flicka eller pojk.

nu vill jag en gång för alla reda ut detta med vilket kön bebisen ska ha, jag är så trött på allas åsikter om hur vida man ska ta reda på könet eller inte

henrik och jag har bestämt oss för att ta reda på vad bebisen har för kön nu när vi ska på ultraljud nästa gång, och det är helt och hållet våran ensak, så jag blir så trött på alla som blir sura och tillochmed upprörda över att vi vill veta vad det är innan den kommer ut, 

är trött på kommentarer i stil med:

"att hålla på det är ju hela gjrejen med att vänta barn" nej hela grejen är med att vänta barn är att man ska få ett litet barn, ett helt nytt liv att ta hand om tillsammans.

"det spelar ju ändå ingen roll" nej självklart inte, det är inte därför vi vill veta, och om det var anledningen, vad skulle vi då göra åt det om det nu blev "fel" kön.

"det blir mer spänning om man väntar" det kan hända, men jag är tycker att detta är mer spännande än vad jag trodde det skulle vara så jag vill inte ha mer spänning.


är även trött på denna fråga "vad vill du helst ha?" men hallå, jag är inte 7 år, när man växer upp så inser man att det verkligen inte spelar någon roll och man är överlycklig över att man ens ska få ett barn, sen är ens högsta önskan bara att han eller hon ska vara frisk och må bra.



jag är alldeles för nyfiken för att vänta med att få veta vad det är, och jag har gjort en lista på för och nackdelar med att vänta med att ta reda på könet, och jag har ingenting på fördelar, det finns alltså inga fördelar med det.

sen gör alla självklart precis som dom vill, och jag lägger mig inte i hur andra väljer att göra, jag respekterar självklart att andra vill vänta, men jag kan inte förstå det.



såhär ser jag ut idag vecka 18


långfredag

igår var en kass dag, blev lite för många kräkningar för min smak och det höll i sig precis hela dagen :( inte kul heller med tanke på att jobbet blir lidande lika mycket som jag!

men idag känns det bättre, har inte kännt nåt än iallafall.

min morgon började med frukost på sängen från min fina fina Henrik




och ja det är julskinka på mackorna ^^



planen idag är att träffa släkten på lite lunch nu vid 12 sen antagligen ta det lite lugnt, då jag ska jobba i morgon!


idag går vi in i vecka 18 och då ser jag ut såhär



tycker inte det är någon skillnad från förra veckan, men kul att följa upp vecka för vecka iallfall :)


ha en glad påsk!

shoppingdag!

min dag började med att när jag var tillräckligt vaken för att gå upp (9.30) så åkte jag till lantmännen, granngården eller vad det nu heter för att köpa spån till Allis. Och i den butiken så kan man antingen köpa vanligt kaninspån för 62:-




eller så kan man köpa ett lite större spånpaket för tex hästar för 89:-



jag har valt att ställa en tändsticksask brevid för att man ska förstå hur stor den är!

detta är ju helt sjukt, i samma butik så tar dom alltså i princip samma pengar för helt otroligt stor skillnad på spånmängd!! det är tur att jag som kaninägare är smart som går för det stora häst paketet som håller i ca ett år istället för det lilla som håller typ en månad!



på eftermiddagen åkte Anna och jag över till Öland och shoppade lite och avslutade det med årets första kulglass


jag köpta bla en kofta till bebisen




och ett par supersöta små stuprörsbyxor




:) bra dag

jag saknar min vän..

klockan är halv 8 det är fortfarande ljust ute, det är fortfarande SOL ute!! Henke och Johan sitter och dricker kaffe på balkongen, och här inne sitter jag och saknar min Emma.. hade jag haft min vän så hade vi tagit bilen fort som fan och åkt och druckt kaffe någonstans utomhus och bara myst!

jag saknar min vän.. jättemycket!!



















kollar igenom gamla bilder på oss, shit vad kul vi har haft, kom heeeem!!

lite gnällig

igår var en riktigt bra dag! jobbade morgonpass (06-10), sen solade jag, slappade och sen när elin slutade jobbet så åkte vi och käkade kina, och efter det ut till stallet.

elin red ut på Prinsen och jag gick brevid, det var jättefint väder och allt var supermysigt!!


idag är en mindre bra dag, allt som typ kan va dåligt är dåligt.

mensvärk till 1000! det gör så ont att jag blir helt matt, huvudvärk!, jag har ju blivit beroende av snokspray eftersom att jag använt det i ca 2 månaders tid, jag vet att det är dåligt men jag klarar inte av att vara täppt i näsan hela tiden, och så glömde jag självklart sprayet hemma när jag jobbade idag så jag har inte kunnat andas på hela dagen

min visdomstand bråkar återigen och gör att allt tandkött mellan underkäken längst bak till överkäken längst bak är helt uppsvullen, öm och infekterad och det gör sååå ont så jag vaknar av det hela nätterna, kan knappt gapa för så känns det som att det ska spricka och gör ont, kan ju inte äta nåt hårt som måste tuggas, tex knäckebröd, nu har det gått så långt att det tillochmed gör ont när jag sväljer!!

hade ju som vanligt ingen matlust så när jag skulle äta idag så gick det inge vidare, vilket gjorde att jag förblev hungrig, vilket gjorde att jag såklart blev illamående.. aah ni hör ju- bara skit med mig idag.


så därför tänker jag gå och lägga mig nu och i morgon ska jag bara må bra hela dagen och så ska jag jobba!


v.16

Hej.

jag kommer iband på att jag är gravid, att det är på riktigt, och då blir jag så glad att jag nästan börjar gråta.

fast att jag har alla tecken på att vara gravid och att jag har fått se den lilla valpen 2 gånger kan jag inte fatta det, det är så overkligt.

när jag pratar med folk om det känns det som att vi pratar om något som ska hända om några år och man drömmer sig bort lite, inte som att man pratar om något som är på gång, snart, även om det är långt kvar så är det snart!!


efter att jag hade kräkts nonstop i typ 2 månader vilket innebär att jag i princip inte hade någon mat alls i min kropp under den tiden, så började jag äta som vanligt igen, eller ne inte som vanligt, typ bröd det brukar jag inte äta. jag åt sjuka mängder bröd, vilket fick min mage att svälla nåt groteskt, men den har gått ner nu och jag ser typ ut som vanligt igen, skönt!

jag har fått en bok om barn av henkes mamma, den är jättebra där står allt man behöver veta! tex att det inte är farligt att sola solarie när man är gravid, så nu ska jag bli brun igen!!


jag läste om illamående, det visade sig att jag är både ett extremt fall
och ett undantagsfall



jag har inte så mycket mer att säga än att jag är så sjukt glad över henke´s och min lilla valp och jag vill att han ska komma ut nu, eller inte nu för han är för liten, men jag vill att det ska vara dags nu så vi kan få gosa med vår lilla bebis♥
RSS 2.0