Personalfest @ my place


ja, igår hade vi lite hemmagjord personalfest här hemma hos mig, dels för att någon anmälde mig som frivillig och dels för att jag ska flytta så det var väl deras ända chans att få se hur jag bor :P

kul att så många kunde komma ändå det brukar ju alltid bli så att hälften inte kan och resten bangar ur för att den första hälften inte kunde, men alla kom förutom en, så det var jättekul :)


vi beställde hem pizza från italia, sjöng singstar och skrattade massa massa :D något som var mycket tråkigt var dock att jag mådde jättedåligt, och det var inte för att jag hade druckit för mycket utan det är nog min nervösa stressmage som spökar med mig igen, för det kändes precis som att vara tillbaka på studentdagen igen "_ ett glas vin fick jag iallafall..



så det blev tyvärr så att alla åkte in till stan, och jag stannade hemma och däckade direkt i sängen, mådde otroligt mycket bättre än dom andra på jobbet idag iallafall :P

lika som bär    (elin och jag)



mina masker hittades också, vi hade grymt kul med dom :)


Anna hittade godis











idag på jobbet så räknade jag kassorna heeeelt själv, och jag är så grymt stolt över migsjälv, trodde aldrig att denna dagen skulle komma, men jag var jätteduktig, och det var inte så svårt kom det kändes när jag höll på att lära mig :P så nu är jag en nästan full-lärd "butiks-stängare"  


kvällen tillbringades hemma hos molle och therese med grillning och tv-myys :)



kom på en sak, skrev ju ett inägg för ganska länge sen om kunden som var inne och frågade om våffeljärn!! han var och inhandlade ett idag, så nu vet ni det!

ny lägenhet :)

japp, var och kollade på lägenheten på norra vägen idag, den var jättebra :) med diskmaskin, nya vitvaror, 2 parkeringsplatser, fräsh källare/tvättstuga och balkong!! och med en jättebra hyresvärd.

sitter och möblerar i huvudet och det är massa saker som vi inte kommer få plats med.. men även en hel del grejer som vi kan köpa nya som denna lägenheten har hindrat oss från att ha!
kul med förändring :) nu hoppas jag bara att vi blir av med denna lägenheten lite fort så vi kan flytta, annars måste vi vänta tills 1 augusti, blää, vill inte vänta.
har varit på stan med elin idag också, hittade dock ingenting, köpte lite nytt smink bara, med annars ingenting kul alls..
i morgon blir det fest med jobbet här hemma hos mig, det ska blir riktigt kul :)

mysdag <3

idag har det varit en mysdag, började med att hämta upp elin 05.45 och så åkte vi till jobbet och plockade lite pall, slutade 12 och då lunchade jag med emma.

efter det tog vi en tripp till öland, tänkte först inte åka så långt men hamnade efter mycker om och men i nunnedalen, lite fel säsong för det kanske men vi tyckte det kunde vara mysigt ändå. och det var det också tills vi hittade ett halvt får eller det kan också ha varit en get, inte mycket mer än revbenen och lite tänder kvar på den, usch och fyy!!

sen började det blåsa och regna, då var det inte så kul längre så då åkte vi hem.


emma skulle ta en bild på mig när jag stod på stenmuren
men jag råkade ställa mig på en lös sten och precis när hon
tog kortet ramlade jag, haha! jag bjuder verkligen på den!!



inte lika grönt och fint som när henke och jag var där i somras
men inte heller mindre mysigt för det :P



sen åkte jag och henke hem till mamma och tapetserade om i mitt gamla rum :) och på kvällen gick emma och jag på bio- "flickan från ovan", jag känner en blandning av bra film, konstig, fängslande och besvikelse!


i morgon blir det åka av shopping och kolla lägenheten som inte blev av i måndags :)

en galen natt!!


i fredags var jag på bio med elin, en galen natt, haha jag skrattade verkligen, trodde den skulle vara skit, men den var riktigt kul! själva filmen var ju inte så bra, men den var kul, den var mer rolig än bra. och det var lite gött för på sistone har det bara blivit skitfilmer.



