Tranan :)

igår hörde jag att det var inatt tranan skulle komma, så när jag gick och la mig hängde jag upp min strumpa :)

jag har läst på lite om detta och det är tydligen så att tranan är en smålänsk tradition, folk utanför småland måste ju tro att vi är helt galna som hänger upp en jättestor strumpa vid sängkanten och väntar oss att en trana ska komma med godis på natten, haha det låter ju helt sjukt, undra vem som kom på det!?

nu kommer detta en dag för sent men jag tänkte lägga upp instruktioner.

Instruktioner:

1. hitta en jättestor strumpa, när jag var liten brukade jag ta kalasbyxor eller en ridstrumpa. ju större strumpa ju mer godis!!

2. häng upp strumpan på sängkanten

3. gå och lägg dig jättetidigt ju tidigare man somnar ju snabbare blir det morgon.

4. vakna jättetidigt, tidigare än otäcka syskon, föräldrar, pojkvänner/flickvänner eller andra som godiset kan falla offer för.

5. attakera strumpan!!

henkes                 min                     allis
   





idag har även min efterlängtade massagefåtölj kommit, och så fort jag hade smaskat klart på min trangodis så åkte jag för att hämta den, och både henke och jag har provkört den :):) den funkar kanon, jag är så glad!!



nu måste jag åka och jobba och ikväll blir det fika med sanna :)

RM!

igår var det RM öst då och det gick skitbra :) J1 kvalade som första och eventuellt enda teamet, seniorerna ägde golvet med 5 tapp och 32,8 poäng, nybro team var också sjukt bra igår!! det gick bra för kalmar igår :)
klara
ylva
tove & sofie
lyckad dag :)

Allis 4 år!

igår fyllde Allis 4 år, tiden går skrämmande fort!! kan inte fatta att han är så gammal redan "o
Allis ville inte ha
födelsedagshatten
på sig, så jag fick
ha den istället
på kvällen så gick vi och åt på larmgatan 10 med molle och therese :) och sen en film på det, trubbel i paradeiset, inte jättemycket att ha men helt okej.
idag har jag jobbat, och nu blir det att slappa, packa lite och peppa inför RM i morgon :):) jag är pepp!!

heldag i karlskrona

ja eftersom att filmen remember me inte kom till kalmar så packade elin och jag in oss i bilen idag och åkte till karlskrona för att se den :)  och jag har haft så galet kul!!

på vägen dit så stannade vi självklart på rusta i lyckeby hehe ingen av oss hade varit där innan och det är alltid kul att kolla in andra butiker. när vi kom till karlskrona så gick vi och käkade lite, sen så shoppade vi.



 och sen så gick vi och hämtade ut biljetterna. men då hade vi en timme kvar att fördriva så då gick vi spontant in på en salong och plockade mina ögonbryn, haha ja det var verkligen inte planerat men elin pushade mig så jag gjorde det.



haha sen frågade hon om hon skulle trimma min mustach också när hon ändå höll på, haha det var helt sjukt.

men så till filmen då, den var så sjukt bra och sorglig, både elin och jag bölade som barn på slutet haha, alla vände sig om och kollade på oss där vi satt och skrattade och grät om vartannat. men jag tror inte att det var ett enda öga torrt där inne, men elin och jag var nog värst. 

så den var sjukt bra, men jag hade inte väntat mig det slutet, inte förutsägbar alls!! 



knäckt

jag blir så jävla sur, remember me har premiär på fredag och elin och jag bestämde för jättelänge sen att vi skulle gå på den, jag har varit inne på sf´s hemsida flera gånger om dagen sen dess för att få biljetter när dom släpps, tillockmed innan jobbet idag :O men nu när jag ska gå in och boka så visar det sig att den inte ska gå här i kalmar, (jag tror jag dör), varför inte det då!? så då måste vi åka till karlskrona för att få se den, varför går den i en liten by som karlskrona när den inte går i storstan kalmar!!?

jag är helt knäckt på riktigt, men jag hoppas att elin vill åka till karlskrona, jag ska se den på fredag så är det bara..

