mycket på gång!!

ja jag känner mig lite stressad, som om jag har 1000 grejer pågång samtidigt, men det har jag inte det händer bara helt plötsligt massa saker.

i måndags morgon var jag uppe på hud och skulle sätta dit mina allergitest-plåster, jag har ju redan diagnosen atopiskt eksem, vilket innebär att jag har alltid haft och kommer alltid att ha eksem, min hud är så bara, även om jag inte är allergisk mot något specifikt.

men hudläkaren tyckte att jag ändå kunde göra ett sticktest för att kolla för säkerhetens skull ifall jag är allergisk mot något, det är ju bra att veta isåfall :) först var jag sen eftersom att jag varken hittade bilnyckeln eller cykelnyckeln, men lyckades ta mig dit med bilen tillslut, och även om jag var lite sen så tog dom emot mig :)


allergiplåstrerna skulle sitta på i 48 timmar så idag har jag äntligen fått ta bort dom. skönt! dom var riktigt obehagliga


så när jag tog bort dom upptäckte jag att jag hade reagerat på något, men jag vet inte vad det är, så det får jag veta i morgon när jag ska dit på uppföljning. det sak bli mycket spännande.


i måndags var jag ledig, så då passade jag på att laga mina gamla ridbyxor, för elin och jag ska rida på fredag :) och när jag ändå var igång med symaskinen så passade jag på att sy in ett linne som jag köpte för länge sen men som var för stort, det blev jättebra :)





på eftermiddagen träffade jag emma en stund och vi tänkte ta hennes bil över till öland på en mysig eftermiddagsutflykt, trodde vi ja, det är enkelfiligt på en ganska stor bit av ölandsbron och vi valde ganska fel tidpunkt att åka över, mitt i rusningstrafiken. Emmas bill hade inte alls lust att så i någon dum bilkö över till öland så den började koka, emma bara skrek rakt ut och jag fattade först ingenting till jag såg att det rykte om hela bilen, haha helt galet, emma fick typ panik, och jag var helt chockad så jag var ganska lugnt.

vi ringde till henke med en gång så han fick komma och rädda oss, emma och jag hoppade in i henkes bil och henke hoppade in i emmas bil så bogserade jag den över till öland för att vända och köra den till verkstaden i kalmar. det var en ganska kul upplevelse, och jag har samlat på mig ännu en vuxenpoäng här i livet :)




igår hade jag utvecklingssamtal med min chef på rusta, och jag har varit så sjukt nervös för det, (det är jag iof för allt så inget konstigt) men det gick jättebra, vi var överräns på alla punkter, och jag har fått ännu ett ansvarsområde, men det återkommer jag mer om när jag vet mer om det. men jag är sjukt pepp och exalterad över det :D



idag på jobbet har jag lärt upp en ny kille i kassan, som började i måndags, det var jättekul. det är alltid roligt att få ansvaret att lära upp ny personal :)  efter jobbet åkte jag och hämtade emma så åkte vi och käkade sushi, supergott, handlade kaffe och snokspray och hade en jättemysig dag.

på eftermiddagen åkte jag hem till elin, snackade massa skit och grillade med henne och kalle, gott, gott gott!! :)


nu sitter jag hemma hos mamma (som är i stockholm), jag är kattvakt och därför sover jag här ett par nätter, mysigt, men jag saknar henke känns som om jag inte har träffat honom på hela veckan, vilket jag egentligen inte har heller eftersom att jag var bortrest i helgen och nu är jag här, men, men i morgon får jag sova hemma igen :)


nu är jag superdupertrött och måste sova så jag orkar allt i morgon.. är riktigt nyfikon på allergitestet!!

SM-helgen :)

då var helgen som man tränat, peppat och längtat efter i ett år över..

i fredags var jag på jobbet ett par timmar på personalmöte och sommarutbildning, sen åkte jag direkt till tullen och dumpade av mina grejer, till henkes jobb och lämnade bilen och tog min cylkel som stod där, och cyklade tillbaka till tullen :D

sen packade vi in oss i minibussarna och började köra mot Norrköping där SMet hölls.

när vi kom fram så körde vi musiktest, det gick bra, alla var lite oroliga för att golvet var halt men jag tyckte det var jättebra golv.


