091130

i torsdags var jag och karin på julmarknaden på slottet, supermys och jätteroligt vi hittade "maskeradmasker" och shit vad vi skrattade, lägger ut en bild, men den är inte alls lika rolig som i verkligeten, men lite kul är den


hela kvällen letade vi efter knäckäpplen, karin har aldrig smakat det, och för mig är det inte julmarknad utan.. eller jo för det finns aldrig att få tag på längre, men iallafall så upptäckte vi när vi gick hem att dom fanns utanför slottet hela tiden, och att dom var slut "_ jag var riktigt besviken!! men jag fick glädjas åt min mask istället.

karin och jag har för övrigt startat en liten bokklubb kan man säga, hon ska läsa twilight böckerna för att jag ska ha någon att diskutera dom med, känner ju ingen som är intresserad, och jag ska läsa bibeln som karin har läst typ hela och så ska vi diskutera den, har hittills kommit till första moseboken 10, sidan 20. det är riktigt intressant faktiskt men den är sjukt skum!!

helgen har varit fullproppad men jobb, och det har varit helt tokigt i den lilla butiken, nästan som nyöppning igen "o men det är kul men lite fart.

har skaffat min en "blädder-alarm-klocka" som man får trycka på en knapp varje dag för att det ska bläddra fram till nästa dag, den är helt manuell alltså, det har resulterar i att jag har sovit lite dåligt dom sista nätterna, men fösta natten var värst, ville bara trycka på knappen för att bläddra fram till nästa dag, haha, men när klockan slog 24 så kunde jag ändå inte göra det, det känndes inte rätt, så jag somnade och vaknade massa gånger under natten för jag så gärna ville trycka på knappen, när jag vaknade för 100 gången och klockan var 05 så gjorde jag det, tryckte fram en dag, men jag fick lite ångest, men när jag slutligen vaknade och skulle gå upp kom jag på att jag bara hade bläddrat fran datumet inte veckodagen så då fick jag trycka en gång till :)

i morgon är det 1 december då får man öppna första luckan i julkalenden, om man har nån, det har inte jag, men därimot får jag trycka på 3 knappar på min blädderklocka, :p

091123

i fredags var den stora dagen kommer som jag väntat på hur länge som helst, premiären av new moon, emma och jag tänkte lyxa till det lite innan bion började så vi käkade på table 20 och jag var med om en sjukt omogen händelse,


emma skulle stoppa in mat i munnen som tydligen var för varm, men det märkte hon inte förens det var aningen försent så hon ångrar sig och tänker ta ur gaffeln ur munnen igen, jag börjar ju självklart skratta för det såg riktigt kul ut, samtidigt som jag dricker, och då börjar emma som har stoppat tillbaka maten i munnen igen också att skratta och gör ifrån sig ett "gris-grymt-skratt" ljud och då börjar jag skratta ännu mer och emma med som råkar spotta ut mat över hela bordet, och sen krattade vi ännu mer. jag skämmdes så galet mycket, för det är så omoget betende på resturang, men det var sjukt kul, och det går ju inte att sluta skratta när man är med om en sån grej :)

men så iallafall när vi sitter i biosalongen och folk börjar välla in så går det fram 4 personer och ställer sig på scenen och tycker att alla ska ställa sig upp och sjunga för deras vän som fyllde 18, alla reste sig upp och började applodera och sjunga, skitskumt, jag varken sjöng eller stod upp. nä sånt trams går jag inte med på!!

filmen var helt otroligt, verkligen över mina förväntningar och så sjukt mycket bättre än twilight, den höll sig mycket mer till boken, och den var bara helt galet bra, vill gå igen!

i lördags var jag hos min fina fina vän elin som fyllde 20 i torsdags, jag fick se hennes och kalles nya och helt otroligt fina lägenhet mitt i stan, och vi dansade och sjöng lips och jag hade skitkul, kvällen avslutades på olearys :) elin som är en klänningstjej och alltid är upp över öronen snygg hade fått mig som är en "jeans-och t-shirt" tjej att ta på mig klänning och klackarskor, kul kul!

igår fyllde min kära mor år och henke och jag var i kyrkan och lyssnade på när kören som mamma och mormor är med i sjöng, trevligt.

idag har jag varit ledig och jag har inte gjort nåt på hela dagen, gutt tycker jag, men jag har igentligen massa saker jag borde ha gjort. det tar jag tag i nån annan gång :P


idag är det 9 år sen min goa kisse Julius gick bort "_ så nu ska jag ägna honom en tyst minut.

rastlös!!

jag är så galet rastlös,, vill hitta på nåt, vad som helst. men det finns ingen att hitta på nåt med såhär sent, emma är trött och vill inte umgång, henke kollar på tv och är allmänt grining så jag vill inte umgås, vill bara gå ut, men vet inte vart jag ska gå. gaah, vill inte gå och lägga mig för jag är inte trött. vad ska jag göra!!!

