Jobb!

Jobbet i helgen gick bra, förutom att jag fick migrän i lördags som slutade med ett samtal med toastolen när jag kom hem.

Jag hade låsansvaret vilket innebär räkna kassorna, låsa och larma. Det har jag inte gjort sen i juli så det var lite nervöst men det gick jättebra, det är ju sånt som sitter men när man inte har gjort det på ett tag så blir man ju lite orolig om man kom ihåg.

Igår åkte vi hem till min kusin efter jobbet och firade att han fyllt 11 år. Vad tiden går, i morgon fyller han väl 15 och på fredag 18.



Body's

Jag är inte mycket för barnkläder för det står typ "I love dad/mom" men när jag var på stan tidigare idag föll jag för dessa 2 body's :)

Den röda hittade jag på flickavdelningen men för att citera Henrik: "det är ju inte första gången du köper tjejkläder till Love". Jag bryr mig inte om det är flick eller pojk, jag köper det jag tycker är fint. Och Love är så fin i rött!

Lika lika!

Att Love är lik Henrik har vi sett sen födseln men häromdagen hittade jag ett foto på mig som liten och han är allt lite lik mig också ("

Men tack gode gud att han slapp få min "Percy Nilegård-haka" och istället fick Henriks goa lilla runda haka.


Nödvändigt

Skulle egentligen dragit över till Öland och hängt hemma hos Alexandra & Signe idag men A var tvungen att jobba, jisses! det är mindre än 1 månad kvar tills hon ska föda och hon jobbar än. Stackarn, jag gick hem från jobbet i vecka 32 och jag hade inte orkat en dag till!!

Så istället sysslar vi med såntdär man måste göra, som städning och allmänt plock. Tur att jag har min alltiallo som både underhåller mig och hjälper till :)

Sömn

4 nätter i rad har Love sovit hela natten, från ca 20 till ca 07 hoppas, hoppas att han fortsätter så det inte bara är en fas för det är riktigt gutt att slippa gå upp på natten. Dock blir jag lika förvånad varje morgon när jag vaknar och inte har behövt gå upp på natten, och så kastar jag mig in i hans rum för att kolla så att han verkligen andas! Man slutar nog aldrig oroa sig.

L i morse när vi chillade framför TVn

Vårstädning

Vårsäsongen är igång på kollo så därför var det gemensam städning där idag på förmiddagen. Henrik och jag turades om att umgås med Love och ränsa rabatter L slapp städa denna gång, men nästa år kommer han inte undan ;)




Mitt allt!

Hur trött, grinig och opepp man än är över att behöva gå upp tidigt på morgonen bara för någon annan är leksugen så kan man ju inte annat än smälta när man möter någon som är såhär glad :)

Gulle!

Pappa är bäst!

Henrik är ute i köket och gör mat och mellanmål till Love, köttfärssås, äpple, päron och banan pureer. Love var här med mig alldeles nyss men tyckte att pappa var mycket mer spännande så han pep iväg mot köket på ett kick.

Självklart glidandes på rygg/huvudet men tröskeln var svår att glida över så då rullade han upp på mage och sen över på rygg och fortsatte glida.



!

Jobbet i helgen gick jättebra, det var riktigt roligt att komma ut och jobba lite :) om 2 veckor är det dags igen!!

Idag har vi varit och hämtat fotona från halvårsfotograferingen, jättefina var dom :)

Fotavtryck

Var tredje månad gör vi ett fotavtryck på Love's fot.

Mitt goa lilla gryn.

Love låg på golvet och lekte, så gick jag iväg en snabbis till badrummet och när jag kom tillbaka max 2 minuter senare möts jag av denna syn.

Hur trött är man då, lilla plutte!

Ordning bland grejorna.

Love vaknade 2 gånger inatt, 00.20 och 04.20 och i morse var jag så trött! Vaknade av att Henrik kom in med Love till mig vid 07, jag hade inte hört att han var vaken.

Nu är vi uppe iallafall och jag har sorterat i Love's skafferi, allt var huller om buller förut, men nu ser det bättre ut :)

6 månader

här kommer lite bilder från helgen hos svärföräldrarna i Byxelkrok.


Bild på mig och Love´n för en gångs skull




i lördagags var det påskafton samt att Love blev ett halvår så denna lilla
leksak (som vi inte riktigt är överräns om vad det är för något) fick han av
farmor & farfar




Love och farmor






Love & farbror Håkan





Love & farfar





Love har verkligen blivit "stora killen" nu när han är ett halvår, han tar sig fram jättebra nu, kravlar som jag visat på filmen, men han ligger även på rygg och puttar på med fötterna så han glider fram på huvudet, och så har han börjat fatta att det är på knäna man ska stå när man kryper för han har börjat gå upp på knä och liksom gunga lite.

Vi ammar inte alls på dagen längre, utan nu kör vi gröt, fruktmellis, puré och välling, amning på natten om han vill. Det funkar jättebra, han är jätteduktig på att äta med sked och det blir inte alls lika kladdigt längre.

Han kan sitta själv, men man kan inte lämna honom för då faller han, vilken antagligen beror på att han inte gillar att sitta, det är jättesvårt att sätta honom på golvet då han direkt spjärnar med benen för att han vill stå upp, men kravla och rulla på golvet går bra.

han har fattat vad som är natt och vad som är dag, han somnade alltid runt 21-tiden förut då han fick välling, men de senaste dagarna har han somnat mellan 19-20. kan knappt tro att det var Love´n och jag som för inte alls länge sen satt uppe till 01, 02 på natten och sov till 11-12 på dagen. 

Han är en riktigt go och glad kille och det är inte ofta det är ledsna miner, han skrattar mycket varje dag när man skojar och busar med honom.

Det ska bli så roligt att se vad som kommer hända med utveckligen under det kommande halvåret.

ordning

Igår somnade Love för natten vid 18.45 (!!!), han vaknade vid 2-tiden och ammade lite och sen var det god morgon vid 06.00. Vilket jag hade tyckt var lite tidigt i vanliga fall, men idag skulle jag till jobbet vid 07.00 för sommarutbildning och då fick Love såklart förlja med så det var lagom att han vaknade då.

Utbildningen höll på i nästan 3 timmar så jag hade honom i babybjörnen till att börja med, sen blev han lite rastlös där så jag tog ur honom och bar honom bara på armen, det är tungt att bära runt på 9 kilo som slänger sig fram och tillbaka i famnen i nästan 3 timmar, men det gick bra, han var iallafall tyst och snäll hela tiden och störde inte alls.

Love´s förmiddagslur blev störd och blev därmed inte alls av idag, men som tur var tog han igen det på eftermiddagen istället och sov då från 12.50-16.10 och så somnade han för natten nu vid 20.00.

Så! på lördag börjar jag jobba :) varannan helg blir det då, fram tills jag börjar som vanligt igen i Januari, det ska bli så himla roligt att komma igång igen!

Love's säng

Sängen som Love sov i, i helgen var en liten växasäng. Henrik var orolig att L skulle ramla ur den så han fick ligga mellan våra sängar. Det var typ första gången någonsin som han sov mellan oss. Och först gången på riktigt länge som vi sov i samma rum som honom. Även om jag trivs riktigt bra med att han sover i sitt rum så var det riktigt mysigt att ha honom så nära :)

RSS 2.0