:P

jag har precis gjort en helt otrolig resa tillbaka 2 timmar i tiden!!
idag är det dagen då man ska ställa om klockan till vintertid, hehe när jag kom hem från jobbet vid typ halv 7 så tänkte jag att det är bäst att ställa om alla klockorna direkt så det inte blir några missföstånd i morgon, jag hade även full koll på att man ska ställa klockan 1 timme tillbaka i tiden, men ändå gick något snett, mycket snett, och jag ställde istället fram klockan 1 timme.

så klockan var då halv 8 istället för halv 7, nu är klockan 20 över 11 (eller som min klocka var 20 över 12), och jag kom precis på av en slump att jag hade ställt klockan på tok fel haha så helt plötsligt gick klockan från otroligt sena 00.20 till supertidiga 22.20

jag känner det i hela kroppen att jag har rest tillbaka 2 timmar i tiden "o


det känns jättetomt utan henke här, först tyckte jag det var skönt att få vara lite ensam och göra lite som man vill, men nu börjar det kännas konstigt och jag saknar honom jättemycket, jag kanske känner så för att jag fick sova en hel natt igenom utan några störningsmoment,(eller för att han har lovat att klia mig på ryggen när han kommer hem) förutom alarmet som ringde vit 08 i morse, men i morgon blir det annat med det för då får jag (och alla andra) sova en timme längre :)


dagens citat "hon vill bara markera att hon gärna skulle kramas, bara hon slipper göra det"
-ett citat som passar in på mig otroligt mycket.

ensam hemma

henke har åkt iväg för att jaga, kommer hem igen lördag natt.. vilket betyder att jag är helt ensam hemma, helt ensam hemma med bara mig och mina tankar.. jag blir tokig, tror helt ärligt att jag börjar bli knäpp, tankarna bara snurrar och snurrar.. vet varken ut eller in, det käns som om jag inte känner mig själv längre.


köpte en ny påslös dammsugare idag till ett otroligt överkommligt pris, har precis provkört den, kanske inte var så uppskattat av mina grannar, och framför allt inte uppskattat av Allis. men det var kul och intressant att se allt skit man kan ha i en matta :)

tänkte faktisk gå och lägga mig nu, ska bli så skönt att få sova ensam, i lugn och ro. henke driver mig till vansinne om nätterna han snarkar så att jag blir förvånad att inte grannarna har klagat. igår låg jag och vred och vände mig till typ klockan halv 2 innan jag gav upp och gick ut och la mig i soffan, för att sedan återvända in i sovrummet vid ca 5, henkes klocka ringde vid kvart över 6 och jag var bombsäker på att det var jag som skulle gå upp, men fick somna om och min klocka ringde inte förens 8- skönt!!

i morgon ska jag jobba, hoppas det blir lite ös nu när det är löning och modehuset har öppnat :) och så kanske jag ska dammsuga lite också :*

modehuset

igår var jag med om två hemska saker, "_

1: jag var på skivstångspass och jag var där ca en kvart innan, tyckte själv att jag var i god tid, men ICKE hallen var full och den enda platsen som fans kvar var längst fram, fy det var skitjobbigt magnus kollade på mig hela tiden och då kan man ju inte ligga på latsidan så fort det blir lite jobbigt, plus att man står i centrum för alla bakom, kännde mig verkligen uttittad, det var en otroligt jobbig situation

2: igår kväll lagade henke och jag soppa till middag, en fryst soppa som jag hade köpt, den såg skitgod ut på bilden, men först luktade den riktigt äckligt, sen smakade den nästan ännu värre, men det värsta var att det var kummin i den (antagligen därav den sjukt äckliga smaken), det är ju (förutom curry) den äckligaste och värsta kryddan jag vet.



ikväll var jag på VIP invigning på modehuset som öppnar i morgon, det var kul, dock tycker jag att det var ett riktigt skitutbud av butiker, det är alla butiker inne i stan som har flyttat ut till hansa city. Cubus och skopunkten är ju nya och det gillar jag verkligen men nästan alla andra är ju samma som inne i stan eller på giraffen och köpstan.

när vi kom fick vi gå på röda mattan och och posera framför en limousin samtidig som dom tog kort, det känndes ärligt talat skitpinsamt, men men alla var tvugna att göra det. sen där inne fick vi supergod buffé, och kolla in i alla butikerna, men alla butikerna var jättesmå, en sak som var lite kul var faktiskt H&M som inte alls var som inne i stan, utan den var med som på nordstan i göteborg där det är lite mer nattklubbskänsla över den, kul med lite nytt.

