tandläkarn!!

ja som vi alla vet så var jag hos tandläkarn igår! allt såg mycket bra ut, (alltså inga hål!!) förutom att jag tog upp att jag ofta vaknar med huvudvärk, domnade öron och ont i käkarna. så hon tog sig en snabbkoll på mitt bett och drog slutsatsen att jag antagligen gnisslar tänder, så den 23 ska jag tillbaka på en odentligare koll om det.


en sjukt rolig grej som hände när hon skulle ta bort tandsten var att när hon skulle använda den där sugen för att suga upp allt saliv och sånt i min mun så råkade hon tappa kontrollen över den och råkade suga tag i min överläpp. det såg så sjukt roligt ut i den där lilla spegeln som jag fick ligga och titta rakt upp i så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, tändläkarn tyckte inte att det var lika kul som jag så jag var tvungen att försöka kväva ett gapskratt, det var svårt eftersom att jag hela tiden såg bilden framför mig i den där spegeln- hur den där lilla sugmojjen sög sig tag i min läpp likt en dammsugare!! men det gick, fick tänka på nåt riktigt tråkigt och sen skrattade jag när jag kom ut sen :)


idag är jag ledig så elin och jag ska åka förbi kallskänken för en sallad och sen sätta oss i solen :) ikväll blir det efterlängtad drillträning!!
RSS 2.0