Trip.

Jag har ju helt glömt bort att berätta att vi har bokat en resa till Teneriffa i December. Det är långt kvar, men det gör inget, det ska bli så skönt, kul och spännande.

Jag har alltid sagt att jag aldrig ska resa utomlands med småbarn då jag vill kunna koppla av ordentligt när jag har semester och inte jaga på en busig 1-åring med spring i benen. Men vi tar några barnvakter med oss och jag tror det kommer bli riktigt roligt! Love's första utomlandsresa :)

Sofia var hos oss idag och soffhängde lite och innan det var Emma här på en kaffe, trevligt med besökare.

120328

Idag har Love och jag bara varit hemma och lekt större delen av dagen. L var pratat och skojat med sin egen spegelbild, jättegulligt han brukar bara tokle när han ser sig i spegeln men idag pratade och skrattade han också.

På eftermiddagen gick vi hem till L's farmor och farfar som hade Love abstinens, dom mutade oss med mat och mat bangar vi inte på :) till efterrätt åt vi björnbär och L fick smaka av saften, om han gillade det!! Han blev helt tokig, jag filmade lite men vi har så extrem ful dialekt så jag kan inte lägga upp den.

Men bilder kan jag bjuda på!

Sovstil.

Love har börjat lägga sig på sidan när han ska sova, även när han sitter i knät hos mig och är trött kan han helt plötsligt slänga sig på sidan och ligga så och mysa en stund.

Vila

Jag är så trött, Love är inne i någon typ av tillväxtspurt/utvecklingsfas, och vaknar 1 gång i timmen stor del av natten.

Kom precis hem efter en promenad på 2 timmar och 30 minuter så nu slappar jag en stund med en chai latte.

Tipspromenad.

Igår förmiddag gick vi på tipspromenad och Love premiäråkte sittvagnen. Efter det åkte vi hem till mamma och åt lite våfflor.

På eftermiddagen fikade jag på stan med Tilda och Alexandra. Love var hemma hos Henrik :)

!

Vi åkte till Ölands köpstad idag för att köpa ny bikini till mig, till babysimmet. Men vi hittade inget och råkade istället komma hem med detta till Love.

Keps!

Idag hängde Alexandra & Signe med Love och mig till stadsparken, där satt vi och hade det jättemysigt på en filt. Det var riktigt varmt i solen och svårt att veta vad man skulle ta på Love, någonting som han inte hade men han behövde var en någonting på huvudet för solen.

Så när vi gick in till stan för att äta lunch så smet jag in på H&M och köpte en keps. 2 nya pyjamaser och en vårmössa slank med också :)



Gympa

Idag på förmiddagen var Love och jag på friskis för lite mamma & barn gympa. L tycker ju att det är super roligt när man flaxar med armarna och allmänt fånar sig så att få titta på 20 andra mammor som också gjorde det tyckte L var jätteskoj. Nu är vi hemma och leker på golvet och vi har inga mer planer för dagen än så länge.

födelsedagsbarn!

idag har vi ett födelsedagsbarn här hemma, det är Allis som fyller 6 år!




på morgonen var Love och fick sina 5-månaders sprutor eftersom han var lite krasslig i måndags när han egentligen skulle fått dom. Han var så duktig och gnällde bara till lite, vet inte om min fåniga distraheringsdans hade nåt med det att göra..

Tapetsering

Svärföräldrarna har varit och hämtat Love så Henrik och jag passade på att tapetsera lite i hans rum :) nu soffhänger vi lite sen går vi och hämtar hem vår son.


Vad är på gång!?

Inatt vet jag inte vad som gick snett!(?) Love brukar somna mellan 21-22 nu för tiden, vaknar 2 gånger vid 2-tiden och vid 5-tiden sen brukar det vara god morgon mellan 7-8.

Igår somnade han vid 21.45 vaknade redan 23.00 sedan vid 01.20, 02.10, 04.00, 06.00 och 07.30 var det god morgon. Pust! Hinner ju inte somna om innan det är dags att gå upp igen, tur att det inte är så långt till hans rum för jag hinner inte direkt vakna på vägen in dit heller, så då brukar jag kunna somna om ganska fort igen.

För övrigt idag har vi varit på IKEA och inne på jobbet- Rusta! För att kolla utemöbler, men de hade inte fått in så mycket än så vi avvaktar lite.

Imorgon ska vi förhoppningsvis tapetsera lite i Love's rum :)

Vår!!

Vädret är hur fint som helst ute, det kommer bli en riktigt bra dag idag känns det som!! Nu går jag ut!

Tandborste

Förra veckan märkte jag att Love hade fått en tand, bara någon dag efter den första kom den andra, i måndags när vi var hos Lillemor fick Love sin första tandborste och hon sa att vi redan nu skulle införa tandborstnings rutin både morgon och kväll. I morse fick Love borsta lite själv också :)

Otur

När vi var i stan så hann vi aldrig hem då Emma hörde av sig och frågade om vi ville komma bort till henne på en kaffe, och det ville vi ju såklart. På vägen dit kom jag dock på att jag inte hade någon skötväska med till Love då jag inte hade tänkt stanna någonstans innan vi gick. Men jag tänkte att det nog skulle gå bra ändå (hur jag nu kunde tro det iom att Love ännu inte hade bajsat för dagen och han brukar bajsa 3-6 gånger om dagen), men ca 10 minuter efter jag satt mig i soffan och börjar slurpa på kaffet så bajsade han såklart och inte nog med det så hade han bajsat igenom ner på byxbenet. Så det var bara att tacka för kaffet och gå hem, tur att det bara är ca 10 minuters gångväg hem från Emma.

Har också köpt en ny vårjacka idag, för nu är våren verkligen här!!

Skor!

Jag älskar skor, och nästan ännu mer bebisskor!! Skulle kunna köpa hur många som helst. Men eftersom att Love inte behöver ha skor ännu så är det ganska onödigt, men dom gör sig ju snygga på hyllan också.

Följde henke till jobbet idag på förmiddagen och på hemvägen skulle jag ta genvägen genom stan och råkade hamna inne på H&M och kunde bara inte låta bli när jag såg dessa små blå seglarskor. 2 nya dreglisar fick följa med hem från Åhlens också!

RSS 2.0