tävligen på lördagen gick jättebra för oss, med 5 tapp, och det var så roligt, för pressen och nervositeten man känner innan är så jobbig, och när det går så bra så är det en grymt skön känsla, och stämningen i teamet är mycket roligare :P

det gick bra för alla andra starter från kalmar också, och jag hann även kolla på några andra också, kuuul :)


på lördagskvällen hände det inte så mycket, det var lite middag, men den är knappt värd att nämnas, efter det skulle vi gå till en mack, men hittade den inte, hehe istället hamnade vi i vad jag tror var Norrköpings "berga centrum" det sig i princip likadant ut iallafall, där fanns en sunkig pizzeria, en frisör, ett konsum och ett konditori, massa barn som cyklar runt och lite på efterkälken kommer en unge på sparkcykel, en läskig tant som har vitt svintohår, röker och haltar lite. turkar, och något som skulle kunna vara "Norrköpingsbrats" det påminnde lite om det, men dom var inte riktigt där än, haha

söndag Final:
pepp pepp pepp!! det gick jättebra för teamet, vi tappade mer på söndagen men energin var så mycket bättre, bra power, och dom hade kul! jag är så grymt glad och stolt över dom :):)

vi tog silvermedalj och har kvalat till tävlingen Cup Of Clubs som hålls i Sheffield i England i Juli. kul kul kul!!







jag har haft en galet rolig helg, har skrattat grymt mycket :D

dags för flytt!


ja som jag sa så var det ett par här igår från Borås och kollade på lägenheten, och jag kände lite press, när man åker från Borås för att kolla på en lägenhet så vill man ju inte göra dom besvikna, plus att vi verkligen vill bli av med lägenheten. men dom tyckte att den var jättefin och ville ha den :):)

så nu blir det flytt för oss den 1 juli, wihoo nu känns det verkligen som att det är pågång... umfh nu blev jag helt plöttsligt alldeles matt när jag tittar mig omkring och ser allt som ska packas, allt som inte kommer få plats i den nya lägenhete, (då den är ca 20 kvadratmeter mindre).

men det löser sig, det gör det alltid, men jag har en stark känsla av att henke och jag inte kommer att vara överäns på en hel del punkter "/



idag är det lite bättre med min sjukdom, halsen gör fortfarande sjukt ont och jag blir bara mer och mer förkyld, men jag har inte någor feber mer och jag känner mig alldeles för frisk för att vara hemma, jag vill uuuut i det fina vädret. plus att jag har duschat, och det är konstigt tycker jag, men när man är sjuk, och man duschar så mår man så sjukt mycket bättre, nästan som om man tvättar bort all sjukdom, undra varför det är så!? för att man är sjuk har väl inte med att man är ofräsh att göra, för så ofräsh är jag inte.


nu känner jag att jag gled iväg på mina "miningslöst-vetande-tankar" så jag tror att jag måste "cut´a" här.

Lady gaga!!

jag kom på att jag inte har uppdaterat om lady gaga i fredags.


jag hämtade elin på jobbet, vid typ 10, sen var det bara att trycka plattan i mattan och åka mot stockholm :)

Lady gaga skivan gick självklart varm i bilen heeela vägen upp :)




när vi kom till stockholm kom vi precis i rusningstrafiken, det tog ca 1 timme att komma in i stockholm, så när klockan börjar bli 4, halv 5 i kalmar så ska man inte klaga, det tar mer tid med mer trafik men det rullar iallafall på!!


vi hade bara liiite problem att hitta i stockholm, men vi kom fram till globens parkeringshus tillslut, och sen gick vi direkt och åt lite.

efter vi hade ätit så var klockan så mycket att det inte var någon mening att gå in till stan så vi gick in på globen och satte oss i baren där inne. och så köpte vi såklart varsin lady gaga T-shirt :)








klockan halv 8 började förbandet "Semi Precious Weapons" jag hade aldrig hört talas om dom innan, och först så blev jag chockad när det kommer ut en man i strumpbyxor, klackskor och ett linne som knappt täckte rumpan, och som kickade med benen hela tiden, han vad jättevig. men till min förvåning så var dom riktigt bra :) jag tyckte verkligen att dom var superbra, så det var jättekul :)

det finns 3 låtar med dom på spotify, "put a diamond i it" är riktigt riktigt bra!!


prick halv 9 började lady gaga, och ett fullsatt globen jublade! det var grymt. hon började med en av mina favoritlåtar "dance in the dark" sen rullade det på!! men höjdpunkterna var speechless, teeth, paparazzi, just dance, bad romance och telephone.



ganska dålig kvalite, men ändå!




det här var något av det galnaste jag varit med om, jag älskade verkligen britney på globen i somras, med detta slog henne med hästlängder. hon var verkligen helt underbar, sjöng live hela konserten igenom och pratade mellan varje låt. jag vill verkligen gå igen när hon kommer till malmö i november! man måste uppleva det för att förstå hur bra det var, men det var faskimig heeelt magiskt!








när vi skulle åka hem så tog det 1 timme att komma ut ur parkeringshuset, vi stod på våning 3 och alla under oss skulle ut innan så det tog sin tid, och det var ju inte så kul med tanke på hur lång väg vi hade hem, men vi åkte från stockholm vid 12 på kvällen och var hemma vid halv 5 på morgonen, så det var bra jobbat tycker jag :)

 när jag kom hem så fick jag sova några timmar och sen var det upp och jobba!!


