vart tog denna dagen vägen?

shiit vad tiden idag har gått fort, vet inte alls vart den har tagit vägen..

och jag som skulle städa haha. jag gick upp, mös lite med henke innan han åkte till jobbet, åkte hem till mamma och käkade lite lunch, åkte hem och satte mig vid datorn, kollade klart på melodifestivalen, datorn, lockade håret, kollade klart på wallander och nu är klockan redan halv 7!!

då får jag ta och snabbstäda lite nu för om ca en timme ska jag åka och träna skivstång och jag är sjukt opepp på det. hade hellre suttit hemma med någon kul och druckit kaffe med bloss och bara snackat skit..

knalledrill

i fredags bar det av till borås och knalledrill med underbara underbara kalmar drill. jag har väntat i ett år på denna tävling, eftersom att det är årets första och man är så nyfiken på alla nya program, låtar och dräkter. bussen söög verkligen i början men när vi äntligen fick på kenny starfighter på den lillla tv drog det igång, inte för att någon hörde eller såg på filmen.. men det roliga började då :)

framme på vandrarhemmet var allting så mysigt, 3 året i rad vi bor där och det är alltid samma som händer när man kommer dit, alla sitter i allrummet och kollar på lets dance och eventuellt syr det sista på dräkerna :) i år var våra dräker helt klara innan och det var så skönt att slippa alla "sista-minuten-sömmar".

på lördagen vaknade jag vid kvart över 4, hade ställt klockan på 5, och jag kunde inte somna om, det hade redan blivit rörelse och liv i korridoren och efter en halvtimmes försök att somna om så gav jag upp och klev ur sängen och började göra mig iordning.

när vi kom fram till hallen packade vi in oss i det lilla omklädningsrummet där man får vara typ 3 stycken på samma plats, och efter det var det direkt ut på ytan för att kolla golvet, vilka skor vi skulle ha och börja träna lite. sen var det klädkontroll.

invigningen ställer man alltid upp till för tidigt så man får vänta i typ hundra år innan det händer nåt, och när det väl gör det går det alldeles för fort så man inte hinner med och det slutar alltid med att tove och jag som alltid står längst bak eftersom att vi är längst, hamnar typ 2 meter bakom och får springa ut :)

och efter det drog tävlingen igång och det var jätteroligt att se alla :) jag tränade nästan hela tiden med teamet för erika hade ont i benet och höften, det gick dock inte alls bra för jag är kass och jag inte kan erikas plats så bra, men hon hoppade in lagom till att vi skulle ut och tävla. och det gick jättebra för oss, 7 tapp gav oss en slutpoäng på 30,5 en silvermedalj och vi kvalade in till SM i norrköping i maj :) plus att det såg galet bra ut och alla hade power!

jag är riktigt stolt över mitt team!!

träna i utsläppt hår!?

okej, idag var jag på medel- puls på friskis. det var typ 4 stycken som hade utsläppt hår när dom tränade, kan verkligen inte förstå hur man kan ha det. Det måste ju vara sjukt obehagligt, att ha det hängande och slängande och i vägen överallt, man blir ju för böverlen jättesvettig, även i håret, en av tjejerna, hennes hår var ju helt blött och det liksom klistrade fast sig på kroppen. nä fy fan hade jag inte haft nån toffs med mig så skulle jag skita i passet- faktiskt



nu ska jag gå och lägga ner massa toffsar i min träningsväska. 

ny vecka, nytt liv

nu är det en ny vecka och jag ska åter igen försöka skaka av mig mitt sjukt onyttiga liv.. idag var jag på ett gympapass på friskis, och jag vet ju att min undermedvetna lathet alltid försöker stoppa mig. så idag sa jag nej till allt sånt och jag kände inte efter det minsta, fast jag hade lite ont i magen men jag gick iallafall. först fick jag håll, så då fick jag vila mig i ett hörn, sen kände jag av min vänstra lilltå som jag brukar tappa känseln i, att det gorde ont när jag sprang, jag fick kramp i vänstra knäväcket och så var jag lite snorig så jag fick gå ut och snyta mig mitt under passet, jag körde på så gott jag kunde, men jag blir lite sur att det alltid ska vara nått som bråkar med mig!!
sen var det drillträning som verkligen gick jättedåligt, klarade inte av att göra någonting.. och på lördag är det tävling så det är ju toppen!
och så skull jag gått på skivstång ikväll men jag hade jätteont i magen så jag hoppade det.. :( får bli på onsdag istället.
henke fyller år i morgon så igår hade vi lite fördelsedagsfika här hemma, det var mysigt men kortvarigt :) och i morgon blir det födelsedagsmiddag på stekhuset med molle och therese, för molle fyller också år i morgon :P
förra veckan var jag mamma och emma på bio- "har du hört ryktet om morgans" tror jag den hette, hehe den var jättekul och mysig så den rekomenderar jag verkligen. man måste inte se den på bio, men jag tycker absolut att man ska se den iallafall.
RSS 2.0