Göran!

idag har jag haft en ledig dag och det har varit så sjukt skönt, har inte gjort någonting vettigt alls :)

ikväll var molle, therese, henke och jag på premiären av "En sommar med Göran" shit vilken film alltså! jag skrattade galet mycket. det var en sjukt rolig film :) men när filmen var slut så började alla applodera, men what!? varför gör man det, jag tyckte det var pinsamt man klappar inte på Bio, jag tycker det är höjden att man gör det när man flyger, men på bio??

men nu blir det att jobba hela helgen.

are you kidding?

jag jobbar på, och det är verkligen kaos på rusta dessa dagar :O men hellre kaos än att det är helt folktomt, suzane reuter var inne och handlade av mig både igår och idag, ballt, men jag tycker att hon är lite läskig "_ haha

idag var jag och henke och köpte en ny tv, en såndär LCD-tv, vi har haft våra knabb om det, för jag förstår inte grejen med en platt tv, jag tycker inte att det var nåt fel på en klumptv alls, men men vi var verkligen i behov av en ny och det går ju knappt att få tag på en klumptv heller, nu sitter vi här med en 40" platt-tv :)

igår kväll power-walkade jag bort till emma, jag kan säga så mycket som att skulle kunna göra vad som helst (vad som heeeelst) för en cigg, Men jag gjorde det inte jag stod emot, (eller egentligen inte för jag kännde att jag inte orkade gå hem så jag skickade ett meddelande till henke och frågade om han kunde komma och hämta mig, och så sa jag till emma att ifall han säger nej (vilket jag visste att han skulle göra för han ringde ett tag innan och sa att han skulle gå och lägga sig), så skulle jag ta en cigg, och om han sa ja och skulle hämta mig så skulle jag inte ta en cigg. Henke var ju inte allt för sugen på att komma, precis enligt mina planer, men när jag sa att jag skulle ta en cigg eftersom han inte kom så hoppade han in i bilen direkt. haha.  men jag måste erkänna att när man är så röksugen så att man känner för att slå ner sin bästa vän och fly landet med ciggen så känns det meningslöst att sluta för det känns som om suget aldrig kommer gå över, haha säger jag dag 2, kanske är värt att ta upp igen om typ 2-3 månader :/

idag frågade jag min "magic-eight-ball" om jag skulle få ligga ikväll, och den svarade mig "are you kidding" livet suger ibland alltså, men jag ska fråga igen om en liten stund :P haha, det var nog allt för mig.

måndag

igår var det söndag, det är helt sjukt men jag har ingen koll på dagarna alls längre har inte kommit in i det igen efter jag kom tillbaka från semestern "_. men iallafall igår var det söndag och jag jobbade till 15.00 sen åkte jag ut till morfar och fikade lite med hela släkten min moster fyllde år så vi firade henne lite. jag lyckades komma undan med en kaka :). när vi åkte hem tog jag med mig dick i min bil och det blev så att han hängde med hem och speade guitarr hero, mycket roligt men jag vann hela tiden, och henke är en riktigt dålig förlorare, haha :P



på kvällen gick jag och emma en sväng det var ju världens "walk-väder" gött, efter det åkte vi bort till karin på macken och jag råkade ta en cigg, men idag är det måndag och man ska alltid börja på en måndag så jag känner ingen ångest eller misslyckande där inte hehe.

idag har det varit helt galet mycket på jobbet så jag känner att jag hade behövd dela mig i typ 7 delar eller nåt känns ju inte så bra att bara vara två personal från klockan 15 när det är löning :S men men, det var en såndär "snusk-skämt-dag" uscha haha det var en tant som frågade om någon vara när jag satt i kassan så jag visade henne bara vägen och när hon kom tillbaka tomhänt frågade jag
"hittade du!?"
tant: "ja men den var för stor och bred"
och då vänder sig en gubbe mot mig och säger "den kan väl aldrig bli för stor och bred!"
usch! usch! usch! usch!

sen när vi hade stängt och robert och jag var inne på kontan och fixade det sista, så tog han tidrapport-pärmen och då tänkte jag att han kunde skriva ut mig med så då sa jag:
"ååh ta mig med då!"
och då svarade ju kan självklart "vart vill du att jag ska ta dig?"
omg haha jag blev helt chockad haha :)
ja sån var min dag, funderar på att gå en sväng men vi får se..

