6 månader

här kommer lite bilder från helgen hos svärföräldrarna i Byxelkrok.


Bild på mig och Love´n för en gångs skull




i lördagags var det påskafton samt att Love blev ett halvår så denna lilla
leksak (som vi inte riktigt är överräns om vad det är för något) fick han av
farmor & farfar




Love och farmor






Love & farbror Håkan





Love & farfar





Love har verkligen blivit "stora killen" nu när han är ett halvår, han tar sig fram jättebra nu, kravlar som jag visat på filmen, men han ligger även på rygg och puttar på med fötterna så han glider fram på huvudet, och så har han börjat fatta att det är på knäna man ska stå när man kryper för han har börjat gå upp på knä och liksom gunga lite.

Vi ammar inte alls på dagen längre, utan nu kör vi gröt, fruktmellis, puré och välling, amning på natten om han vill. Det funkar jättebra, han är jätteduktig på att äta med sked och det blir inte alls lika kladdigt längre.

Han kan sitta själv, men man kan inte lämna honom för då faller han, vilken antagligen beror på att han inte gillar att sitta, det är jättesvårt att sätta honom på golvet då han direkt spjärnar med benen för att han vill stå upp, men kravla och rulla på golvet går bra.

han har fattat vad som är natt och vad som är dag, han somnade alltid runt 21-tiden förut då han fick välling, men de senaste dagarna har han somnat mellan 19-20. kan knappt tro att det var Love´n och jag som för inte alls länge sen satt uppe till 01, 02 på natten och sov till 11-12 på dagen. 

Han är en riktigt go och glad kille och det är inte ofta det är ledsna miner, han skrattar mycket varje dag när man skojar och busar med honom.

Det ska bli så roligt att se vad som kommer hända med utveckligen under det kommande halvåret.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0