligen tappat mobilen någonstans påväg till jobbet "w men henke fixade fram ett nytt simkort till mig så jag har mitt gamla nummer och min gamla mobil.

hittade en kul bild på min gamla telefon som är tagen under uppbyggnaden av våran rusta butik


minnen man glömt bort :)




igår var jag och kolla på min kusin tove´s ridlägersavslutning dom hoppade en liten bana, tove red en stor D-ponny som heter Spindle och hon var jätteduktig, sist jag var med henne och red fick jag springa och leda henne i skogen och nu red hon jättebra och hoppade i galopp och allt :) tog jättemycket fina bilder på henne med mobilen, men dom är ju helt borta nu :(   kul var det iallafall.


emma är hemma igen efter nästan 2 veckor i norge så vi tog en kaffe ikväll mycket skoj och mysigt :)


i morgon ska jag jobba lite på dan och sen blir det kräftskiva på kvällen :) nu ska henke och jag kolla på film.

färdigsnoozat

okej nu är bloggen färdigsnoozad, jag är tillbaka och tänker fortsätta att skriva om mitt vardagsliv och allt som hör till, men framför allt mitt desperata behov av att hinna uppleva och göra så mycket saker som möjligt innan jag dör.!

 
RSS 2.0