jag beställde även en klipptid på salongen Soheilas som öppnat där, eftersom att mitt underhår är som en stor dreadlock! kan bero på att jag färgat ca 4 gånger på 3 månader.




hej

idag kom en liten panda med posten, min välkomspresent eller nåt för att jag är pandafadder, det var ju kul, han kunde dock se lite gladare ut. men man kan väl inte få allt. jag tyckte att han skulle få ett namn, men i brist på förslag, förutom "pandan" så kollade jag dagens namnsdagsbarn. Jag kallar honom numera för "sibylla"





i fredags hade henke personalfest hemma hos oss så jag försökte hålla mig borta så länge ja bara kunde. efter jobbet åkte jag istället till karins jobb, men när klockan var halv 11 hade jag inte längre någon stans att ta vägen så jag var tvungen att åka hem, och här var det fullt ös, det var en konstig känsla att inte känna sig välkommen i sin egen lägenhet, men efter en stund så var jag som en av dom :) det var en kul fest fast att jag bara var med när det började gå över styr.

sen i lördags var jag på team-mys hemma hos elin och vi åt tacos, kollade på drillfilm och skrattade massa massa. min mobl hade dött under dagen och jag hade sagt till henke att jag skulle komma hem typ 11, så när klockan var 1 och jag inte hade pratat med henke tänkte jag att han skulle va superduperorolig när jag kom hem, men icke han hade somnat på soffan vid typ halv 9 och trodde att klockan var typ det när jag kom hem.

i söndags var det släktkalas och det var jättemysigt, jag tycker jättemycket om att träffa släkten, men jag blir lite störd på att min moster säger "den där fleecen tove hade sagt till dig att hon önskade sig i julklapp ska du inte köpa, hon behöver inte det, jag hör av mig längre fram om vad hon behöver".
jag tycker att julklappar handlade om att ge det man vill ge och eventuellt det personen i fråga önskar sig, inte det föräldrarna tycker dom behöver!! 


för att avsluta detta blogginlägg så skulle jag vilja skriva hur sur jag är på friskis och svettis kalmar som har ett endra roligt pass att gå på men som man aldrig får gå på för att det alltid är fullbokat, det lär ju inte bara vara jag som inte får plats varje gång, då tycker jag att dom borde ha en större sal till det passet eller ett pass till sammtidigt!! är det för mycket begärt!?

igång.

varför går det så lång tid mellan mina blogginlägg, synd med tanke på att jag har galet många läsare!!


jag har ju skaffat gymkort nu och jag är igång med träningen vilket är sukt kul och skönt, nu måste jag bara hitta en träningsväska, hittar ingen bra alls,

skivstång är min nya favoritträning :) det är hur jobbigt, kul och skönt (efteråt) som helst, det är bra, blir nog ett pass i morgon!!

i morgon är jag ledig så då skulle jag behöva pallra mig in till stan och kolla om en bra träningsväska.. men vi får se, det är ju städdag också "/

det känns som om jag håller på att bli riktigt förkyld också, men det har jag sagt länge nu och inget hat brutit ut men nu är det lite värre, hoppas att det inte blir nåt, har inte tid eller råd att vara sjuk.

091003

ajdå bloggen har varit död alldeles för länge igen.
idag var en dålig dag, trodde jag skulle börja jobba vid nio idag så jag åkte till jobbet och satte igång, när klockan hade blivit halv 11 så kom vi på att jag inte började förens halv 12 gaah, ja det var ju bara att jobba på ändå, för lite personal för att räkna bort dom timmarna.. och jag som släpade mig upp alldeles för tidigt för att kräla av trötthet in i duschen och sen tvinga i mig en macka med ögonen i kors, hade jag istället varit mer uppmärksam på mitt schema så hade jag kunnat sova tills jag vaknade sitta i lugn och ro i köket och lyssna på radio läsa tidningen och dricka kaffe, oj jag insåg just att det är dags att prata pension :)
denna veckan har varit onyttigare än vanligt och fast jag har skaffat gymkort har jag bara tränat en gång, jag skyller det på emma hon är sjuk, men på måndag då jävlar!!
i tisdags åkte mormor in med ambulans till sjukhuset, jag kunde inte komma upp och hälsa på henne för henke var magsjuk, men jag ringde till henne och det var ganska bra!
RSS 2.0