stressig dag!

idag på jobbet var det galet stressigt- hela kalmar var ute och handlade, vilket vanligtvis resulterar kaos och långa köer i butiken, men inte nog med det bestämde sig kortmodulerna och övriga kassor att lägga av. så vi kunde bara ha 2 kassor öppna när vi hade kö ner genom hela butiken!

att som personal inte kunna göra mer än att hålla lugnet, stå och le och vara glad och trevlig mot kunder som är asförbannade på en för att dom måste stå i kö i flera hundra år i en kö som i princip inte rör sig och för att till slut komma fram och inte ha kontanter och behöva vänta 5 minuter på att kortet som det ska betalas med ska gå igenom- är sjukt frustrerande!!


men att man då har världens bästa sambo som har lagat tacos och tillochmed efterätt till en när man kommer hem är helt underbart


om en liten stund ska jag hem till emma på en kvällskaffe :)  sen ska klockorna ställas om innan jag går och lägger mig!!

framtandskomplex

jag trivs inte med mina tänder, jag trivs inte med mitt nya bett.


jag skulle aldrig sagt nåt om att jag gnisslade tänder.. eftersom att det verkar som att det har blivit bättre under nätterna så tyckte tanläkaren som vi kan kalla för åsa,. för hon heter det. ja iallafall så tyckte åsa att vi skulle vänta med att göra bettskenan för om att ifall jag inte behöver den så är den onödig, så då skulle hon bara lägga på tippar, eller plasta mina tänder så dom skulle bli jämna.


men jag har skjuka komplex för mina framtänder, förut var den högra aningen längre än den vänstra, inte så att man tänkte på det alls, men nu är den vänstra längre än den högra, mycket längre, synbart längre!! och så fort jag öppnar käften så känns det som att folkt tittar på min tand..

och jag kan inte bita och tugga som jag gjorde förut, och jag är nästan lite rädd för att äta, känns som om jag ska råka bita av tipparna.. förut bet jag av snett med hela bettet, men nu är dom nya tänderna ivägen för det så jag måsta bita av rakt.

Före- höger framtand, aningen längre än vänster





Efter- när den vänstra tanden är synbart större än den högra.



och jag det syns grymt mycket mer in real life, bilder blir aldrig bra på att visa sånna här saker.
RSS 2.0