sovvanor

W sover 3-4 gånger per dag, första gången blir 1,5-2 timmar efter att vi gått upp på morgonen, som brukar vara runt 06-07. sen kan han somna lite när som egentligen men på dagen brukar det bli ett par timmars vakentid innan det är dags att sova lite igen. han sover allt ifrån typ 30 minuter till 3 timmar. på eftermiddagen sover han oftast runt 5-tiden sista gången för att sen hålla sig vaken till 21-tiden då vi brukar börja lägga honom.

eftersom att han är så lättväkt så lärde jag mig tidigt att det inte fungerar att söva honom i exempelvis famnen för att sedan lägga över honom i sängen för då vaknade han alltid, så sen väldigt tidigt i hans liv läggs han i sin säng vaken för att söva honom så. nappen hjälper ju såklart, han håller gärna i ett finger eller kaninens öra, och så gillar han när man sjunger för honom, alltid kärleksvisan. vet inte om han bryr sig så mycket om låtvalet men den tröttnar jag iallafall aldrig på, med L var "blinka lilla stjärna" den enda som dög och den tröttnar man på ganska snabbt!!






han sover ofta hela natten men på senare tid har han börjat vakna runt 4 för lite upptankning, i natt redan vid 2. men det fungerar riktigt bra att bröderna delar rum :)





efter att han lyckades vända sig igår har han rullat och rullat hela dagen idag, ikväll la han sig även på sidan i sängen och somnade så.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0