v.32

vecka 32 är här :)



och här är jag idag, exakt 2 månader kvar tills det är tänkt att han ska titta ut!


jag har köpt ett babygym, jag vet att jag är väldigt tidigt ute, men var inne på jollyroom.se där dom nu rear, och så hittade jag detta bamses djungelgym jättebilligt, så jag vågade inte vänta ifall det skulle ta slut, tycker det verkade så bra med sittringen också :)




nu har jag bara helgen kvar att jobba, sen är det äntligen semester!!


trevlig helg!

shopping

igår blev det en toppendag på stan med emma, men både lunch och fika :) jag var i extrembehov av lite nya baskläder då jag växt ur i princip allt jag har. Och så hittade jag självklart lite till bebis med!


allt är från Åhlens

  






när jag kom hem från stan var jag så trött att jag blev soffliggandes resten av kvällen


idag ska jag äta lunch hemma hos mormor sen ikväll blir det bio- Harry P, härligt!!

bebisfilt






vi har fått en jättesöt babyfilt av min fina vänner i Göteborg, Tack så jättemycket Tilda och Alexander!! :)




v31

ja jag är gravid, det är fortfarande svårt att tro på det men nu har till och med kunderna börjat kommentera det, och det syns nu så det går väl inte att missta sig!!





jag har jobbat hela veckan så jag har knappt haft tid över, men i helgen är jag ledig så då blir det att hitta på massa skoj med mina vänner :)

födelsedagsbarn!

idag är det jag som är födelsedagsbarn, 24 år redan, insåg just att min åldersnojja inte är lika extrem som vanligt, och det beror nog mycket på att bebisen är på väg :)

fick både frukost, sång och paket på sängen av henke i morse, det var så mysigt! men sängmyset var inte så långvarigt för jag var tvungen att åka och jobba 9,30-18,30. men när jag kom hem fick jag finmiddag med hemmagjord snitzel och potatisgratäng :) 


igår var vi på Ölands Djurpark och kollade på de stackars djuren samt badade lite.


sekunderna efter att denna bilden togs, kissade apan rakt ut på Isak













mamma och Henke i parisehjulet






jag slappade lite medans de andra letade efter bortappade barn..










nu var det roliga slut, imorgon börjar en ny vecka som är helt fullbokad!!

lycklig!

Henrik Fornander mitt fina fina hjärta. För lite mer än 7 år sen insåg jag att jag var kär i dig, den 16/7 2004 bestämde mig för att offetligt gå ut med att vi var tillsammans :) för 1 år sen gick du ner på knä (2 gånger för att du hade kepsen på första gången) och vi förlovade oss, nu är vår fina lilla prins på väg och jag kan inte vara lyckligare än vad jag är över att få vara med dig, varje dag!



Jag älskar dig!

v.30

nu har vi kommit in i vecka 30, bara 10 veckor kvar nu!!




mitt första delmål mot bebisen är att gå på semester, börjar bli tugnt på jobbet nu. 2 veckor kvar!!

Allis

dethär är Allis nya grej, jag hade råkat ställa hans hus lite för nära lådan med hö i, så nu vaknar vi varje natt av att han hoppar upp där och ruffsar runt och äter hö :)




varför äta hö´t i buren när man kan sitta i hölådan och äta..

v.29

vecka 29 idag :) var hos barnmorskan på morgonen, tog blodprov lyssnade på bebishjärtat och kollade lite allmänt. det mesta såg bra ut, som mina värden och bebisen och så.

men jag följer inte min kurva "_ och det verkade hon inte så glad för, hon mäter livmodern och förra gången låg den på normalt, men denna gången så gick måttet över kurvan, idag var den 32 cm.

och så har jag gått upp för mycket med det vet vi ju redan +3 kg till! ajaj


hon var lite orolig för mig också, förstod inte riktigt med låg man över ett visst BMI så skulle man få göra nåt sockertest och eventuellt göra ett ultraljud för att bebisen kunde bli stor, jag låg precis på gränsen så jag behövde nog inte göra det, eller hon skulle kolla upp det kanske, eller jag vet inte, allt känns så luddigt och det känns som man aldrig riktigt får några klara besked när man är där!








men bebis sparkar på som en liten vilde och sover verkligen aldrig, så att han mår nog bra :)

nu ska jag göra mig iordning för jobb 12-20.30

bebismys

hade lite morgon mys med lillprinsen idag :)




så mysigt :)


har precis börjat vänja mig vid att han är där inne och att han sparkar och rör sig heeeela tiden, det är liksom vardag nu, men jag kan verkligen inte förstå att han inte ska vara kvar därinne för alltid, att det är en riktig liten bebis, en riktig människa- att han ska komma ut och jag och Henrik ska ta hand om honom, det går inte.. det är för orealistiskt.


men vi längtar efter honom helt galet mycket!!

:)

tisdag

jag körde henke till jobbet idag, och efter det unnade jag mig att köpa lite Irish cream kaffe, det är verkligen att unna sig för det kostar 62:- per 250g och så jordgubbar med fil till det, smakigt!

insåg just att vi redan är halvvägs in i vecka 28 och jag har inte lagt upp några nya bilder på magen, en sak till som jag insåg när jag tog bilder på magen både i fredags och idag är att den ser mycket olika stor ut beroende på (antar jag) hur man vilklar kameran, jag ser magen som ännu större än dessa bilder visar så jag tycker ingen stämmer in på hur den ser ut in real life, så jag lägger upp alla.


bilderna som jag tog i fredags:






och så bilderna jag tog idag:






nu ska jag ta mitt kaffe och sätta mig på min soliga balkong och läsa lite tidningar som kom med posten idag.

:)
RSS 2.0