091117

inatt satt jag uppe till typ kvart över 05 och kollade på en livestreaming från röda mattan i los angeles på new moon premiären, det var mycket kul och drygt, kollade dock inte på hela. men det var kul att se hur alla kändisar rör sig på röda mattan, det är sånt man inte ser på bilder och sånt :P

idag har jag varit hemmafru, har tvättat hela dagen, städat och lagat mat :) på tal om tvätt när jag kom ner till tvättstugan och skulle byta till nästa tvätt upptäckte jag att nån har slängt ut min tvätt och börjat tvätta sitt eget. jag blev helt förvirrad och tänkte om jag hade tagit fel på dag eller nåt, men icke, det var min tvätttid, och jag blev så förbannad så jag stängde av hennes mitt i, och slängde ut det. sen när jag kom ner sista gången så såg jag att hon hade skrivit en "förlåt-lapp" det var hon som hade kollat fel dag, men man dubbelkollar väl ändå så att det är rätt dag innan man slänger ut nån annans tvätt ur maskinerna "w

allt med tvätten tog så lång tid så jag missade träningen!!

men i morgon ska jag på lunch-skivstång :)

091116

fick ett prev från ica på posten, det var om att man får sänkt pris på varor man hanlar ofta, haha tyckte det var riktigt roligt, bilderna får tala för sig själva "p


091115

i fredags var det maskerad här hemma hos mig, hade en jättekul kväll, det var min första maskerad :)
sydde min kostym själv, den ska föreställa Eva, men det är ingen som hittills har misstagit sig på det :P
i torsdags var jag på stan med karin, kom påstår att det var hennes turdag, för vi kom in till stan ca 13 och parkerade vis stationen, sen går vi på stan och vid typ 14.45 frågar jag karin om hon la i några pengar för parkeringen, och hon bara skriker nej och börjar typ springa, när vi är mellan larmtorget och stationen möter vi carpark-tanten som är påväg därifrån, och då tänkte vi att då var det kört och karin hade ju lätt fått böter, men när vi kommer fram är det helt tomt på rutan. Ingen böter, karin blir så glad för hon haft sånt tur och börjar på om att det är hennes turdag, så hon köper en triss-lott, och vinner 100kr!
jag tror ändå att hon kommer att straffas mycket snart, för sån tur har man inte så att carpark missar att böta när man stått i nästan 2 timmar, det måste ske.
förra veckan var jag ledig 6 av 7 dagar, inge kul, denna vecka ser inte mycket bättre ut, men sen drar det igång igen. tycker inte om att gå utan jobb..
i morgon blir det en fika med sanna, och sen massa träning på det :)

var var jag!?

i fredags var jag och elin (på jobbet) på harrys, spelade lite bowling och hade superkul :)

i lördags skulle jag varit ledig men fick hoppa in och jobba för det var kaos på jobbet, kul :)
idag vaknade jag vid 9, och vid halv 10 kom jag på migsjälv att bara ligga kvar i sängen och fundera, så jag gick upp och satte mig i soffan istället, 45 min senare ringde emma mig och då kom jag på att jag hade suttit i soffan och bara tittat och funderat, minns inte ens vad jag tänkte på, tv:n var inte ens på, det känns lite läskigt, har varit riktigt deppig idag med, har inte varit sugen på att göra någonting..
det ända vettiga jag har gjort idag är att sy lite på min maskeraddräkt, den är dock inte klar, och jag är inte alls nöjd med den, men nu har jag lagt ner både tid och pengar på den så nu får det bli den. det kanske går hem, jag vet inte.
i morgon är jag ledig och det är min 5:e lediga dag i rad, känns inte alls kul med så mycket ledighet..
men emma och jag ska åka till ullared i morgon och det ska bli jättekul, hehe
på fredag blir det maskerad här hemma hos mig. det ska bli jättekul verkligen!!

new moon

jag har biljetter till new moon den 20 november, på premiären :) nu är jag glad!

sjuk

nu har det hänt, nu har den brutit ut, förkyldningen och jag har inget snokspray "o och jag som verkligen behöver gå på träningarna.


idag var jag och handlade så skulle jag köpa varma koppen gulasch, samma soppa som sist den med äckliga kummin i, så jag tänkte kolla om det var kummin i denhär också, kollar nästan aldrig inehåll i något annars men iallafall så såg jag att den inehöll 6% köttbulle, det tyckte jag var mycket intressant.

Fredagen den 13 ska jag ha maskerad här, vet dock inte alls vad jag ska klä ut mig till, några förslag!?

ännu en uppdatering

en ledig dag idag, blir att ligga i soffan och kolla på inspelade program som jag inte hunnit kolla på. ikväll blir det träna drill och skivstång, på tal om drill så har det största som någonsin kan hända hänt, haha kanske inte det största men klara kan inte vara med på kulijul vilket innebär att jag kommer att få hoppa in, och jag är galet nervös :)
i torsdag var jag och henke på bröllopsfotografen, fasen vilken kul film!! riktigt riktigt bra. innan bion åt vi (bara på zorbas, men ändå) det var en jättemysig och helt perfekt kväll!
RSS 2.0