Supermormor!

Åkte över en snabbis till Öland och Alexandra & Signe idag för att hänga med henne en sista gång innan bebisen kommer, 10 dagar över tiden nu så det måste varit absolut sista gången. Alex lovade mig det iallafall att nästa gång vi ses har hon ha fått bebisen.

Åkte direkt från Öland till krusenstiernska trädgården där vi firade min mormor som fyller år idag. Där blev det lite kaffe och tårta och häng med släkten, trevligt!


När Henrik har hand om Love får han vara strumplös utomhus..!
Näe då! han drar av sig dom så fort han får chansen den lilla skurken!!

Blöjförråd!!

Skulle det nu bli någon form av krissituation inom närmsta tiden så är iallafall Love redo på blöjfronten!!

Stora killen!

Dagen idag har fluugit förbi som ingenting, men vi har fått mycket gjort.

På förmiddagen var vi och köpte hö till lilla Allis, efter det var det dags för babysim och oj vad grejer Love kan nu. Hoppa från kanten, hämta en ring under vattnet, dyka och simma under vattnet, åka rutchkana osv. Och han tycker det är så skoj.

Efter simmet gick vi till kollo och fixade i vår trädgård, tiden gick så fort där så jag var tvungen att gå hem och ge Love mat medans Henrik var kvar och klippte gräset, fick mycket gjort men fortfarande mycket kvar innan vi är klara för denna säsongen.

När Love fått mat och ny blöja åkte vi och hämtade Henke och vidare för att handla. Nu är vi precis hemkomna och ganska trötta!!

Min dag! Mors dag!

Idag valde vår lilla vilde att fånga dagen klockan 06.00!! Både Henrik och jag var trötta så H hämtade in Love till sovrummet i hopp om att han kunde sitta lugn i vår säng och kolla på TV.

Men icke, han klättrade, hoppade och knölade runt så vi gick upp allihop, och fixade lite frukost. L fick sin frukost vid kvart i 8 och toksomnade, H somnade på soffan och jag är ensam kvar. Sen blir det jobb till 18.30

Morsdag present har jag minsann fått :) en högtalare till Iphonen. Tack Love och Love's pappa!!

Jobb och grill.

Jobbade till fyra idag, fullt ös i butiken!! Kul! När jag slutade hämtade Henrik och Love upp mig och så åkte vi ut till mamma och grillade :)

Nu är vi precis hemkomna och kollar såklart på Eurovision, heja Loreen!!

Stan!

Att få Love att sova är inte lika lätt sen han börjat resa sig, idag när han skulle sova förmiddag så busade han bara i sängen så jag gav honom lunch sen drog Emma och jag ner på stan och Love sov i vagnen istället. Vi lyxade till det med kinamat, så jävla gott!!


Tokfrans..

ÖF

Idag var Love och jag på ÖF, där träffade vi och lekte med Therese & Maria. Jättemysigt, Love hade jätteskoj och skrattade och jagade Maria när hon sprang runt och busade ;D

Duktiga Love!

Idag hände det, Love reste sig!

I morse när jag kom in i hans rum stod han på knä i sängen med händerna på sänggaveln, då insåg jag att det inte skulle dröja länge innan han reste sig upp. Men var inte beredd på att det skulle ske samma dag.

Men på förmiddagen när jag satt i soffan och han lekte på golvet så bara gjorde han det!!

Jag blev lite chockad men så stolt! :) duktiga lilla Love 

")

Hittills har Love varit framme och fingrat och klappat lite på filmerna men i morse förstod han att man kunde dra ut dom från hyllan och lägga dom på golvet också.

Har en känsla av att detta inte var enda gången han tänker göra det.

Kan visst!

Johoddå nu kan Love sätta sig själv från magläge också. När jag kom in till honom i morse så satt han i sängen och sen gjorde han det när vi lekte på golvet också :)

Det är så coolt att se honom utvecklas från ena dagen till en annnan!!

7 Månader

Igår firade vi 7 månader här hemma.

7 månader redan!! närmre 1 år nu än nyfödd.

Love är en riktigt go och kärleksfull liten kille, han kramas och stäcker armarna om han vill upp. Han har krypit några steg med ligger mest på mage och drar sig fram på armarna och sparkar på med fötterna om han ska någonstans, och han har nu fattat att det finns fler rum man kan vara i än vardagsrummet så nu är det full fart framåt, är jag i köket tillexempel så dröjer det inte många sekunder innan han också är där :)

häromdagen reste han sig upp på fötterna mot mig när jag låg på golver och lekte med honom, men jag tror inte att han fattade vad han gjorde för det har inte upprepats, än.

Han kan sitta helt själv och gå från sittandes till magläge både framåt och åt sidorna utan att ramla, och nästan gå från mage tillbaka till sittandes, men inte riktigt där än.

han har sagt "mamma" flera gånger men det låter mer som "mmmmmaammmmmaaa" och han förstår nog inte att han säger "mamma" men jag blir lika varm i hjärtat varje gång :) och så säger han "mmmmh" varje gång han äter.

Och så sover han hela nätterna nu (peppar peppar) från ca 20.00 till 6.30, skönt!!



Igår var det babysim igen, det är så mysigt!!



3 Maj

Idag har det hänt grejer ska ni veta!! Till att börja med blev Tilda i morse mamma till en underbart söt liten tjej, det går inte att sätta ord på hur söt hon är, stort grattis ännu en gång.

Love och jag åkte över till Öland och Alexandra & Signe på förmiddagen där vi först fick följa med till barnmorskan och lyssna på bebishjärta och mäta magen, mysigt. Var ju inte länge sen man var där själv :)

Sen hämtade vi signe på dagis och gick hem och satte oss på deras trädgård och fikade i solen! och nu är jag såklart riktigt rödbränd, det svider!!

Vår

Jag har varit orkeslös idag, fick tvinga mig ut på en promenad i vårvädret fast jag egentligen inte alls hade lust. På eftermiddagen var vi på information om barnets språkutveckling.

Men den infon var ganska meningslös, tycket det mesta är ganska självklart och så känns det ganska avlägset just nu att Love ska börja prata.

RSS 2.0