Ingen bebis på BF

jaha, och så var det med det, blev ingen bebis på den beräknade födelsedagen, nu är jag ju nyfiken vilken dag han hade tänkt att komma på!! eller ska man behöva vänta enda till den 14 Oktober för eventuell igångsättning!?

nu går jag och lägger mig iallafall, då blir det fortare i morgon, för här är det ju ingen mening att bara sitta och vänta ut honom!!

God natt :)

BM 29/9

Var hos BM idag för förhoppningsvis sista gången, och bebis mår bra. Mitt blodtryck var dock högt så jag måste tillbaka på måndag, men jag hoppas bebis dyker upp i helgen så jag slipper, det trodde dock inte hon..

Så hon gav mig ett "slutdatum", har han inte kommit innan den 14 Oktober så ska jag komma in och kolla om igångsättning blir aktuellt då eller inte.

Han har iallafall fixerat sig äntligen så nu kan han verkligen komma när som helst!!


snart ska jag åka och hämta Henke på jobbet så ska vi baka after-eight-kladdkaka som han ska bjuda jobbet på i morgon för det är hans sista dag innan långsemester :)

Lägenhet!

Henrik och jag var ju och kollade på en lägenhet nu på morgonen, en trea lite mer in mot stan som ligger på en innergård på Esplanaden/Linnégatan. Och den var jättebra :)

Den ligger på första våningen med en liten uteplats istället för balkong, lagom stort kök, klädkammare eller "walk in closet" som jag vill kalla det!

tv i tvättstugan och bastu som man kan boka :)

Jag har haft sån ångest över detta med att vi bara bor i en tvåa, och visst behöver inte lillprinsen eget rum nu, men tiden går fort, de små liven samlar på sig en hel del grejer, och det är svårt att få lägenhet här i Kalmar, och köpa hus är vi inte redo för riktigt än så det känns jätteskönt att det löste sig på bästa sätt redan nu :)

Det får bli en lugn nyårsafton för flyttlasset går 1 Januari!

jag är så glad, så glad, så glad :D

Vilde

idag har jag verkligen märkt att vår lille vilde inte får plats där inne längre, han har rört sig så sjukt mycket idag, det gör han ju varje dag men idag har det varit extremt, det är stora våldsamma rörelsen, man märker verkligen hur lite plats han har kvar, ont gör dom också!!

hörde idag om någon som födde en bebis på över 5 kilo, känner på mig att lillprinsen är i den klassen också..

vilket gör mig ännu mer nervös för mötet med BM i morgon, och då tänker jag mest på vågen, och att jag är rädd att han inte fixerat sig än. uscha, vill bara få det mötet överstökat!





ska kika på en lägenhet i morgon bitti med, men det berättar jag mer om när vi varit där.

morgonmys!

Vaknade tidigt idag, innan 6 och kunde inte somna om!!

Henke och jag tog en frukost tillsammans och så körde jag honom till jobbet men när jag kom hem så var jag fortfarande trött, så jag hämtade täcket och kudden och la ute i soffan, sen gick jag och gjorde lite Te och när jag kom tillbaka till vardagsrummet så såg jag att en liten kanin också var sugen på soffmys.




så Allis kröp upp i famnen på mig och där låg vi och hade det jättemysigt länge, länge!



BF i morgon för övrigt, helt ofattbart!! ska till barnmorskan dagen till ära med, och om han nu inte har fixerat sig än så vet jag inte vad jag gör..

V.40

detta är veckan som alltid varit riktigt långt borta, vet inte om jag alls har förstått att den skulle komma, inte så att jag trodde att jag skulle föda för tidigt utan bara att hela graviditeten fortfarande är så overklig, så att jag nu är i vecka 40 känns helt sjukt faktiskt, hoppas nu bara att vi stannar där och slipper vecka 41.

bild har vi här, och nu vet jag inte om det går att bli mycket större, får dagligen frågor om det är tvillingar!




det är galet vad jag längtar nu, inte bara för att jag har sån foglossning så jag inte vill gå längre, utan för att jag verkligen längtar efter att så se honom, klappa hans lilla huvud, hålla om och bara mysa med honom!!

kom ut nu!!

