ny mobil :)

jag har köpt en ny mobil :) det blev en nokia n97 mini



den kommer nån dag nästa vecka :) iiih

091229

oj nu har det gått lång tid sen jag uppdaterade, känner att jag inte riktigt orakat med och funderar på att sluta blogga på denna bloggen, det är ju faktiskt inte så jätteintresant att läsa om min tråkiga vardag.

henke och jag var ju i stockholm och hade det helt underbart, cats var helt otroligt att se och jag skulle gärna göra det igen, och kvarteret skatan var hur kul som helst, längtar till det kommer på TV :):) och förutom det så var stockholm hur mysigt som helst, vi bodde på "Idol-hotellet" och vi såg Tove från idol 2 gånger eftersom hon tydligen fortfarande bodde kvar där. och det var massa massa snö och jag har druckit den godaste lattern i mitt liv. dock så råkade jag tydligen glömma mitt nintendo ds fordral med spel för ca 1500 på bussen, inte kul, ska ringa till dom och höra om dom hittat det, känner att jag vill ha tillbaka det.

något som var fruktansvärt med stockholmsresan var att min morfar gick bort på lördagen, det var jättekonstigt och jag förstod inte direkt vad som hade hänt, så det tog några dagar för mig att smälta det, men det känns fortfarande overkligt, igår gick även hans bror bort som han har bott tillsammans med i hela sitt liv, och det känns verkligen konstigt, men det är begravning kvar och det är verkligen något jag inte ser fram emot, för jag tycker att det är sjukt jobbigt.

i onsdags var jag hemma hos bästa elin och spelade bingolotto, det blev jättesent men vi hade hur mysigt som helst :)

min jul var verkligen jättebra, jobbade till halv 3 och sen var det kalle hemma hos mamma och sen bar det hem till henkes föräldrar, där blev det mat och julklappar, och efter det åkte vi hem till min moster och firade med min familj och efter det åkte jag hem till emma och tog ett glas vin :) så det var en jättelyckad jul.


just nu ligger jag hemma i soffan, har fått någon släng av influensa, men är på bättringsvägen och kommer förhoppningsvis att jobba i morgon igen :):)



är du en twilight-tönt så vill jag bara tipsa om den bästa twilightbloggen- www.twipires.blogg.se

091217

i lördags var hela jobbet på personalfest :) hade galet roligt, dock skulle vissa killar supa varandra under bordet och det resulterade i att en fick åka hem ganska så tidigt och den andra fick en rätt så saftig räkning!! killarna fortsatte att droppa av en efter en och vi tjejer drog vi vidare till palace och hade superskoj :)

ute blir det bara kallare och kallare och nu är det massa härlig snö också!! men när det blir kallare ute så blir det även kallare inne, nu har det varit rekodkallt här hemma, 10 grader är det i sovrummet, i köket är det nu 13 grader. jag tycker inte att det är så farligt men henke fick nog idag och satte på värmen, men så fick jag se i barometern att nu blir elen 5 gånger dyrare, och jag är baskemej inte gjord av pengar så jag stängde av värmen igen.

hoppas hoppas hoppas att snön ligger kvar över julafton!!

i morgon åker henke och jag till stockholm och kommer hem på söndag igen, det ska bli så kul, och vi ska gå på cats och kvarteret skatan live och shoppa massa massa :):)

ikväll ska jag och hem till louise på lite drillfilmskväll!!

och så till en mycket tråkig nyhet:

min morfar har blivit jättesjuk och ligger på sjukhus, men idag fyller han år så jag ska upp till honom sen och gratta honom!!