efter filmen drog vi hem till elin och myste lite, elin (tro det eller ej) har tjatat i 2 dagar på att vi ska spela fia med knuff haha, trodde hom skämtade först men inte, så vi spelade fia, jag staplade ett torn också det var fatiskt riktigt svårt, elin klarade bara 3 :)





sen hämtade jag henke och hans vänner som hade varit på fest i lindsdal, och när jag skulle köra in till stan igen så sprang det ut ett rådjur mitt framför bilen, jag skrek (haha ett sånt där "carrie bradshaw" skrik) och bromsade allt vad jag kunde, och det var så sjuk nära att jag körde på den, men ingen skadad som tur var. men det var riktigt läskigt!!



igår var jag med om något fruktansvärt! jag tog med mig min havregryn till jobbet som vanligt, och micrade på min gröt, och då upptäckte jag att jag hade glömt mjölken, fyy fan det var något av den äckligaste jag har ätit, att mjölken kan göra så mycket egentigen men uscha var vidrigt utan! havregrynsgröt utan något på!!!

idag ska jag få riktig mat, minns inte när jag åt det senast,.. jo baskemig det var ju i söndags! när vi var hos molle och therese. men idag så ska jag iallafall äta lunch hos mamma, det ska bli gott!


i morgon ska vi kolla på lägenhet (wihooo)

hej så länge!

magont och lägenhet!

i söndags var vi och grillade hos molle och therese :) då kläckte helt plötsligt henke nyheten att han funderar på flytt. jag blev lite chockad och lite glad :) jag vill inte flytta ifrån denna lägenheten, men det känns också onödigt att bo kvar.. så i söndags kväll kollade vi om lägenheter, och på måndag ska vi kanske titta på en!!

det känns helt sjukt att vi ska flytta, allt kom på plötsligt och jag hinner knappt med att tänka på vad som händer. jag kommer sakna denna lägenheten så galet mycket.
det är ju lite kul, något som är lite tråkigare.. för mig iallafall är att jag har drabbats av en sjuk smärta i magen, jag trodde det var min stressmage som ville göra sig påmind men när jag var på vårdcentralen igår så verkade det mer som om det är mina tarmar som bråkar "_ men dom vet inte alls än, fick lämna blodprov igår och var inne idag och lämnade lite fler prov, jag hoppas dom hittar felet snart, för jag har sjukt ont!!
som om inte det vore nog så får jag bara äta havregrynsgröt, jag är så godissugen och jag vill verkligen ha en kopp kaffe med ett litet litet bloss bara, men det går inte, så det blir bara havregrynsgröt för hela slanten..

dubbel illusion!!

idag var jag ledig från jobbet så jag passade på att gå på extraträningen, det första jag gjorde var att sträcka mig på nåt lustigt sätt i armen, så jag kunde knappt röra den alls (har fortfarande sjukt ont).. men sen tänkte jag att på kul testa att göra en dubbel illusion, tänkte såklart att inte skulle klara det för det är ganska svårt, och jag är inte så bra.. men så hände nåt konstigt- jag var sjukt nära på att ta. så jag testade några gånger till och så från ingenstans gjorde jag en (ja jag är så stolt så jag tänker säga det) gryyyym dubbel illusion, alltså inget trams lite på skoj och typ ta, utan på riktigt, skitsnygg, helt perfekt och jag är så chockad!! och glad förstås, Jag kan, och så gjorde jag typ 8 stycken riktigt bra :):)
de ni- det trodde ni väl inte om mig!!

strand!

idag jobbade jag till klockan 13, och efter jag slutat så åkte emma och jag och lunchade :)

efter maten kände vi såklart för en kaffe eller 4 så vi tänkte åka hem till emma och ta en kaffe och kolla på en film som vi hyrde igår men inte orkade kolla på, men eftersom att det var så galet fint väder så åkte vi på en utflykt till borgholm, och hela vägen så lyssnade vi på goa låtar från 90´talet :) det blev en hel del axeldansande till "cotton eye joe" och "millenium 2"! när vi kom fram tog vi tog varsin (som emma kallar dom) brasselstol och satte oss på stranden bakom strand :P hehe belive it or not vi hade hela stranden för oss själva, först var solen inte på så bra humör så det var lite kyligt, men sen kom den fram och det var så sjukt skönt att sitta på en sandstrand i en brasselstol, dricka kaffe och bara njuta av solen :)





där satt vi i ett par timmar, sen åkte vi hem och kollade på den där sketna filmen som vi hade hyrt, "äntligen midsommar" det var en av dom sämsta filmerna jag någonsin sett, se den inte!!