nu har jag åkt på nåt halsochförkyldnings-virus, det tycker jag inte alls om!! vill inte vara sjuk. igår kväll när jag skulle sova frös jag så mycket att jag hade långbyxor, långärmat, både henkes och mitt täcke, men frös ändå.

usch och fy och blä, idag kommer det några från borås och kollar på lägenheten, snacka om press när folk åker så långt bara för att kolla på en lägenhet, så jag får glömma allt som har med sjukdomar att göra ett tag och städa upp här. fyy fan, vill inte..

aja men det var allers idag tror jag.

nu ska mitt missbruk får ett slut!!

idag var jag på ett medelpass på friskis och då hände det något som jag tyckte var mycket roligt, man skulle typ springa rakt över hallen, och jag prang och hoppade så glatt där och helt plötsligt så började ledaren med nåt nytt move precis när jag var i mitten av hallen och eftersom att jag var ny på passet så var jag väldigt inne i vad hon höll på med så jag märkte inte att alla andra på passet hade backat ut i den där ringen runt ledaren som man alltid står i, och bara för att göra allting ännu pinsammare så tog det väldigt lång tid innan jag upptäckte att det bara var jag och ledaren som stod kvar i mitten, jag är inte den som skäms egentligen utan bjuder gärna på migsjälv, med det var galet pinsamt. och jag var rejält röd i ansiktet när jag lite diskret stutsade ut i ringen igen..

en annan upptäckt jag gjorde när jag var på passet var att man ser rakt in i mitt (snart) nya kök och sovrumsfönster, vilket innebär att jag kommer bli en av dom där fluktarna som säkert tittar in på passen, jag har alltid undrat vad det är för folk som bor i domdär husen och nu är jag snart en av dom, jag kan bara tänka mig hur kul emma och jag kan ha med en kopp kaffe och lite friskispass!! och till nästa år så behöver jag ju inte förnya mitt årskort utan köra passet hemma i sovrummet, så himla smidigt :)


nu till lite allvarligare saker.

jag måste sluta äta socker.. jag har ätit socker i något slag varje dag så länge jag kan minnas, jag lider av ett sjukt beroende av socker, och det är värre än någonsin. det första jag tänket på varje morgon när jag vaknar är godis, nu har det gått för långt och det måste få ett slut, jag har länge länge funderat och försökt ta tag i det, men jag tänker inte på att jag äter godis, det är vardag för mig.

men idag kom tidningen Iform hem till mig och det första jag ser när jag öppnar den är denna bilden



det stod massa hemska saker där om hur farligt det är med socker, och det var fruktansvärt att läsa, så jag bestämmde mig att nu är det slut på detta, alltså att äta varje dag, jag tänker självklart inte sluta helt, det skulle aldrig gå, så idag är första dagen på mycket mycket länge som jag är helt sockerfri :):) jag har inte ens varit sugen på godis även att det har legat rakt framför ögonen på mig.


fast jag har faktiskt köpt godis idag, jag fattar inte det!! nu när jag måste sluta så kommer det massa nytt godis som jag bara måste testa, så idag köpte vi en påse polly för det var nån såndär sommar special, meeen jag har inte smakat än, det ska jag vänta med så länge jag kan!! 



detta är resultatet efter att jag har ätit, "fuzzy-bubbles-karameller" sjukt goda, smakar presis som dom där rosa och turkosa fuzzy bubbles flaskorna, fast det är sånna patron-karameller.. och jag blev vansinnig när jag häromdan upptäckte att henke hade ätit upp dom sista 3 som fanns kvar, vad är det för beteende!? en  normal ickeberoende människa hade ju aldrig blivit arg på sin bästa vän för något sådant,, plus att jag kommer ihåg ett fruktansvärt minne av att jag i princip klöste min vän karin en gång för att hon tog den sista röda i en gott och blandat. det är ju helt sjukt!! det kan ju omöjligt vara normalt beteende, ne fyy, som sagt nu är det slut på det.



i förrgår när henke och jag åkte bil hände något mycket konstigt, mitt från ingenstans skriker henke typ till och sträcker sig ner mot golvet (jag typ trodde att nån hade bitit honom i foten ellet nåt) och på bara nån sekund sliter han av sig sin strumpa och kastar den i framrutan på bilen, jag börjar asgarva av chock och för att det var jävligt kul. 



haha jag fattade inte grejen, men den hade typ korvat sig eller nåt. 





har egentligen massa mer att berätta om men klockan är alldeles för mycket och jag börjar klockan 6 i morgon.



RSS 2.0