hand & fot

gjorde Love's hand och fotavtryck på öppna förskolan, har haft lite dåligt samvete för att jag inte gjorde det när han var nyfödd men det blev aldrig av och tiden gick så fort. bättre sent än aldrig iallafall.

valde att sätta avtrycket i en stor ram då vi kan fylla på med våra andra barn sen och ha allas avtryck samlade. satte sidenband utanför ramen sålänge då det inte ska se så tomt ut :)





farfar!

För ett par veckor sen började Love säga mamma och pappa till och om oss (helt underbart) men igår kväll sa han farfar jättemånga gånger, det kom från ingenstans då vi inte pratade om farfar, visade ingen bild och det var flera dagar sen dom sågs. vi filmade och mailade över den till Love's farfar som blev jätteglad :)

Vi märkte tidigt att L var en liten farfarsgris, så jag är inte förvånad över att det var det som kom först :)

han räknar också, 8, 9 och 10!!

onsdag

det blev en kort dag för Love på dagis idag då H jobbade kväll och lämnade vid 11 och jag jobbade dag och hämtade vid 15 så vi gick ner till parken en sväng och lekte och kollade på ankorna. Lycklig kille eftersom L är tokig i fågeldjur och vrålar "Kaaa kaaa" varje gång han ser en.

själv hade jag tid att slänga i en hårfärg ikväll, det var på tiden!!





bildbomb från helgen

drillSM

igår åkte jag ner till Helsingborg för att kolla på svenska mästerskapen i drill. åkte vid 05.15 och kom fram typ 08.40. det var rätt gött att åka själv då kunde jag höja upp musiken och sjunga högt :)

grundomgången var bra och det gick bra för Kalmar.

på kvällen åt vi SM middag på arenan och fick kolla in hallen där EM kommer hållas!!

finalen var grym och alla kändes taggade, det blev ett par nollor i både solo och duett så det var riktigt kul att se!

när prisutdelningen var klar åkte jag hem med en gång och var hemma vid 18.30 då kom jag hem till en riktigt gosig liten son som med sin pappas hjälp hade fixat mors dag present :)







lördag

igår var vi alltså barnfria Henrik & jag, då hade man kunnat tycka att det var ett perfekt tillfälle att exempelvis gå på bio och käka middag ute. Men istället slängde vi i oss en pizza hemma sen åkte han iväg och jagade och jag gick hem till Sanna och kollade på eurovision med roligt sällskap.

Jag njuter verkligen till max när jag kommer ut och umgås med mina vänner utan barn och inte behöver tänka på att jag är mamma för en kväll :)

men det ska bli otroligt mysigt att hämta honom i eftermiddag och jag hoppas på en lång kram och att få höra om allt kul han och farmor & farfar har hittat på :)

men först blir det jobb, men innan det frukost och kaffe!!



fredag

Idag har lilla familjen varit nere på vårt kollo. Härlig dag, vi har både hunnit med.lite nytta och lite lek. 
 
Vi har sparkat boll
 
Och blåst såpbubblor :) det var en hit
 
 
Love & Henrik vattnade våra plantor
 
 
H är iväg och jagar ikväll så nu har jag ensamtid bestående av att vika tvätt. Och packa L's väska, han ska vara hos svärisarna i byxelkrok i helgen då både Henrik & jag jobbar. 

Rund och go

Som ni vet så var Love rejält magsjuk för ett par veckor sen. Ikväll satt L och jag och kollade på bilder på telefonen, och när jag såg bilderna från magsjukan så insåg jag hur tunn han var, nästan läskigt. Om man jämför med bilder från idag.

Jag är så glad att han har rundat på sig igen ❤

Lilla gubben!

Kalas!

Idag var Love med föräldrar bjudna på 1 & 3 årskalas hos Signe & Juni. Det var L's första riktiga födelsedagskalas. En otroligt glad överraskning var att Tilda & Märta också var där!! Riktigt kul! Det var ett kul kalas med fiskdamm och glada barn :) L var särskilt glad då han fått äta sina första (2) godisbitar, samt ett chokladdoppat kex!!

Alexandra's mamma hade med sig sin hund och Love blev såklart överförtjust och lekte lite med den :)

hoppas fördelsedagsbarnen blev glada för sina presenter som var varsitt halsband med en liten berlock i form av ett hjärta med deras namn ingraverade i vardera hjärta!!

Stress

Igår var det en riktigt stressig dag!

Love's dagis var stängt pga klämdag så han skulle gå på svärdsliljan istället. H skulle ha bilen så min plan var att cykla bort med L och sen direkt till jobbet därifrån.

På morgonen kommer jag på att jag glömt L's cykelhjälm på hans dagis (faaan), bara att tänka om planen. Okej vi får ta vagnen bort, sen får jag gå hem igen och hämta cykeln. När det är dags att byta en sista blöja och klä på L ser jag att han har fått någon typ av allergichock över hela kroppen och han kliar sig som en tok överallt!!

Hör av mig till H och spånar på om det är att jag glömde olja in honom efter badet i torsdags kväll, en något sen reaktion på vaccinet eller reaktion på pyttemängden müsli han fick smaka av mig till frukost!!

Helt plötsligt hade tiden sprungit iväg och det var bara 10 minuter till han skulle lämnad på dagis! Jag typ sprang bort med honom och så hem igen, hoppade på hojjen och hann precis i tid till jobbet! Pjuuh!

Det första jag hörde när jag kom dit var "välkommen till kaoset" ooh jisses vad vi hade att göra igår må jag säga!! Kul! Men det var grymt skönt när det lugnade ner sig vid 18-tiden och man kunde börja andas normalt igen!! ^^


Torsdag

Idag var både Henrik och jag lediga så vi har spenderat dagen nere på kollo
 
 
Vi planetade lite blommor i krukor och grillade :) 
 
 
 
Då himla underbart det är att ha en trädgård att hänga och pyssla i. 
 
efter kollo åkte vi och kollade till djuren på skälby en sväng
 

Detta har hänt sen sist!

Det har varit mest jobb på sistone. men i tisdags  hann vi med att gå till frisören en vända, med Love då förståss. Resultater blev så mycket bättre än jag ens vågat hoppas på och tjejen som klippte var mycket rutinerad på "små"barn, vilket är typ A och O när man har ett barn som hellre tar vaccinsprutor än går till frisören. 
 
Hon var supersnabb på att klippa samtidigt som L skakade på huvudet, skrek och viftade med händerna, hon tappade inte tålamodet och L har båda öronen, alla 10 fingrar och nästan inget hår kvar. Toppen!
 
igår jobbade jag 7-17 och var ganska trött när jag checkade ut från jobbet och tog helg. Det skulle vara min helt lediga helg denna helgen, men jag fick hoppa in och jobba idag också :)
 
 
innan jag började jobba så åkte vi ut och tittade på kosläppet ute i förlösa med mamma, bror och Emma's lilla familj. Supermysigt men L tyckte det var roligare att springa fram och tillbaka i ladugården än att stå snällt och vänta på att korna skulle springa ut. Pjuuuh! 
 
 
Efter jobbet åkte jag till kollo där Henrik & Love varit och fixat och donat hela dagen, och lagom till jag kom hade H fixat middag- grillat! Så gott! 
 
 
Imorgon ska jag vara ledig så då blir det kollo och fixa igen! 
RSS 2.0