100115

igår var det begravning för morfar och henning, det var verkligen jättefint, men sjukt jobbigt, det är så konstigt att man inte har fattat innan att dom är borta, hur mycket man än försökt intala sig det så har jag inte trott på det och så går man på begravningen och först då förstår man att det verkligen är sant. men det var jättefint.

på kvällen kom karin hit och fikade lite, sen kollade vi på twilight, och båda var så trötta och vi tramsade så till filmen, jag vet inte om jag någonsin kommer kunna kolla på den seriöst igen.. men kul hade vi :)



nu ska jag snart hem till emma för en kvällspromenad och sen blir det lets dance.  

:)

jag har blivit helt tokig på lady gaga!! lägger ut en av mina favorit framträdanden, såg detta live på tv och blev helt tagen, tycker det är sjukt bra

sjuuukling

i fredags var emma här och kollade på lets dance, supermys. men på kvällen började jag känna en förkyldning pågång, och mycket riktigt igår vaknade jag upp helt genomtäppt och halsont. och på jobber blev det bara värre och värre så när vi stängde var jag heeeelt slut. men när jag är ute vid bilen så vill inte den rackaren starta alls :S så theresia var snäll och körde hem mig.
här hemma skulle henke ha personalfest och det var inte jag alls pepp på då jag mådde skit, så jag stängde in min på mitt rum och orkade knappt röra mig alls, det var ju inte så kul i morse då jag var tvungen att cykla till jobbet i snön, kylan och förkyldning men det var bara att bita ihop för jag hade inget annat val..
känner att jag inte alls har tid att vara sjuk nu, har äntligen fått lite mer jobb och träningen drar igång igen i morgon.
ikväll har henke och jag gjort hemlagad pizza och jag hade soltorkade tomater på min, det var jättegott och så var jag godissugen också så jag köpte lite, men jag känner ju ingen smak över huvud taget så det sket sig ju..

hockey!!

i onsdags var vi ute hos min moster och firade hennes födelsedag, precis där dom bor har dom en en liten sjö där vi åkte skridskor :) jag och henke hittade dock inte våra så vi löste det på annat sätt, vi åkte runt på en spark.
sen var det hockey-tunering och vi åkte på sparken och jag hade en sopkvast som klubba, vi hade jättekul!!



kvällen avslutades med avatar på bio, bra film men dock inte mer än så, tyvärr

lan @ my place ;P

emma kom hem till mig och drack lite kaffe och så spelade lite ludo :P



nu ska vi åka och köpa lite mumsig mat!!

bilden är för övrigt tagen med min nya mobil som jag varit och hämtat idag :):)

emelie <3 robert

oj nu är klockan sent, men jag har suttit och klippt och klistrat lite :) hade ju inte tackat nej till denna bilden på riktigt.




dom andra blev dock inte lika bra men robert är ju fortfarande snygg..



ja jag hade kul iallafall. men som sagt dom kunde varit lite bättre, ansiktsfärgen stämmer ju inte överhuvud taget.

god natt!!

inge nytt

idag har jag varit ledig, och inte gjort nåt vettigt alls, eller jo lite, henke och jag har varit inne i stan en svängom och bytt en tröja och köpt lite nytt, jag köpte lady gaga´s the famemonster :) så i morgon blir det att dansa satan här hemma!! 

igår hade vi lite söndagsmiddag här hemma med molle och therese massa mys och skratt på det!

i morgon hoppas jag verkligen på att min nya mobil kommer, är 95% säker på att den inte gör det, men jag hoppas hoppas!! 

Nytt år!!

jaha då var det ett nytt år igen, tycker det går skrämmande fort :P
mitt nyår firades med en galen hemmakväll med henke och emma!! kul hade vi, med massa singstar!!
efter tolvslaget drog emma och jag in till stan en svängom, hamnade balnd annat på sjukan som inte riktigt var i min smak kanske men jag hade kul på vägen till och från stan iallafall, bjuder på en bild också!




idag är det ju första dagen på året 2010 och jag har hunnit med en massa saker redan, ätit årets första jordgubbar, årets första pizza, gått på årets första bio (new moon för 3 gången :P men bara en gång i år), sett årets första snö och cyklat för första gången i år, i morgon ska jag ta årets första biltur :) och jobba för första gången på året hehe.


igår hade jag tänkt att vi skulle ha lite chokladdoppade jordgubbar. men jag misslyckades rätt så rejält, här är resultatet, det ser ut som jordgubbar doppade i bajs.. "w



det var allt jag hade att bjuda på, hoppas alla får ett riktigt bra 2010
RSS 2.0