ny människa

i förrgår fick jag någon slags uppenbarelse, jag ska bli en bra människa hade jag tänkt, jag ska bli hälsosam och med det sluta röka, när paketet är slut förstås (5 kvar) känns skitpepp!! dock ska jag inte bli snäll för det känner jag inte alls för och så har jag testat innan och det funkar inte för mig..

sanna och jag var på oleary´s igår det var naajs, men det kom fram en massa sluskiga killar som först verkade trevliga men sedan visade sig vara det motsatta, fy fan säger jag bara.. usch!

idag trodde jag att jag skulle jobba 14-19.10 men ICKE vid kvart över 12 så ringde emma och undrade vart jag hade tagit vägen, då har jag inte fått det nya schemat som alla ändringar har gjorts på, så det var inte helt och fullt mitt fel, men ändå surt.

ikväll åt henke och jag tacokyckling, så gott men jag skar mig asdjupt i fingret, fick typ värsta chocken hehe 

nu ska jag åka hem till emma och eventuellt röka upp mina sista cigg.

jag är kass.

jag är verkligen urdålig på att hålla denna bloggen levande :S men jag ska skärpa mig jag looovar!!'

karin och jag drog till stockholm i måndags och kollade in britney spears, det var det galnaste jag varit på, verkligen en livsupplevelse :D när vi skulle åka hem på tisdagen så höll vi verkligen på att bissa bussen, och det säger jag utan att överdriva ens lite :O men lyckligtvis så hann vi med den :P

sen hände det inte så mycket mer den veckan förens torsdag då henke och jag firade våra 5 år tillsammans, eller vi friade inte så mycket men det var våran dag. i fredags då jag blev ett helt år äldre, och det skulle ju givetvis firas så det blev en mysig fika i parken med mina sjukt underbara vänner, jag hade verkligen den bästa födelsedagen i mitt liv! så kul, och helt sjukt fina presenter.

i lördags åkte henke, jag, emma och robin till hultsfred för att gå på metallica det var kul, men blött och kallt. :)

sen i söndags skulle jag fira min födelsedag men släkten, vi skulle vara på kollo och grilla lite korv bara, men när jag vaknade av att mamma ringde och märkte att det regnade så fick jag panik, då kunde vi inte vara på kollo så vi var tvugna att vara här hemma, det var bara att börja städa direkt, för lägenheten såg på riktigt ut som att tredje världskriget hade brutit ut, det tog verkligen hela dagen att städa och jag fick hela tiden hämta henkejävel i soffan som hela tiden smög iväg för att kolla på tv, men allt gick jättebra och släkten fick se lägenheten för fösta gången, och jag fick jättefina glas av henkes föräldrar bla.

i måndags var semestern slut och det var dags att börja jobba igen, vilket jag inte hade nåt emot för jag hade längtat lite efter jobbet och mycket efter elin!! men fick dock veta att henke ska sluta och det suger verkligen för han gillar jag verkligen!!

igår hade min mamma fixat ett litet party med mary kay (haha alla vet ju min historia med mary kay) men jagkom iallafall, vi skulle bada fötterna och lite sånt :P jättemysigt haha gick sedan därifrån med en räkning på 733:- ajdå, inte kul för min plånbok men skit samma. haha

i morgon är jag ledig och då ska jag gå på kalmar marknad :)

Uppdatering för bövelen!!

jag har haft lite ledigt från bloggen, men nu ska jag skriva  allt som har hänt.

torsdag 25/6:
sanna och jag tog en fika på corner och snacka lite skit, förflyttade oss lite senare till oleary´s och tog en öl istället, lyckades få tag på två platser trots att det var ca 1000000 folk på larmtorget eftersom att det var sån typ musik på larmtorget.
vi blev kvar dör ett bra tag och tillslut var det bara kanske 4 bord som folk satt vid, och helt plötsligt så kommer allan svensson (gustav i svensson svensson) och går över larmtoget, det var ju lite kul men som kom han och även claes ljungmark (hästen i andra avenyn) och satte sig vid bordet precis brevid oss, kul och så snackade vi lite med dom, inte typ "ååh du är en kändis och jag har sett alla avsnitt av andra avenyn" haha utan vi snackade om typ finanskrisen :)

