BF 29/9

Idag för exakt ett år sen var lilleman beräknad, men vi fick vänta yttligare 8 långa dagar. Men det var absolut värt all väntan!!

Då såg jag ut ungefär såhär!

Succe

Lattjoland var jätteskoj, Love sprang runt som en liten vilde och var nyfiken på allt, när vi åkte rutschkanorna så krattade han högt. Han var så upptagen med allt så tillomed strumporna fick sitta kvar på fötterna hela tiden :)



Ooh!

När jag bläddrar och läser i tidningen så ser jag att ett mess som jag skickat in, var med i tidningen!!

Jag tyckte det var så skönt att få sitta bredvid Henrik i bilen igen, lyssna på hög musik och bara vara vi för någon timme!!

Den var oväntad! "O

Plocka löv

Efter middagen ikväll gick hela familjen till lekparken, men ganska snabbt var Love nöjd med att krafsa i sanden och började gå runt, plocka lite fallna höstlöv och utforska stället.

Mobilkamera plus en Lovis som inte är still för en sekund blir inte så bra bilder. Vi får ta med stora kameran nästa gång.

Love's första glass!

Henrik och jag vill inte att Love ska äta någonting med socker i alltså glass, tårta, godis, kakor, saft osv. Inget barn har behov av socker någon dag kommer ju bli den första men jag hoppas det dröjer ett bra tag till innan den dagen.

Igår kväll frös H in lite naturell turkisk yoghurt med jordgubbsmak som L fick äta ikväll, hans första glass (frusna yoghurt) och gissa om det var en succé!! Lyckligare liten kille fick man leta efter!

Love är modellen!

Det är jobbhelg för mamma Emelie och idag på lunchen fick jag ett sms från Henrik, Love gick på catwalk här hemma i den nya jackan :)

Love shoppar

Love vill varken åka vagn eller bil längre (cykelsadeln behöver jag inte ens ta upp..), det är en brottningsmatch varje gång. Så han fick gå lös i butiken och han gick runt där inne som en van shoppare och bläddrade bland kläderna. Det såg riktigt roligt ut.

Klar!!

Ca 8 timmar tog det sammanlagt med allt klippande och klistrande, 54 A4-papper gick det åt men nu är lampan äntligen klar!! Den blev väldigt fin när den väl var klar så det var tur att den inte hamnade i soporna. Och det blir ett coolt ljus när den är tänd :)

Ensamna!

Love sov hos hans farmor&farfar inatt. Så igår när jag slutade jobbet så åkte vi direkt och handlade och så lagade vi mat tillsammans när vi kom hem!! Jag som hatar att laga mat, men det var riktigt mysigt :) vi gjorde kycklinggryta med bambuskott, cashewnötter och chili och det var så gott. Fast att allt blir lite godare när man får äta i lugn och ro.

F&F hade varit uppe på vinden och hämtat leksaker från när Henrik och hans syskon var små så Love saknade nog inte oss det minsta.

L har nog aldrig ens sett så mycket leksaker förut!!

Lilla skurk!

Henrik hade lagt ett äpple på bordet och helt plötsligt kom Love gående med det och började smaska i sig. Har inte vant mig vid att han når upp så långt, häromdagen råkade han få tag på en sax som jag hade på bordet när jag pysslade med lampan.


En liten äppelskurk!

Sångstund!

Idag var det sångstund på måsen och de var riktigt mycket folk, när alla samlades i en ring var Love kaxig och ställde sig i mitten men så fort dom började spela, sjunga och dansa blev han livrädd och hängde i famnen på mig likt en fågelholk resten av sångerna.

Så fort sjungandet var över blev han sitt vanliga jag igen och busade runt :)

3 timmar var vi kvar där! Love hade gärna stannat längre men jag var helt slut.

Vänner!

När man börjar kunna hela Disney channels programtablå utantill är det dags att fly hemmet!!

Idag blev vi hembjudna till Alexandra och barnen. Det bjöds på Kaffe, lek på trädgården, galen sommarvärme och en liten promenad. Det är så kul att se Signe och Love leka tillsammans :)



11 månader

Vet du hur snabbt en månad går? Riktigt snabbt!!

Om bara 1 månad blir Love 1 helt år!! Så idag blir han alltså 11 månader.

Han börjar bli stor nu, nu när han går så har han helt plötsligt blivit jättestor och fått ett riktigt humör också- är han glad så är han jätteglad och skrattat högt, och är han sur så är han riktigt sur och kan till och med kasta det som finns till hands om så behövs.

Men han älskar att kramas, gunga, öppna och stänga dörrar och skåp, tittut läsa böcker och bli informerad om vad precis allt han pekar på är för något.

En riktig liten buse är han och kan helt plötsligt titta fram från ett hörn någonstans med tokbusig blick och vill att man ska jaga honom, gulle.

Persika och vindruvor är favoritfrukten! Macka och yoggi favoritmellis.

Favoritplatsen att hänga på är soffan, där han's mamma och pappa inte vill att han ska hoppa omkring men nu när han tar sig upp själv så är det svårt att stå fast vid det.

Och för ett par veckor sen började han med att bara sova ett 2,5 timmarspass mitt på dagen istället för 3,5 timmar uppdelat på 2.


Lunch!

Har inte orkat gå ut på ett par dagar eftersom jag varit sjuk men idag är jag pigg. Ingen mer halsont och bara lite täppt i näsan. Love är fortfarande snorig och hostig men han har varit pigg hela tiden.

Men iallafall eftersom det är helt fantastiskt höstväder idag- sol men ändå svalt, Så gick vi och lunchade med Henrik.

På vägen hem stannade vi och gungade lite på en lekplats och gick in en sväng på bibblan. L testade sina nya goggisar :)


Bildbomb från idag.

Goggisar

De där kavat-sandalerna jag köpte till Love hade varit perfekta att ha idag.. Om jag bara kunde få på dom!! Det är omöjligt, han sprattlar och kastar sig fram och tillbaka, och om man skulle lyckas få honom i ett fast tag då kniper han så med tårna att det bara inte går att få på dom.

Så nu har jag istället köpt ett par Goggisar till honom. Dom har en dragkedja som går hela vägen runt under skon. Supersmidiga!

L hinner inte ens förstå att jag fångat honom innan skorna är på. Helt fantastiskt! Utseendemässigt hade jag aldrig valt dem i första hand, men nu hade jag ju inget annat val. Dom är toppen!!

RSS 2.0