sushi

nu har vi slängt ut glassen (269 stycken glassar slängde jag)  och börjat bygga upp julen på jobbet, shit det är ju bara september!! men det är riktigt kul och jag längtar till jul nu :)  för övrigt har helgen gått fort och jag har inte gjort så mycket vettigt alls.

henke och jag har flyttat ut det gamla köksbordet och stolarna till vardagsrummet och köpt nytt till köket



i morgon är jag ledig så då ska jag tvätta (: och bara ladda inför en "mer-än-heltids-vecka" igen, ska försöka hinna med att skaffa ett friskiskort också!

ikväll åt henke och jag sushi för första gången, och det var sådär, bitarna med fisk i tyckte jag inte om men dom med räka gillade jag, henke blev tjock i halsen typ direkt (dock inget allvarligt, han hade bara satt i halsen) så jag fick allt själv.
 

en ängel på vift

idag är jag ledig och det är löning, väder skriker höst!! inget kan förstöra en sånhär dag, förutom att det är städdag idag, men jag tänker bortse från det en liten stund och hoppas att karin ringer snart så att vi kan åka in till stan. dagen planer är förövrigt att åka in till stan med karin, hon vet dock inte om det än.. sen när henke har slutat ska vi åka till ikea, och efter det blir det nog att åka och storhandla för kylen börjar bli tom.. ikväll hoppas jag på att åka till öland för det är så mysigt att åka dit när det är skördefest, men tyvärr så ska inte mamma (som jag slltid åker med) åka dit i år, och henke vägrar för han tycker det är skittråkigt och emma vet inte, hon skulle noga överväga för och nackdelar med att åka med mig innan hon kunde bestämma sig.. men jag hoppas hon säger ja!!


såg en mycket intressant sak på leksaksavdelningen på jobbet häromdagen:



Princessa med djur..

och om ni har vägarna förbi rusta kalmar någon dag så måste nu kolla in klädavdelningen för där står det nämligen en provdocka som har på sig en skjorta med slips och det är jag som har klätt på honom och för fösta gången i mitt liv knutit en slipsknut, helt på egen hand, utan någon hjälp alls! hade ingen aning om hur man gör, så jag började snurra slipsen lite runt och så vips en slipsknut!! inte illa och jag är så nöjd så att alla på jobbet har motvilligt tvingats gå och kolla på den :)


over and out!

gårdagen + dagen

igår hade vi ju lite middag med molle och therese vilket var jättetrevligt, och lyckat. inte så mycket mer att tillägga förutom att vi måste göra om det snart..

idag var jag runt och kollade om bänkdiskmaskin, men fan vad krångel det ska vara då, vvs killar hit och omdragning av vattenledningar dit, kan det inte bara vara att sätta maskinen på bäken fylla den med disk och köra igång,.!? det tycker jag låter mycket vettigare!!

förövringt har jag varit galet trött hela dagen och så var vi och firade farmor fornander som fyllde 80 men där höll jag nästan på att somna för jag var så trött, nu är jag piggare, men ska gå och lägga mig nu för det är jobbadag i morgon, och henke ska vara barnvakt åt Tove och Isak :) kul.

var hos karin ikväll också det var kul, vi (eller mest jag) har lite fuffens för oss det ska bli naaajs!! men det kan jag inte berätta om här tyvärr.. ".

jag råkade klia sönder mig i ansiktet, så jag var tvungen att sätta dit ett plåster, nu ser jag ut som en lite coolare R Kelly med ett muminplåster på kinden :P
god natt i morgon ska jag jobba ett 10-timmarspass su nu måste jag ladda..

höstväder

ååh vilket höstväder det är ute :):) jag vill bara springa ut, men jag måste vara inne och städa eftersom vi ska ha gäster ikväll, haha vad vuxet det lät att säga gäster, jag menar att molle och therese kommer ikväll :) så då måste vi ha fint, men jag vill bara sätta mig ute i solen med en kaffe och bara njuuuuta :)

kom på en kul grej, i förrgår målade jag naglarna i (vad jag trodde var) en härlig rosa färg, men icke- mina naglar/fingrar ser ut att ha fått en infektion "_ 

aja nu måste jag tillbaka till städningen om jag snabbar mig så kanske jag hinner ut också.

en sak som jag kom och tänka på är nästan lite hemskt men henke är och jagar och har varit borta sen igårkväll och kommer hem i eftermiddag nån gång, men det hemska som jag kom på iallafall är att jag verkligen njuter av att vara ensam hemma "o är det fel att känna så!?

freeeedag!!

idag är det fredag och det är så gott!

har jobbat idag och passet gick helt otroligt fort, och efter jobbet cyklade jag bort till karin och macken som för övrigt snart inte är macken längre utan en liten butik kul, nu är jag hemma igen och har ännu en gång tejpat min fot för den gör fortfarande massa ont efter dagens jobb, har smörjt den med salva men vet inte om jag tyckte den hjälpte så mycket, gillar tejpen den funkar, men det är ganska osexigt med tejp på hela foten.. aah som om nån skulle bry sig!

i morgon blir det att äta kräftor och dricka vin :) med molle och therese här hos henke och mig, det ska bli riktigt mys!! vet dock inte alls vad jag ska ha på mig än, har ju inga kläder alls "w

idag hade för övrigt en lite halvny favoritfrisyr idag som jag fick jättefina kommentarer för :) det var kul.


