lådbilslandet

igår var det redan dags att åka ifrån fina svärfamiljen i byxelkrok, vi åkte efter lunch så vi skulle hinna stanna på lådbilslandet på vägen hem.

det var så himla roligt, Love var helt exalterad och ville åka allt på en gång typ, men vi började lite lugnt med traktorerna.




sen släppte vi iväg honom på den stora banan.




det tog ca 4 sekunder så hade han kört fast, och så fortsatte det hela tiden. och varje gång satt han där i bilen och vrålade "hjälp!! nödläge, nödläge!!" tills någon i personalen kom och puttade loss honom, eftersom alla barn körde fast hela tiden så fick ibland Henrik komma till undsättning också.

sen ville han köra trehjulingarna




efter det fikade vi lite men sen var han på banan igen. H tyckte att han kunde ta en lite minde och smidigare bil denna gången. Jag matade W under tiden dom köade och när jag gick för att se vart L var så gick jag se att han inte hade valt någon mindre och smidigare bil utan bussen ;D




sen var det dags för lite racerbana, men där var Love tyvärr lite för liten för att nå fram till gasen så han tyckte inte det var så kul.




det fanns även karuseller, hoppborg, lekrum, klätterställning, och en flotte man skulle dra sig över vattnet med hjälp av ett snöre, det tyckte L var jätteroligt.

en riktigt rolig dag alltså :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0