Utveckling!

Jag la ner Love på golvet för att gå ut i köket och hämta en grej, så när jag kom tillbaka max 1 minut senare låg Love på mage. Jag blev mycket förvånad eftersom jag var ganska säker på att jag la honom på rygg, jag tänkte efter supernoga och kom fram till att jag bombsäkert hade lagt honom på rygg.

Han hade alltså för första gången vänt sig från rygg till mage själv!!

Välkommen wubbie :)

Idag har Love blivit ägare till en wubbanub. Han älskar att hålla i nappflaska och bara snutta på, nappen kan han inte hålla i och snutta på samtidigt, men wubbanuben är perfekt för det :)

Nappen!!

Vi har ju aldrig lyckats få Love att ta napp, han förstår alls hur man gör och jag slutade kämpa när han var typ 3 månader. Idag har han varit helt omöjlig att ha att göra med, bara skrik och gnäll hela dagen, trots att han var nyäten, nybytt och precis hade vaknat från en 1,5 timmars lur så var han helt tokig och inget passade. Inte ligga, inte sitta, inte stå, inte vara i famnen. För varje ny grej jag testade blev hans humör om möjligt bara värre och värre.

Så fick han tag på mitt finger som han brukar men han brukar gnaga på det men istället så började han suga på fingret. Samtidigt såg jag nappen i ögonvrån och tänkte att varför inte testa ännu en gång, och "plötsligt händer det" han tog den, snuttade på den som aldrig förr och blev helt lugn!! Till och med den den andra nappen funkade :) wohoo!!

Nu får vi se om det bara var tillfälligt eller om han tar den någon mer gång.

Söndag

Dagen har bjudit på våffelbrunch hemma hos mamma, och kvällsmys hos Molle, Therese och lilla Maria :) imorgon är det ny vecka och stora nya tag!!

Morbror Dick och Love

Love's bok

Henrik har åkt iväg för att jaga, Love ligger på golvet och testar rösten, jag passar på att fylla i lite mer i L's första året bok :)

En liten skurk..

Jag åt en paprika med Love i knät, Och helt plötsligt var det någon annan som satt och smaskade på min paprika. Love vill ha precis allt som man håller i, allra helst mobilen och när han inte får blir han jättearg!! Han har temperament den lilla skurken.

Träning

Någon har tröttnat på att ligga på samma ställe hela tiden, krypträning på hög nivå nu. Kan inte vända blicken från honom någon längre minut för då har han hunnit ta sig ut på golvet. Ligger han på rygg så skjuter han bara ifrån med fötterna och tar sig fram på det sättet istället.






Buse.

uppe mitt i natten

ooh! jisses vilken "morgon" eller mitt i natten skulle jag vilja kalla det.

Love brukar somna någon gång mellan 22.30-00.00 och då brukar han ha sovit en liten powernap på 20-30 minuten någon gång mellan 17.00-19.00.

Det gjorde han inte igår, först sov han mellan 11.10-13.50 och sen tog han sin powernap mellan 16.00-16.40 vilket gjorde att han var supertrött redan vid 21 och då la sig för natten (det har aldrig hänt förut), vid 23.50 vaknade han för lite upptankning och somnade om direkt.

Sen vaknade han igen vid 03.30 så jag gick in till honom, tog upp honom och ammade honom, men det var inte vad Love ville göra, han snuttade lite, sen gav han mig världens flin och satte sig upp- klarvaken och hur glad som helst. Hans mamma var dock långt ifrån vaken och inte alls lika glad.

Det har heller aldrig hänt föut, att han är vaken mitt på natten och vill vara uppe och leka.

Så vi gick ut i vardagsrummet och satte igång TVn, la oss på lekfilten, Love lekte med sina saker och jag halvsov brevid- fy vad trött jag var!!

vid 05.00 fick jag honom äntligen till att somna om igen, och han sov till 08.30

Jisses han får aldrig mer lägga sig för natten så tidigt!!

Mat!

Idag fick Love smaka morot :)


Första skeden var inte god


men sen var det smaskens och han högg efter skeden så fort den kom mot honom!

shopping

Jag är fortfarande riktigt förkyld, den vill verkligen inte ge med sig, det är så synd för jag orkar inte leka med Love så mycket som både han och jag egentligen vill. Att han är en famnbebis gör ju inte saken bättre alls, det går aldrig att bara ha honom lekandes för sig själv i lugn och ro, utan då blir det gap och skrik med en gång.

Jag har inte varit utomhus sen i söndags så idag när mitt huvud faktiskt har hängt med mer än tidigare och Love behövde sova så tog vi vagnen och gick ut en sväng. Vi gick in till stan då Love är i stort behov av pyjamaser i större storlek, 62:orna är för små nu. 2 stycken hittade jag iallafall.

Hittade lite annat också när jag ändå var inne i stan :)

Kappahl



H&M



Jag älskade de röda byxorna Love hade när han var nyfödd, som jag då
hade hittat på Kappahl.


så när jag var på Lindex hittade jag ett par liknande, dom kommer nog
bli jättefina nu till våren!



Nu är jag riktigt trött så nu ska jag krypa upp i soffan och vila med en kaffe.

Smakportioner

Nu när vi skulle börja med smakportioner till Love så tänkte Henrik och jag att vi inte skulle köpa en massa, utan göra själva. Så svårt är det ju faktiskt inte.

Men konstigt nog fick vi ändå med oss en massa burkar hem från affären igår.

Hittills har han testat potatis, majs och palsternacka/potatis. Och han har gillat allt, han ryser lite på första skeden sen blir han helt tokig och börjar gunga fram och tillbaka med armarna i luften. Vi får se vad det blir för gott i morgon.

Buse!

Detta möttes jag av när jag kom in i Love's rum i morse, han blev väl rastlös när jag inte kom och hämtade honom direkt när han vaknade.

still going

Sitter och dricker min typ 100:de kopp te, halsen gör fortfarande ont, förkyldningen har blivit värre och jag är fortfarande helt slut. Har legat nerbäddad i sängen typ hela dagen medans Henrik har tagit hand om Love. Känner mig bättre i kroppen nu efter all vila jag fick idag så jag släppte iväg Henke för att jaga ikväll istället eftersom jag höll honom hemma igår.

Min mamma kom förbi en stund ikväll för att lämna en present till H då hon inte kunde komma på kalaset i söndags och såklart för att gosa med Love. Hon skojade massa med honom och han skrattade så glatt, min lilla prins. Vad det värmer i hjärtat att höra hans skratt.



nu ska jag gå och lägga mig med nässprayet som min enda vän.

Bvc

Nu på morgonen har vi varit på BVC med Love för vägning och mätning.

Vikt: 7990g (7355g)
Längd: 65,5cm (62,5)

Han växer som han ska :)

Det är nog så.

Love har skrikit hittills precis hela dagen, jag är så galet trött men jag vet ju att han inte gör det för att jävlas med mig utan att det är för att han inte mår bra.

Det ser ut som om vi varit ute hela dagen men jag läste någonstans att de små liven kan få röda och svullna kinder när tänderna är på gång, så kommer det ingen liten tand så blir jag mycket förvånad för jag känner verkligen inte igen Lovis såhär otillfreds.




RSS 2.0