tack för idag!! over and out :)

relationsfråga from hell..

hittade denna sjuka relationsfrågan på Kitty´s blogg och höll på att bokstavligt talat garva ihjäl mig, det är helt sjukt, känner att jag får lite vibbar från filmen "hur man blir av med en kille på 10 dagar" men mer åt "hur man blir av med sin sambo efter 11 år"


Fråga: Jag och min sambo har varit tillsammans i snart 11 år. Vi har ett bra förhållande där vi kan prata om allt, har roligt tillsammans och känner oss avslappnade och naturliga med varandra. Men de senaste åren har min sambo blivit lite för avslappnad. Duschar gör han ungefär en gång i veckan, vilket jag tycker är på tok för lite. Borstar tänderna gör han absolut inte morgon och kväll utan snarare var tredje dag. Han klipper tånaglarna vid köksbordet och låter naglarna ligga kvar på bordsskivan.

När han behöver snyta sig går han inte till badrummet utan sträcker sig efter närmaste snytbara objekt, ett kuvert, ett papper från skrivaren, som han sedan snyter sig i och låter ligga där han befann sig när han snöt sig. Han fiser totalt ohämmat och trycker gärna på lite extra så det blir en ordentlig tut och rapar på samma vis. Naturligtvis ska man kunna fisa i ett förhållande, men man kan väl begränsa sig? När vi tittar på TV sitter han och rycker näshår och ibland rycker han till och med hår i rumpan.

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag tycker ju så klart att vi ska kunna vara avslappnade tillsammans och kunna fisa och rapa ibland utan att det är någon katastrof. Men jag känner också att i ett förhållande har vi ett ansvar mot varandra att försöka hålla oss hyfsat fräscha, om inte annat för att hålla attraktionen och sexlusten vid liv. Som det är nu tappar jag lusten mer och mer. Hur kul är det att sova bredvid någon som luktar otvättat underliv? Hur kul är det med spontant sex när jag egentligen känner att jag vill fråga när han senast duschade innan jag tar något som helst initiativ? Och hur upphetsande är det att se någon rycka hår ur rumpan?

Vi har pratat om det här några gånger. Ibland har det lett till en tillfällig förbättring men sedan återgår han snabbt till gamla vanor. Oftast blir han arg när jag föreslår att han ska duscha och tycker att jag tjatar. Jag har förklarat att det påverkar vårt sexliv men då säger han bara att det är helt ok att be honom tvätta sig för att jag vill ha sex med honom där och då. Men jag vill ju inte behöva be honom om att tvätta sig. Det vill jag ju att han ska göra ändå.

Vad ska jag göra?


 dumpa honom!!

hairminator :)

det är så sjukt roligt att tänka tillbaka på när man var liten, ett minne som jag har från just långfredagen är att när jag var liten så trodde jag på riktigt att man var inte fick ha roligt för att sörja att jesus korsfästes eller vad det nu var, (har inte kommit så långt i bibeln än) nä men jag trodde verkligen att man var tvungen att i sin ensamhet sitta och sörja, eller om man inte var ensam så fick man iallafall inte ha roligt och absolut inte skratta.

hehe vad får man allt i från!?

idag har jag iallafall varit ute hos morfar, eller ute i huset iallafall, var skitskumt att morfar inte var där. hela släkten var där och vi åt påskmat, jag hittade en gammal hairminator, tyckte den var ganska lik kenny starfighters :P förutom färgen då





sen fick jag med mig Tove hem och vi kollade på Twilight :)


ikväll ska jag leka med elin, vi ska äta nåt gott och bara mysa :)

The tatto

igår var det ju dags för mig att gadda mig för livet, hade inte varit nervös alls, tills en halvtimme innan, precis när jag skulle åka, världens ångest i magen!! fick lite panik faktiskt.
men det var bara att bita ihop och åka och hämta bror min som skulle följa med och hålla mig i handen :)
och fy fasen vad ont det gjorde!! jag visste ju så klart att det skulle göra ont, men så ont trodde jag aldrig. det kändes precis som om han satt och skar i mig med en kniv "o
efter ca 2 timmars lidande så var jag klar och jag är sjukt nöjd med resultatet och jag är så stolt över mig själv :)
först är den första bilden på tattueringen jag tänkte som emma testade att måla på mig i juni 2008 :)
och så den riktiga, lite påbyggd :)
RSS 2.0