Skötbord

nu har Henrik och jag tagit tag i att bygga klart skötbordet, så nu är det äntligen färdigt och står på sin plats!





första paketer blöjor ligger redo :)

Henriks föräldrar köpte skötbordet år oss och jag är jätteglad och tacksam för det! Tack så mycket :)



nu ska vi plocka iordning lite här hemma, konstigt att det kan bli stökigt så fort, sen blir det mys ikväll, jag har faktsikt köpt lite godis tillochmed, det ska jag unna mig!

v.39

bilden är riktigt dålig, och jag har morgonfrisyr och är inte fixad alls idag. men att magen är stor ser man ju iallafall!




:)

14 dagar

idag är det 14 dagar kvar till BF, 14 dagar!!

vart tar tiden vägen!? tänk att snart är han här :D


henrik har lämnat mig för att jaga ikväll, så jag är helt ensam hemma och jag har inget gott att smaska på.. är sugen på morötter men dom är slut, eller vi köpte en hel påse när vi var och handlade sist, men allihop var mögliga :(

får ta en kopp te istället sen blir det nog sängen för jag var uppe vid 03.50 inatt, fast jag somnade om vid 8 igen och sov ett par timmar till!!



(gammal bild)


i morgon är det fredag :)

BM igår

igår var jag hos BM och min riktiga barnmorska Kajsa är på semester så jag fick träffa en helt ny, och det var helt underbart att slippa gå och lägga sig utan ångest kvällen innan, och att kunna ställa sig på vågen utan rädsla för att få skäll.

hon var så himla snäll och berättade massa om bebis som kajsa aldrig berättar för mig, bland annat att hans hjärtslag låg på 148 slag i minuten, sån info  har jag aldrig fått veta innan!! 

hon kännde på magen och berättade precis hur han låg inne i magen just då, det var så coolt, för det är sånt som man annars bara får gissa sig till!!

min livmoder hade växt med 1 cm sen sist och är nu 37 cm, det berättar Kajsa heller aldrig för mig.

hon var så himla varm och snäll mot mig att jag vill gå till henne varje gång :)

men nu är det förhoppningsvis bara en gång kvar med Kajsa, och det mötet har jag på BF-dagen (29 september) så jag hoppas jag slipper den gången.


har träffar Alexandra och hennes lilla Signe idag och vi har verkligen haft en jättetrevlig dag tillsammans! jag är så glad att vi har börjat träffas igen :) vi har verkligen jättekul ihop!

Bebis säng

Idag har jag bäddat in lillprinsens säng, så himla mysigt!!






det känns helt sjukt overkligt att vår lilla bebis ska ligga och sova där snart :)

V.38

vecka 38 idag, bild kommer här :)




har vant mig vid att vara såhär tjock nu att jag inte minns att magen varit minde, mycket minde!! kolla denna!!

v.22




jag har under hela graviditeten upplevt mig som jättestor, även på denna sista bilden minns jag att jag tyckte det!!

BB-väskan

shit det närmar sig förlossning, för varje dag som går är vi en dag närmare förlossningen. Tror inte riktigt att jag förstått att den i princip kan starta när som helst, jag tror absolut inte att han kommer för tidigt men ingenting är omöjligt.

Har iallafall börjat packa BB-väskan lite smått, men det är ju skitsvårt vad tusan ska man ha med sig! har ju aldrig varit med om att föda barn innan, vad pallar man och vad pallar man inte.. känner mig förvirrad!

och så har vi bebiskläderna, det är så svårt att välja, vill ju ha alla kläder på samma gång. Henrik fick hjälpa till att välja ut vilka vi skulle ta med så får vi se på BB sen vad det blir först.




4 par byxor, 4 par bodys, 2 pyjamaser och en jumpsuit blev det iallafall, och så mössa och strumpor såklart.

V.37

vecka 37





städfredag är det här hemma idag, dock är jag inte så effektiv då jag har så ont i kroppen nu, känns som det blir värre och värre för varje dag, revbenen på höger sida gör fortfarande sjukt ont och foglossningen är mycket värre än den var för några veckor sen, nu gör det verkligen ont, och jag rör mig som en 95-åring
men jag gör så gott jag kan iallafall och det blir typ städning 5 min, vila 20 sen håller jag på så :)

precis nyss ringe dom från IKEA och dom kommer leverera soffan redan på tisdag istället för på fredag!! underbart, dock jobbar Henke i karlskrona på tisdagar så jag kommer få ta emot den här hemma alldeles själv, känns lite läskigt, men det ska nog gå bra.

snart ska jag börja med fredagsmiddagen som jag tänkte ha färdig tills Henke kommer hem!

hej så länge!
RSS 2.0