lite pinsamt "w

jaha att det "töar" bryder alltså att snön smälter, eller!? haha jag har alltid trott tills nu (22½ år senare) att töa betyder typ snöa lite, som att det duggar när det regnar lite, haha jaha dethär var ju lite pinsamt känner jag nu..


idag är det för övrigt min första dag på frukterianveckan, och även första dagen på "emelie-och-henrik-byter-hushålls-roller-veckan" så nu måste jag göra allt hushålls-sysslor som henrik brukar görna, vilket innebär laga mat, städa, diska (diska, fyy fan det är det värsta), och han får göra det jag brukar göra, lata sig i soffan, ja det kan blir kul och se hur dethär slutar.. plus att jag börjar jobba klockan 6 hela veckan och kommer vara helt slut om eftermiddagarna.


nu ska jag gå och göra mig en fruktsmoothie och kolla klart på oscarsgalan :)

en kul kväll :)

har varit med Johnny ikväll, vilket var kul :) nu har jag pratat av mig för ikväll, hehe. en konstig grej är att han tycker att jag är så glad, känns som om han beskriver en annan person.. ser inte migsjälv som en glad person, men det kankse är så att jag är det..!


oscars-galan går inatt och jag vill så gärna se den, men jag börjar vid 6 i morogn så jag måste sova för att orka, annars hade jag inte bangat på att sitta uppe hela natten för att kolla på den, men jag får spela in den och kolla i morogn när jag kommer hem från jobbet.


god natt, det har varit en kul dag :)

en glad dag :)

igår jobbade jag hela dagen och direkt efter det åkte jag hem till molle och therese för att äta årets första grillat :) jättegott var det, sen kollade vi på en film som jag inte vet vad den heter men som var sjukt bra iallafall.

  


idag är vädret strålande, fast jag tycker man börjar vänja sig vid det, vad som dock var länge sen jag vande mig vid är att vara ledig. men det är jag idag :) och idag skulle henke och jag åkt och kollat på en ny bil till mig, för han tycker att det är dags för det nu. men alla bilaffärer hade tydligen stängt på söndagar (dåligt!!), så det blev inge kolla ny bil..

men vi åkte och storhandlade istället :) och jag har handlat massa massa frukt för min frukterianvecka, men jag har bestämt mig för att bara köra det på halvfart, hehe, jag vet nämnligen att jag inte kommer att kunna motstå kycklingtacos i morgon.




när vi kom hem lagade vi skitäcklig soppa som smakade curry, och jag hatar verkligen curry (fy faaan!) sen städade vi lite här hemma, men jag kände att jag inte utnyttjat det fina vår/vinter vädret så jag släpade ut henrik på en liten promenad, han ville verkligen inte så den blev inte så lång "/




nu blir det bara att slappa ett tag, sen ikväll ska jag vara med Johnny :)

maria montazami <3

just nu ligger jag i soffan och orkar inte gå upp, var tvungen att köra henke till jobbet vid halv 8 idag om jag ville ha bil till jobbet, min bil är tydligen sönder "w jag börjar vid 10 så jag måste snart gå upp och börja göra mig i ordning :) idag blir det kaffe och äggmacka till frukost, gott.
vakna med the voice är ju ett galet roligt program, just nu är maria montazami gäst, tycker hon är hur cool som helst, haha jag ska bli som hon en vacker dag..
sen ikväll ska jag köra mamma till flyget, hon ska till stockholm över helgen, och jag ska bo hemma hos mamma hela helgen och gosa med katterna :) det ser jag fram emot, träffar ju aldrig dom annars
dethär var ett jävligt tråkit inlägg. men det händer inte alltid bara kul saker i mitt liv ;)

tid för gaddning

okej, jag var ju me Dick hos tattueraren idag och var kul den blev jättesnygg :)
och inte nog med det nu har även jag bokat en tid :O jag är så sjukt nervös- jag dööör jag har bokat en tid för tattuering!!

