årets första dopp.. not

i måndags fick jag veta att twilight filmen var baserad på en bok, så jag åkte till bibblan och kollade om den, men det visade sig att den var mer eftertraktad än jag trodde för det var 16 stycken som stod i kö på den, så jag åkte in till stan och köpte den för 79:- mer värt tycker jag än att vänta i typ ett halvår "_ har bara kommit till sidan 98 av 416 men den är riktigt bra, och lyckligvis nog nästan exakt som filmen, fast man fattar mer i boken, det blir mer förklarat :P har sett filmen tre gånger nu för emma och jag hyrde den idag, och hon tyckte också att den var sjukt bra, så du är det bara karin kvar :)


idag jobbade jag 06-10 vilket var sådär för jag fick bara ut 3 pall när jag skulle få ut fyra, det var skit, men slutade som sagt vid 10 så jag har legat och solat hela dagen idag, gött att det blåste så mycket också för slipper man bada :P me like!!

nu ska jag lägga mig och läsa ett par sidor till, börjar 6 i morgon med. Och just det ja, har fått lite klagomål från midsommarinlägget Emma var ju självklart med och firade :)

Midsommar

i fredags var det midsommarafton, och för mig började den dagen med jobb 11-14 (meningslöst pass) det var riktigt drygt för det är ju ingen som åker och shoppar på midsommar, det är ju bara sånna "sista-minuten-shoppare" dom som har glömt grill, grillkol, tändvätska, brassestol, osv. sen när jag slutade åkte jag till mammas kollo och åt lite midsommarmat, fikade och skämdes ihjäl när mamma dansade runt stången. efter det så åkte vi till city gross och inhandlade kalasbyxor och hårfön så att jag skulle hinna duscha för sen åkte henke och jag till sanna och satt där och drack lite vin :) det var jättetrevligt men vi kände ändå tillslut att vi ville åka till öland, så då bar det av dit, men fy fan det ångrade jag lika fort som jag kom typ för det är verkligen inget att ha där, så vi åkte hem ganska så abrutt igen, men det var ändå en lyckad kväll men mycket vin och skratt jag hade skitkul :)

igår var vi hos henkes föräldrar och åt bakad potatis sjukt gott, sen hyrde vi lite film bla Twilight och den var riktigt riktigt bra.
ska straxt åka till jobbet nu, får väl se om det är nåt folk, men jag tror inte det, för det nya reklambladet har nog inte kommit ut till folk än..

en bild från midsommar med, resten finns på bdb.


fullspäckad dag

idag började jag jobbet vid klockan sex, jag var sjukt pepp på det igårkväll, brukar alltid ha ångest annars, men jag hade verkligen inte det igår, men iallafall när klockan ringde i morse klockan 05.15 så var jag inte alls så pepp som jag var igår, men man har ju inte så mycket val utan det är ju bara att bita ihop och åka till jobbet och börja plocka pall. jag var så sjuuukt hungrig hela morgonen och vi har ju inte fika förens kvart i nio och när klockan var ca 20 i nio så råkade jag välta ut en hel pall med cloetta stycksaker (sånna 3 för 10) palla... farför händer sånt alltid mig, som den där gången jag dundrade in med palltrucken i ett ställ med hårfärg så allt flög ut över hela lagret och palltrucken var så tungt lastad så jag fick inte stopp på den och körde över massa hårfärgspaket hehe. eller som den gången när jag kom till jobbet en morgon och 15 liter färg hade ramlat och låg över hela golvet, och det var bara att börja skyffla färg, eller som den gången när 25 2-litersflaskor med sköljmedel hade ramlat ut över hela golver, aah jag kan hålla på en evighet,.

men sen iallafall när jag står framme vid kassan och håller på med mina cloetta stycksaker så hör jag något som knackar, men jag tänker inte mer på det,, så hör jag det igen och tittar mot ingången och där står en helt panikslagen emma och knackar som en galning på rutan, och hennes ansiktsuttryck såg verkligen helt panikslaget ut, så att min första tanke var att hon hade dödat nån, ja på riktigt alltså så trodde jag att hon typ hade kört ihjäl någon så jag springer fram till dörrarna (som jag för övrigt inte kunde öppna, då jag inte har några nycklar) och emma ropar igenom glaset "hallooo" och jag bara står och stirrar i chock "vill du följa med ut med båten sen när du har slutat" och jag bara nickar och stirrar som en fågelholk typ, jag var verkligen riktigt chockad för att jag trodde ju verkligen att hon skulle berätta att hon hade kört över nån och smitit, och så var det bara det.. haha sen försvann hon lika fort som hon kom.