Fredag 26/6:
låg på kollo och läste i den andra twilight boken, jag slukade ettan ganska fort, sjukt bra bok. sen iallafall åkte jag hem och fortsatte hemma, henke ringde mig och berättade att han var påväg hem och skulle vara hemma innom typ 10 min, iallafall inte mer med det, så ringde han en stund senare och bara
 "emelie hur har du parkerat din bil!?"  
"vadå menar du? jag har parkerat den bara"
"kolla ut på din bil"
jag kollar ut, men ser ingen bil där jag hade parkerat min, och anledningen till det är att jag inte kan se gatan från förnstret här uppifrån
"jag ser inte min bil, vart fan är min bil??"
jag springer ut och där står henke och johan bakom min bil som don puttat upp på parkeringen igen, den hade alltså stått och ockuperat mitt i gatan :O mitt i gatan!!! haha jag fattade ingenting, och kommer inte ens ihåg vad jag gjorde efter att jag kört in bilen på parkeringen men iallafall så hade jag glömt lägga och lägga in P, eftersom att min bil är en automat så måste man lägga i den för att bilen inte ska rulla iväg "_

Söndag 28/6
idag var jag på ölands djurpark men mina kusiner, det var ganska kul, vi kollade på djuren och åkte karuseller, jag blev biten av ett får hehe :P och så badade vi, åkte rutshekanorna (stavning?) kul men henke är rädd för sånt så han åkte inte, vilket känns jobbigt för mig, för jag vill ju inte lämna honom ensam samtidigt som jag vill åka.

Måndag 29/6
emma och jag var på genrepet av svensson svensson på semester, sjukt kul skrattade en hel del, sen kom henke in till stan och han, jag och emma satte oss på söderport, det var trevligt.

Onsdag 1/7
första dagen på semestern.. trodde jag iallafall nejdå fick hoppa in och jobba 06-07.30 haha skulle vara hos frisören 08.00. som vanligt blev inte frisören riktigt vad man tänkt sig, men detta tog ändå priset, skulle färga och slinga och klippa mig, frisören hade fått för sig att jag ville bli blond medans jag satt och sa att jag vill absolut inte bli blond utan jag vill ha typ den hårfärgen som jag har men samma färg på hela håret eftersom att jag hade blont i hårbottnen, rödbrunt på mitten och sen svart längst ner. så jag ville egentligen inte göra nån stor förändring, men ändå gick något mycket snett.

föreefter

kändes inte alls bra med hårfärgen när jag gick därifrån och bara tanken på att det skulle blekas i solen fick mig att må ännu sämre. efter frisören så åkte jag och emma till lindsdal och åt en gyrestallrik, så sjukt gott :)

Torsdag 2/7
idag gick jag upp hyffsat tidigt för att packa det sista eftersom att henke och jag skulle åka en sväng till chania, men först så åkte vi förbi henkes parents så fick hans mamma klippa av kalufsen han hade uppe på huvudet. men direkt när han var klar så kastade vi oss in i bilen och började vår resa mot norrköping, det var därifrån vi skulle flyga. flyget blev 1 timme försenat och avgick klockan 18.00 så vi var inte framme på hotellet förens etfer 01 nångång. vi bodde på ett hotell som heter achilles plaza som ligger i kato stalos på chaniakusten, det var ett supermysigt litet hotell med typ kankse 20-25 rum och en liten pool. helt perfekt :)



vi såg inte ett moln på hela veckan och det var minst 35 varje dag och vindstilla, så det var sjukt varmt!!

Fredag 10/7
tilda är i stan så vi gick ut, först kom hon hit till mig sen drog vi till amanda som hade lite förfest med ganska mycket folk för hennes lilla stuga, vidare sen blev vallen vilket jag var mycket skeptiskt till i början, jag hatar ju att dansa, men tilda lyckades som alltid att övertala mig, och jag hade så sjukt kul, det var länge sen jag hade så kul ute. 

detta blev ett långt inlägg men du har jag uppdataerat lite iallafall :) 
RSS 2.0