när jag höll på att göra mig iordning innan jag hämtade Dick så drog jag världens fall i badrummet, typ hela badrummet rasade samman och jag hade i fallet råkat både tända och dra igång fläkten, fallet resulterade i 2 rivmärken och ett blåmärke :S haha





efter att jag hade lämnat av Dick så åkte jag hem till elin på en kaffe :) mycket mys och skratt!



en dag.

vaknade vid halv 10 idag och var supertrött, ville bara somna om, men jag får sånt ångest av att sova länge. (längtar redan tills ikväll då jag får gå och lägga mig igen). tvätt-tiden började vid 8 men jag hatar att gå upp tidigt på mina lediga dagar, på jobbdagar med men då måste man ju. iallafall så det håller jag på med nu, tvätta och vika tvätt.. och dricker kaffe :P sitter nog på dagens ilandsproblem- kaffet kallnar alldelers för fort när man heller lite mjölk i.

snart ska jag åka och hämta min bror så ska vi åka till tattueraren, spännande, jag tycker att det är jättepirrigt även om det inte är jag som ska tattuera mig :P


sitter och funderar över om nästa vecka är en bra frukterianvecka!? tänkte jag skulle vara frukterian i en vecka bara för kul hehe, känner att det kan vara kul att testa, gick ju dóck inte så bra för mig förra gången, pallade ju inte ens en dag ;) men jag ska fundera lite, så återkommer jag angående det..


hej sålänge!







ansvar även för mig :)

idag är en stooor dag för mig :) jag är sämst på mitt jobb, och jag är även den enda som inte har något ansvarsområde, tills idag :D:D:D jag är från och med nu "kvitto-rulle-ansvarig" och det ansvaret går ut på att hålla koll på kvittorullarna, så att när dom börjar ta slut så säger jag till och då beställs nya.

det låter kanske som ett litet ansvar för andra, men för mig är detta en stor framgång!

jag är så himla glad och stolt!!




snart ska jag åka till drillträningen :)

trög kund

tröga kunder skrämmer mig..

Kund: hej jag undrar om ni har våffeljärn
Jag: nej tyvärr dom är slut
K: okej, så ni har inga våffeljärn då!?
J: nej tyvärr dom är slut
K: aah.. för jag skulle köpa ett åt min mamma, och jag köpte ett melissa här och det var så bra så jag tänkte att jag skulle köpa ett sånt till henne, men då har ni inget sånt då!?
J: nej tyvärr dom är slut.
K: ..okej, men ni har inget liknande sånt melissa våffeljärn då?
J: NEJ, alltså våffeljärnen är slut!!!

jag fick ärligt panik, det var sjukt obehagligt!!  haha!

vart tog armbandet vägen?

härom dagen var jag ute på internet och letade efter ett halsband från rock by sweden, men hittade istället ett armband, jag typ dog när jag såg det för det var så snyggt, och jag bestämde mig direkt för att jag skulle ha det. Sen typ 2 dagar senare skulle jag visa det för henke, och då finns det inte, det finns inte någonstans, jag har googlat det och kollat in alla sidor som säljer "rock by sweden" prylar, men kan inte hitta det, det har liksom försvunnit från jordens yta, eller har jag drömt det.. jag vet inte men jag vill typ gråta för jag vill verkligen ha det armbandet!!

hittade nu istället ett liknande armband som också är sjukt snyggt som jag också vill ha, men det andra är 1000 gånger snyggare och jag vill 1000 gånger mer ha det..

"dödskallearmbandet-som-är-snyggt-
men-långt-ifrån-lika-snyggt-som-det-andra"


det som jag ville ha från början är som 2 lite tjockare länkar, och så sitter det en stor dödskalle mitt på och två lite mindre på sidorna av den stora, nån som vet vart det finns att få tag på!?

cyyyypern!!

Okej!! cypern here I come, har bokat in mig den 4 oktober, hela släkten åker, dock var det hotellet fullt som dom ska bo på, så vi hamnar på ett annat, men what the heck jag kommer att dela lägenhet med Robin, Dick, Henke och mormor så vi kommer ha party hela nätterna iallafall :):)



RSS 2.0