bio

igår gick karin och jag på bio, new moon igen, vi köpte popcorn och väntade med alla andra på att dom skulle öppna dörrarna så man får gå in (vi tog tydligen för givet att alla skulle gå på samma film som vi), och när dom öppnar ger vi biljetterna till biljettgubben och han säger bara att vi ska gå till vänster, vi kommer in i salongen och karin sa att hon hade bokat näst översta raden men när vi kommer in märker vi att rad 6 som skulle vara näst översta raden är typ mittersta raden, och våra sittplatsen fanns inte ens med på raden, men vi brydde oss inte om det utan tog hångelsätet och var mycket glada ändå. tills filmen började och jag fick panik för det var fel film, och jag väser till karin "fel film, det är fel film" och springer ut, med karin efter, sen springer vi in i en annan salong där det sitter typ 6 personer och karin skriker ut "är dethär new moon!?" hahaha och det var det och den hade som tur var inte börjat.
skrattattack under hela filmen :):) men den var lika bra denna gången också.,

julstäd och sushi :)

idag har henrik och jag varit lediga tillsammans, det var mysigt. vet inte vad som har hänt men kärleken spirar verkligen här i familjen rydell-fornander :)
vi har julstädat hela dagen och jag har ränsat min garderob, är dock inte klar än, fasen vad kläder jag har!! fint blev det iallafall,
karin har varit här ikväll och vi har kollat på twilihgt och diskuterat boken, det var kul, nu ska hon bara läsa 2:an också så vi kan gå på new moon på bio- (igen för min del) det ser jag verkligen fram emot!!
henrik är bara bäst han har lagat sushi hemma till mig idag, det var jättegott :):)
sjukt dålig bild, men dom var jättegoda :)

Kulijul

igår var jag och resten av kalmar drill i västervik för att tävla på kulijul, Klara kunde inte vara med så jag hoppade in för henne. Det var sjukt overkligt att faktiskt vara en del av teamet på riktigt, men jag hade galet roligt också, nervositeten innan vi skulle ut på golvet var obeskrivlig, jag är ju inte van att vara nervös för migsjälv längre, bara för hela teamet, så det var konstigt. fixade alla trixen och allt annat kanon innan vi skulle ut, men sen slog nervositeten till och jag tappade 4 stavar, hälften av alla tapp, men jag har supernöjd iallafall och det var riktigt roligt där ute. det gick även riktigt bra för övriga kalmars deltagare, kul!!

idag var det prisutdelning och jag trodde verkligen inte att vi skulle ta hem det hela men det gjorde vi :):):) och jag var så glad på pallen för jag fick ta emot en guldmedalj som jag har varit med och kämpat för, annars får jag ju alltid följa med upp på pallen och ta emot medaljer som jag bara har varit med och peppat och stöttat för, men som jag egentligen inte förtjänar. så jag var jätteglad för att jag verkligen förtjänade medaljen den här gången :)
för övrigt har denhär helgen varit en av dom roligaste på länge, har skrattat så jag gråtit typ hela tiden, mycket på grund av annie, jag tror att vi inte hade haft lika roligt om hon inte varit med kalmar drill.
i morgon blir det att träffa karin för att prata ut om twilight boken och kolla in filmen!!

fredagsmyyyys

idag gjorde jag något som jag inte gör så ofta- speglade mig, tycker att det är ganska intressant att se hur man ser ut alltså verkligen, inte bara som man gör när man borstar tänderna eller gör sig iordning för jobbet, utan verkligen kolla hur man ser ut, då iallafall hittade jag något sjukt på min kind, trodde först att det var lite ludd eller hår från Allis eller nåt, men det var ett tunt tunt hårstrå som växte rakt ut på min kind det var typ 5 cm långt, helt sjukt hur har jag missat det!? undrar hur långt det hade kunnat bli om jag låtit det växa, kanske hade kunnat använda det dom halsduk tillslut, ja det är iallfall borta nu.

ska åka och tävla drill i morgon, håller på att packa för fullt, har varit helt sjukt nervös hela veckan, men inte idag nu är jag helt lugnt och ser mer fram emot det, att det ska bli så kul, och jag ska njuta av det, för det är nog min sista tävling nu. fast jag trivs bra med att stå på sidan och bara peppa också :)
ikväll blir det fredagsmys i min ensamhet framför idol.
vill avsluta med att säga att jag har gått och blivit kär:) och att det bara är 20 dagar kvar till jul.
RSS 2.0