maskeradförberedelser.

ohoo! posten kom precis, och med den kom mina lösögonfransar som jag ska ha på maskeraden på lördag :) det kommer bli perfekt!




om ca en timme ska jag möta upp anna i stan, får se om jag gör några köp, har bara en sak till som jag måste handla innan maskerad-outfiten är fulländad :)

underbart med sol :)

first addwent.

min morgon idag var inte okej, hade glömt mobilen på jobbet igår och henke var och jagade så jag kunde inte ställa nåt alarm till idag, men jag hittade en gammal veckarklocka som jag ställde på halv 9 (jobbet börjar halv 10), jag vaknar vid 09.10 i panik att klockan inte ringt!! då har väl klockjävlen stannat!!

panik på med kläderna ut till henkes bil. och så lyckades jag inte låsa upp bilen på knapparna så jag tar för givet att den inte funkar och låser upp bilen den vanliga vägen, då drar billarmet igång, paniiik "hur fan får man av detta nu då!?" så jag tryckte på alla (2) knappar samtidigt och det gick vägen, hoppar in i bilen och upptäcker att bensinen är nere på reserven, men det finns inte tid till att tanka och "hoppas hoppas att jag tar mig till jobbet", det gjorde jag, efter att jag körde fast för att plogbilen har plogat in bilen!! 


nu har jag har suttit och pillat ihop en anventsgrej att tända ljusen på :)




har även en lite mer vanlig, men vad tusan gör flugsvamparna i en adventsljusstake!?




nu ska jag slira bort till tågstationen och hämta min emma som äntligen kommer hem efter ännu en vecka i norge :)

lite donings

jag har varit uppe på vinden idag och rotat fram lite gamla julsaker :) tänk vad fort man glömmer bort allt man har, hängde upp en gammal ljusslinga i köksfönstret som jag inte har sett sen vi bodde i ettan, och det var ju 3 år sen. det var lite pilligt att hänga upp den eftersom det var en slinga som jag hängde som ett draperi, men det blev okej, jag är okej nöjd.

nu kommer alla som åker förbi norra vägen se vart jag bor eftersom att slingan lyser ut mot vägen :)




en lampfot och stjärna har även inhandlats, det blev en röd stjärna i år, också helt okej fin, jag är inte 100 nöjd, men okej



när jag tittade i julsakslådan hittade jag alla julgranskulor, jag blev så glad så jag nästan fick kramp i kinderna, oj vad jag längtar tills jag får hänga upp dom i granen!! dock har jag inte än hittat någon bra plats att ställa den på än..

nu letar jag bara efter min runda guldkul-lampa, jag undrar vart den har tagit vägen..!?

trevlig helg!



halvdan.

ja, när jag vaknade i morse mådde jag inte bra alls, jag mådde illa, hade ont i magen, ont halsen, ont i huvudet, influensa-ont i hela kroppen. en liten släng av allt helt enkelt, usch jag var inte kry.

men jag drar mig från att sjukanmäla mig, så jag åt frukost, sminkade mig, och så klädde på mig för att gå ut, men då pallade jag inte mer, då brast det för mig och jag kände att det aldrig skulle gå att jobba idag, så jag ringde och sjukanmälde mig.

hämtade täcke och kudde, satte på mix megapol och bäddade ner mig i soffan. där låg jag som paralyserad och hade så ont överallt, frös och svettades om vartannat, ojade mig av smärta så fort jag rörde mig.

efter några timmars laddning och pepping orkade jag tillslut gå upp och ta en värktablett, och vips mådde jag nästan bra igen. nu är jag bara varm och den ettriga huvudvärken som vägrar ge sig.



så i morgon blir det jobb igen :) 

igår var det kaos med stort K

jobbade 6-12 och var galet trött när jag åkte ut till mammas hus igen, såg fram emot att elda lite i pannan och bädda ner mig i sängen med dator och katt :)

men så blev det inte!!

på vägen ut tog jag lite bilder på åkern som ligger längs med vägen, det är ingen åker längre utan ett mindre hav!



när jag kom in i huset samlade jag ihop alla katterna för att vi skulle gå ner i källarn och elda lite, jag tycker inte om att vara där nere ensam så därför måste jag ha dom med mig när inte henke är där.

när jag kom ner så tyckte jag att mattan som ligger på golvet såg mycket konstig ut, "vemfan har varit här och bytt mattan under tidan jag varit borta!?" tänkte jag. Men när Musse plaskade rakt ut i vattnet fattade jag att mattan inte var ny, utan dränkt.




jag fick panik, försökte rädda alla mammas saker som simmade runt i allt vatten och började svabba, men insåg att det kom bara in mer och mer vatten så jag la ner.
min morbror kom ut och hjälpte till att pumpa och damsuga ut vattnet,henke slog ut ett hål i golvet för att få ner pumpen i golvet och få ut mer vatten, vi höll på hela dagen och sent på kvällen, men egentligen helt förgäves för så fort vi slutade pumpa så fylldes det upp igen.

regnstormen blev snöstorm och det blev ordentligt halt ute lagom tills jag skulle åka och hämta mamma på flyget, och när jag satt och väntade på flygplatsen var jag så trött så jag somnade (haha!!) men iallafall så ropade dom ut i högtalarna att ovädret gjorde så att dom inte kunde landa planet här i kalmar utan fick åka tillbaka till stockholm och landa planet där.

så jag fick sladda tillbaka till huset igen för att hämta alla saker så vi kunde åka hem och sova, eftersom att det är så översvämmat i huset så är även toaletterna översvämmade så det går inte att bo där.


