Omslagstävling!

Jag gick av en slump in på tidningen "Vi föräldrar"´s hemsida idag och fick se att dom har en omslagstävling just nu, och även om jag aldrig vinner nåt och inte tror att jag kommer få så pass många röster (då det är galet många otroligt söta bebisar med och tävlar) så Love skulle få chans att pryda deras omslag så tyckte jag ändå att det var roligt att vara med.

Gå gärna in och rösta på Love HÄR om du känner för det :)

Bara vi!

Igår utnyttjade jag en av mina födelsedagspresenter- bio, barnvakt och frukost!! Så vi lämnade Love hos hans farmor & farfar vid 5-tiden och så gick vi och åt kinamat, åt lugnt och satt länge! Sen gick vi en sväng nere i hamnen, köpte en glass och bara tittade på allt folk- det finns så mycket lustigt folk!! Och så gick vi och såg Snow White & The Huntsman- mycket bra!! Det var liiiite jobbigt precis när vi tittade in i L's rum för en sista titt på honom innan vi gick och la oss, och han inte var där. Och i morse nästan drog Henrik mig upp ur sängen för att han snabbt ville komma iväg för att snabbare få träffa honom. Men först åt vi frukostbuffé på Frimurare Hotellet. det var så härligt när vi hämtade L efter frukosten, vi fick ett superstort leende när vi kom för att hämta honom, han hade haft det jättebra, och vi också!! Toppenbra födelsedagspresent!!

 

Stugan

I tisdags flyttade jag, Henrik, Allis & Love ner till sommarstugan för att bo där några dagar. Jättemysigt att komma hemifrån lite, helt underbart att bara sitta i hammocken och slappa på kvällen och Allis trivdes jättebra! han tyckte också att det var skönt att komma hemifrån.

Hjälpereda.

Henrik var tvungen att måla en vända till hos mamma idag så vi åkte ut dit idag igen. Love hjälpte till att plocka ur diskmaskinen!

Mössa

Vi åkte hem till mamma idag, Henrik skulle hjälpa till att måla om taket i gästrummet. Love blev ägare till en blåbärsmössa som han fick av mamma.

Sovmorgon.

Igår kväll var min bror här och kollade på film, och då undrade han hur länge Love sover på morgonen, och jag sa att oftast sover han till 6.30 (ibland tidigare) men jag hoppas alltid på att han ska sova till minst 8. Och imorse sov pojken till 8!! Vi vaknade allihop då för någon drog igång en lövblås el dylikt utanför. Undra hur länge han hade sovit om han inte blivit väckt!? Nu sover han förmiddagsluren, om en timme hade jag tänkt åka och hälsa på Alexandra på Öland :) evigheter sen sist!!

Blommor :)

Karin kom hit en stund idag och hon hade så fina blommor med sig till mig :) dock så klippte jag mig i fingret när jag skulle klippa stjälkarna!!

25!

Jaha då var snart denna födelsedagen över, redan 25!! Det är helt galet.. 25! Det är närmre 30 nu än 20! Får en kall kår längs ryggraden, och tänk att förra året var jag gravid i vecka 30 på min födelsedag, och nu en vild 9-månaders!! Morgonen bjöd på skönsång från Henrik och Love med frukost på sängen och paket! Sen åkte H till jobbet och jag packade ihop L och mig och så åkte vi och fikade på länsmuseet med mamma, mormor, bror och moster. Vidare hem för att byta om och packa ut all mat till bilen och åka ner till kollo och förbereda gillfesten och vänta in gästerna. Har haft en toppenbra födelsedag men hakar tyvärr upp mig lite på detdär med åldern. Fick bla ett par converse, biobiljetter med barnvakt och hotellfrukost, blommor och pengar. GladGammalTjej!

Segway

Love tror att "lära-gå"-vagnen är en segway

Årsdag!

Idag firar jag och Henrik 8 år tillsammans och 2 år som förlovade :) Jag är otroligt lycklig o kär :) och så har vi ju vår underbart fina lilla son som gör bandet mellan oss ännu starkare.

Första stegen!

I helgen var det jobb för min del, öppning och stängning både lördag och söndag så det var heldagar. Iom Love's tänder och humör så kändes det rätt bra att lämna honom med Henrik och få gå till jobbet. Men igår så fick jag ett mess på lunchen att Love gått 3 steg utan att hålla i. Tänk att jag missade hans första steg! Han hade stått och hållit sig i soffan och så hade Henrik busat med honom från andra sidan soffan och då hade han blivit så ivrig att ta sig till H att han genade över hörndelen och glömde väl bort att han egentligen inte kan gå. Men slump eller inte så var det hans första steg!

Hemmadag.

Vi är bara hemma, Love's humör är fortfarande inge vidare men nu ser jag tanden så snart är det nog över för denhär gången iallafall. Men det är skönt att bara vara hemma, mitt humör är typ lika dåligt som L's men det blir så när jag inte får sova ordentligt. Och som om det inte vore nog att L's tänder håller oss vakna så är vissa av grannarna på denna gården helt respektlösa och sitter ute på balkongen till 5 om morgonen och skrikpratar, vrålar och tjoar med varandra. Love verkar ha tagit efter mig när det gäller att vara lättväckt vilket gör att man blir ännu mer förbannad på att folk saknar vett i skallen!!

Mamma&Love

Love och jag har varit på en lekplats i närheten och gungat, när inte gungan var rolig längre satte vi oss i skuggan och myste och busade lite!! Nu är vi hemma och väntar på att Henrik ska sluta så ska vi gå ner till kollo och grilla :)

9 månader!

Lika länge utanför magen som innanför :) och tänk att pojken ändå har existerat i 1,5 år!! Senaste nytt är att han tar sig fram längs med möbler, går med stöd! Tar saker med tumme och pekfinger (pinsettgrepp), kan ställa sig mot saker utan att dra sig upp tex kylskåp eller en vägg, kan stå utan stöd i några sekunder innan han sätter sig eller tar emot sig mot något. Älskar att bläddra i böcker, blir ibland ledsen om man tar något ifrån honom som han inte får ha, och drar av mössa och strumpor så fort dom åker på. Han har 3 tänder och en 4 som bryter ut vilken dag som helst. I övrigt är han världens goaste och gladaste som skrattar mest hela dagarna :) 9 månader har gått otroligt fort samtidigt som det känns som om Love alltid har funnits!

RSS 2.0