"fläthårbandet" är nog den bästa accesoaren jag köpt på länge, den kan man verkligen ha till allt, den gillar jag verkligen!

haha när man tittar på bilderna kan man ju nästan tro att jag gillar lila haha tillochmed toffsen "o
det var nog allt för mig ikväll :)

hojjen

i onsdags cyklade jag till drillen, och i torsdags när jag skulle ha cyklen hittade jag inte nycklen, och hade inte tid att leta så jag tog bilen till jobbet, sen gick veckan och jag tänkte inte mer på det förens igår då jag kännde att jag måste cykla, så jag letade och letade efter min nyckel men hittade bara reserven, så jag tog den och skuttade ut till cyklen och såg att min andra cykelnyckel satt i cyklen :O:O:O ojdå tur att den stod kvar för så hade den ju stått i en vecka, konstigt att jag inte hade sett det för min nyckelring är stor och rosa..

kom på att jag glömde skriva i det förra inlägget att jag och elin var på dejt i söndags, vi gick på bio, "the ulgy truth" haha den var så himla kul, jag skrattade så sjukt mycket, gå och se den!!

..

tänkte att det var dax att uppdatera bloggen igen..

fick min lönespec igår, jag jobbade 165 timmar i augusti det är lite skillnad mot de 76 timmar jag är anställd på :) det gillar vi!!
för övrigt rullar jobbet på, men jag saknar fortfarande stolarna i kassan massa massa, får helt galet ont i kroppen av att stå hela dagen, har börjat känna av i foten igen, det känns precis exakt som när man har stukat foten, men jag har inte det, det gör så fruktansvärt ont, igår blev min träning lidande pga det och hela dagen på jobbet led jag av det. någon sa till mig att det kunde bero på att mina ledband var slitna, jaha!? men vad gör man åt det då?

nu har jag iallafall tejpat hela vristen med sporttejp och det känns lite bättre. tänkte åka till apoteket och höra med dom om det skulle kunna hjälpa med någon typ av zoonkräm.. hade föräldrarmöte igår och det fick mig verkligen att inse att jag drillar bara för min egen skull.

hade tänkt städa resten av dagen, och så skulle jag bara vilja säga att henke jag tycker om dig galen mycket, mer än du någonsin kommer tycka om mig, puss hjärtat!

onsdag

jobbat hela dagen lång.. nu håller henke och jag på att laga mat, eller henke lagar och jag sitter brevid :P ska cykla till träningen sen och efter det blir det bara TV så länge som jag orkar :) hääärligt!!

kräftfiske

gårdagen började inte bra alls, jag tyckte att henke och jag skulle passa på att göra något tillsammans när båda var lediga men han ville spela tv-spel, då blev jag sur för jag tyckte det var onödigt, han kan ju spela tv-spel närsomhelst när vi inte är lediga samtidigt, iallafall så släpper jag den iden men tänker iallafall inte stanna kvar hemma, men vad händer då, jo precis när jag ska åka blir henke sur på mig för att jag alltid ska få som jag vill och hängde med iallafall, men va!? jag hade ju släppt idén om att hitta på nåt tillsammans och tänkte hitta på nåt själv, aah fattar ingenting iallafall.

vi åkte och skulle plocka lite svamp men hittade inte en enda.. därimot så lyckades henke tappa bort mig,.

senare på dagen åkte vi till boda och fiskade kräftor med henkes föräldrar, och då var henke såklart helnöjd, och då var jag också det, så länge han är på gott humör är jag det också..

på kvällen sen kom emma förbi och vi kollade på män som hatar kvinnor, en bra film, men helt ärligt tycker jag inte att den var bättre än någon annan bra film.

aja nu måste jag cykla till jobbet

lördag

idag var jag mor, bror, moster och kusin på "mediemässa" på öland det var spännande, intressant och en besvikelse.. jag köpte en sten till henke och en till mig, som ska göra mig gladare och henke på mindre dåligt humör, förstår mig faktiskt inte på honom alls, han klagar på att jag är så sur när jag kommer hem, men igår när jag kom hem var jag jätteglad, men då var han ändå inte nöjd för då var jag för glad.

var även på "stor-seans" på "mediemässan" men jag fick inte ut så mycket av det och typ ingen annan heller för mediet hade knappt ett rätt, men det var ju intressant..

igår begick jag ett stort misstag, tänkte att henke och jag skulle ha en kul stund tillsammans så jag tänkte att vi skulle spela tv-spel, det skulle vi inte ha gjort.. helvetet brakade lös när henke bara förlorade och blev en liten aning för rastlös ajajaj.  

äntligen fredag

det är fredag och det känns i hela kroppen, jag har längtat efter denna fredag i ett par veckor nu, men jag känner att jag är helt slut. jobbat 10-timmarspass hela veckan nu, och detta är min fösta lediga helg på 6 veckor, så det är jag pepp på!!

ajajaj nu har jag ätit godis så nu tänker jag springa ner till bergamacken :)

..

känns som om jag bara jobbar och jobbar, vilket jag också gör, men man får passa på att vara tacksam för det för snart är det över..

har galet ont i kroppen sen träningen igår, träningsvärk brukar ju nästan vara skönt på en sätt men detta gör bara ont, det pulserar i hela kroppen och gör bara jätteont, efter jobbet i morgon är det träning igen, får se hur det ska gå med denna smärtan.. uscha måste sova nu, jobbar ett 10-timmarspass i morgon..
RSS 2.0