emelie+emma=gaddning

eftersom att emma flyttar ifrån mig på lördag så hade vi en heldag tillsammansidag, och gjorde saker vi alltid gör!

vi började med en kaffe hemma hos mig :)




då överaskade jag emma med ett kompisarmband som jag köpte i London!


liiite töntigt kanske, men det passar oss bra :)

efter kaffet åkte vi in till stan och bokade en tatueringstid!! egentligen hade han inte tid idag, men han var på gott humör så vi fick komma ändå, då var det bara 6 timmar av nervositet att fördriva.


vi gick lite på stan och sen åkte vi ut till lindsdal och lunchade på kalmars bästa gyrostallrik på Bella




gott som fan, sen var det dags för kaffe igen och vi köpte take away kaffe och åkte över till öland, haha där vi nästan körde fast med bilen!


tillslut var det dags för tatueringen, och jag fick börja som tur var för annars hade jag bangat!!

lite utmätning så att den hamnar rätt!




10 minuter senare var den klar, och jag är såååå nöjd :)




Emmas :)




:)





I will always be your soldier
I'll be marching by your side
I'm not deserting
I'll be there for you
Oh please believe in this oath of allegiance

Oh, I will be strong for you, I will belong to you
Carry you, bleed for you
Run for miles

I will always be your soldier



det blev verkligen en jättebra dag :) jag är så glad att jag får ha dig i mitt liv Emma!

Tack!

Emelie Dexter Rydell

igår hämtade jag ut mina nya glasögon, valde ett par som jag såg bra ut i, eller bra ut ur rättare sagt, för på mina gamla har jag stört mig så mycket på att dom är små och att man ser kanterna, och eftersom jag ska ha dom när jag kör typ bil och är hemma så vill jag se bra genom dom.

känner mig som Dexter i "Dexter´s laboratorium"


Emelie


Dexter


:)

psykad!?

när jag vaknade i morse kände jag mig otroligt iaktagen, när jag vaknat till lite och tittade runt fick jag se vem det var som psykade mig!! så satt han och stirrade en stund, skitsur, denna blicken får man bara när vi är hos vetrinären så jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna den utstirrningen!

Tjejmyskväll

i fredags hade vi tjejmys hemma hos elin, vi gjorde äggochräkmackor, drack vin och åt kladdkaka :) snackade skit och skrattade!

och spelade TV-spel :D






:)

Fika :)

emma och jag åkte till borgholm och tog en fika, mysigt!











jag tycker denna passade bäst på mig!




nu ska jag snart åka och jobba :) sen har nog inte denna dag så mycket mer att erbjuda!

vart är hockytränarpolon?


åkte skridskor med heeela släkten idag, en liten tradition vi har :)



vi körde en liten hocky-match också jag och Tove mot Dick och Isak



tror det blev oavgjort, men jag gjorde 2 mål :)



det hela avslutades med korv och varm choklad :) bästa!!



:)

London!!

vill börja med att säga- vilken resa!! absolut det roligaste jag har gjort!

när sanna och jag är ute och reser så händer det alltid massa action!!
som tex den där gången som jag råkade låsa in Alla min saker som tex sovsäck, luftmadrass och annat bra att ha när vi skulle åka på drill-läger, och fick åka utan, eller den gången när vi missade drillbussen i Holland och fick ta tåget till en annan stad och höll på att i princip bli arresterade för att vi inte visste hur man köpte biljett.

men iallafall så satt vi där på kastrups flygplats och allt hade gått så bra! så då däger sanna "detta måste vara lugnet före stormen!"

och mycke riktigt, vårt flyg blev 20 minuter försenat till Munchen så när vi kom fram till gaten för att gå på planet till London kom vi dit 15:20 och planet gick 15:15,

som tur är fick vi tag på nya biljetter med ett flyg som gick vid halv 8 istället.

första dagen i London skulle vi shoppa, och vi gick på stan i typ 12 timmar och hittade ingenting alls, det var alldeles för mycket folk, det var helt galet, men vi fick alla turistbilder tagna iallafall.

vi gick på stan hela dagen och när vi tänkte gå tillbaka till waterloo tågstation så frågade vi några om vägen dit, och alla kollade på oss så att ögon höll på at ploppa ut "ska nu GÅ dit??, det går inte". men vi ville bestämt gå fast att alla försökte övertala oss, vi tänkte "meh, hur långt kan det va!?" och det citatet fick vi sota för sen, för det var lååångt, och inte nog med det, vi gick och gick och gick och gick mot waterloo det är jag helt säker på, men helt plötsligt var vi tillbaka där vi frågade dom första om vägen igen. och jag kan verkligen inte förstå hur vi hamnade där igen!!

när vi väl hade kommit tillbaka till den lilla byn utanför innestan som vi bodde i gick vi vilse Big Time!! vi frågade massa folk om vart vi skulle, men ingen hade någon aning om någonting, inte ens polisen visste vart gatan låg. tillslut frågade vi taxi, och dom visste men sa ändå fel väg(!?). sen stannade en bil och frågade om vi visste vart deras hotell låg, men vi frågade istället om dom visste vart vårt låg, men det gjorde dom inte, men sen efter en stund kom dom tillbaka och sa att hade hittat vårt! och så fick vi åka med dom till vårt hotell, men då var det bara ca 100m kvar!


dag två Fredagen, nyårsafton gick vi på madame tussauds, det var verkligen superkul :)






efter det åkte vi tillbaka till byn och att göra oss iordning för kvällen, och vi var inne i stan vid 23 igen, då var det bara att förlja srömmen net till London eye där fireworksen skulle börja vid 00:00 jag har aldrig förut i mitt liv sett så mycket människor.

såhär såg varenda gata i hela london ut


efter det gick vi och satte oss i en bar och träffade lite roliga människor, jag hade verkligen jättekul!
dock tog det oss 2 timmar att komma hem till vår lilla by, så vi var inte i säng förens halv 06:30 londons tid (07:30 svensk tid), och larmet stod redo på halv 10. var det någon som vaknade då!? näe, vid 13 började vi vakna lite till liv pga att städerskan var lite orolig över vår städning!

så då åkte vi in till stan igen, och eftersom det inte var riktigt lika mycket folk ute då så hittade vi lite mer att shoppa!


lite av den shoppingen jag gjorde




Sanna köpte en lockflåstång och en platt-tång, men vi hade inte en tanke på att dom inte har samma vägguttag




haha jag skrattade så mycket så jag fick ont i magen!



förutom det så åt vi hela tiden, och gärna kina



och drack kaffe, gärna latte




jag (och hon brevid) råkade ut för "bad hair day"


och sanna för "no face day"



detta var som sagt den roligaste resan jag gjort hittils, och jag jag har skrattat så sjukt mycket, det var tillåme så poliserna stannde och kollade på en!!
RSS 2.0