sen när jag slutade vid 10 så kastade jag mig i bilen åkte hem och packade badkläder så åkte vi ut med emmas båt, och det var sjukt varmt och jag har brännt mig som satan, men det var verkligen en mysig och trevlig dag, med massa sol och inget bad.. för min del iallafall

ikväll så var jag på picknick i kalmarsundsparken med sanna, tove, elin och sofie och vi fikade jag hade med mig marabou´s nya choklad frystorkad jordgubb som är sjukligt god :) och så blev det lite brännboll och massa kul snack om allt pinsamt som sanna har gjort, som tex den där gången hon hoppade in i en okänd bil och skrek "kööööör!!!!" haha den går alltid hem.

det var nog allt idag,  hej.

Pigg men Trött

gårkvällen med emma och vin var mycket trevlig och det blev mycket singstar :) vi mötte upp sanna och gick till oleary´s, det blev hem tidigt men det var sjukt skönt.

emma
jag och emma


idag har jag varit på kid och köpt väldens mysigaste zebra-kuddar :D älskar dom!!


sen åkte jag och mamma ut till morfar som bjöd på 165 000 olika kakor, sen får man ju inte tacka nej heller, så man fick ju rulla därifrån, får bli att springa runt kalmar ikväll :P

nytt inlägg

igår efter jobbet åkte jag till karin och statoil och hängde hos henne för jag har inget annat liv. karin är så kul, hon snackar med alla kunder som om hon känner dom, och hade jag inte vetat så hade jag trott att hon gjorde det, haha gutt för det var inte så mycket kunder så han snacka lite och dricka kaffe också, och nästan en hel cigg, för det är ju tydligen då kunderna måste ramla in.

efter att karin hade bommat igen macken och kolla ca en miljon gånger qatt det verkligen var låst så åkte vi till linn på lite fest, det var mycket kul och givande för vi snacka massa religion. träffade jif där också det var mys för det går alltid så länge mellan varje gång vi träffas.

igår köpte jag äntligen mina älskade Nike skor som jag har kollat in alldeles för länge, men nu är dom äntligen mina, jag älskar dom!!


Ingen dålig shopping idag heller, har köpt ett nytt playstation, det gamla råkade tyvärr ut för en olycka på nyår, och självklart ett nytt singstarspel. och så har jag köpt en kofta :)

ikväll blir det att dricka vin med emma och sjunga singstar som en galning har ju laddat sen nyår.

galna pansionärer

blev att ta bilen till jobbet lat som man är. det har kommit ut ett nytt reklamblad idag och just nu har vi erbjudande på 1½ liters sprite, dom kostar bara 5:- st exkl pant (2 kr). det är även så att man bara får ta max 4/ hushåll, det är så himla kul att se alla giriga pansionärer som är så glada i läsk. dom delar upp sig i 2 i kön och köper 4 stycken var och spelar på som om dom inte känner varandra haha andra går in 2 gånger.. som om jag inte skulle känna igen dom, sen gnäller dom över att dom kostar 7 kronon när det står 5 på skylten och tycker att vi lurar dom, men herre gud vilken butik skriver ut priser inkl pant?? jag vet ingen butik som gör så.. blir så trött.

skulle kunna sitta en hel dag och bara skriva om idiotkunder, men det orkar jag inte.

Jag har skaffat blogg!!

jaha då var man med blogg då. känns skumt.

den enda anledningen till att jag skaffat mig en blogg är att det damp ner en liten liten bloggdator i våran brevlåda igår (nej det gorde det inte alls för henke hämtade ut den på pressbyrån) men iallafall så kan man ju undra vad vi ska med en 3:dje bärbar dator till, ingen vet, men har man en bloggdator så klart att man ska ha en blogg!

ska åka till jobbet om 1-1½ timme beroende på om jag ska cykla eller ta bilen. den yttre emelie och min portmonnä vill att jag ska cykla, men jag känner mig lite lat idag och vill hem snabbt efter jobbet..  om allt går enligt flanerna så ska jag laga mat ikväll.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0