När jag kom hem så somnade jag direkt.

Musse+jag=sant

Idag fyller min mamma år och det firar hon och Bengt i Rom så jag hoppas att dom får en kanondag, och därför bor jag och henke ute i hennes hus och tar hand om katterna, och jag måste erkänna att min "hata-katter"-sida har mjuknat lite efter att jag träffat och lärt känna mammas senaste tillskott Musse!

han går efter mig överallt som om det vore jag som hade svans och inte han, när vi ska sova, så ligger han alltid i sängen, på magen, på ryggen, på benen, under hakan, eller var han tycker det är mysigast. och jag är helt förälskad!
jag vet att det är jättemånga katter som gör så och att han inte är ett dugg unik på den fronten, men jag kommer aldrig mer att ha katt, och man har lite glömt bort hur mysiga dom är.

henke är dock inte lika glad, eftersom han är nåt grymt kattallergisk och knappt kan andas.





igår bestämmde vi att vi skulle stänga ute katterna från sovrummet så henke skulle kunna få andas en natt, men här ser vi klart och tydligt vem som vann den kampen :)







idag ska vi göra ingenting tills träningen det ska bli jätteskönt :)

Burlöv

hemma igen efter tre intensiva dagar i burlöv, eller jag kom hem igår kväll.
skulle egentligen bara varit där måndag och tisdag men dom behövde mer hjälp så jag fick stanna onsdag också, och det har verkligen varit många timmars jobb i tisdags jobbade vi 06.00-22.00. men det har varit grymt kul och och lärorikt, jag har verkligen haft jätteskoj :) och idag öppnade dom sin nybyggda butik, jag hoppas verkligen att allt gick bra!



just nu är det friskisgymparna som underhåller mig med deras friskismoves, snart ska jag köra mamma till flyget och sen senare ska henke och jag gå på harry potter :) efter 42 timmars jobb sen i måndags och 8 timmars bilåkande och alldeles för lite sömn så hoppas jag att jag inte somnar under filmen ;)

efter filmen så bär det av ut till skogen, till mamma och vara kattvakt tills hon kommer hem på tisdag

hej så länge

renovering

jag har varit hemma i min mammas lägenhet och målat lite


jag slog in garderoberna som ett paket, henke var så stolt över
mig, han trodde nog att jag inte skulle göra mer sen.. :P



jag målade både taket och väggarna :)



först var rollrarna slut, så då fick vi åka till jobbet och köpa mer, sen tog färgen slut så då åkte vi till jobbet och köpte mer, sen tog den slut igen, men då struntade vi i allt och åkte.


vi åkte för att hämta mammas katter som hade varit inne på kattpansionat i helgen


katten är hjulbent ^^



nu ska jag bada bort all färg jag har överallt och sen ska jag packa för i morgon bitti åker jag till Burlöv (typ malmö) för att hjälpa dom att bygga klart deras butik :):) det ska bli jätte roligt!

Tacokväll :)

ikväll var emma och fredde hemma hos oss och vi åt tacos hade trevligt!!


grabbarna fixade maten :)



emma och jag hejade på!





Sen blev det singstar, men först reda ut sladdarna!


kameror gillar inte henke, eller tvärt om. men han är snäll iallafall :)




en jätterolig och lyckad kväll

harry potthead!

yeeeey henke och jag har biljetter till harry potter på torsdag :)

det ser jag fram emot!!

:)

jag gillar verkligen namnet på detta conditoriet :)
vad tänker man när man väljer ett sånt namn!?
jag vet ju att inte uttalas så som jag tycker men ändå, det är ju det första man läser "l

wtf

haha jag dör!! är det ett skämt!?, kan inte sluta skratta


 

slut

nu har jag läst klart boken "genom dina ögon" och den var sjukt bra!!

nu känner jag mig helt tom, vad ska jag läsa nu?

606 sidor, det gick lite för fort. "_



:) läs den!

Gamla blider!

var hemma hos emma ikväll och vi kollade egenom hennes gamla album från när vi var små!
fan vad kul vi hade!! här kommer några av bilderna.
Jag & Emma
Jag
Emma (innan hon fick tandställning) ^^
haha den sista bilden :D:D jag fick verkligen inte lägga ut den för emma, men jag kan inte låta bli!!

sjuk

skulle ju tränat med Sean idag med men i morse när jag vaknade drabbades jag av någon typ migrän/magkatarrsattack hade så ont så jag nästan trodde att jag skulle svimma, så jag gick direkt och bäddade ner mig, och här ligger jag fortfarande, har inte ens orkat ta av mig träningskläderna. men jag mår mycket bättre nu, har bara vanlig huvudvärk.
nyss när jag låg här och kollade på tv så hoppade Allis upp i soffan och gav mig lite kärlek, och nu mår jag mycket mycket bättre :)
om nån timme kommer henke med pizza och sen ska jag vara hemma ensam och kolla på Idol :) toppenkväll!!
RSS 2.0