advent närmar sig

det är totalt kaos på jobbet såhär dagarna innan advent, det är samma sak varje år men ändå får man lite av en chock när man helt plötsligt står med alla kassor öppna och köer ner genom hela butiken. men det är så otroligt roligt!! :)

det blir att jobba några timmar imorgon också och efter det så ska H & jag gå på julmarknaden på slottet ❤ det kommer bli så mysigt.

när jag satt och väntade på bussen idag och pillade med telefonen i ren tidsfördriv då var det en farbror på samma busshållplats som sa till mig "du har mycket information i dendär plattan!" och när jag höll med om det så sa han lite stolt "jag kan ringa med min", sen bad han om ursäkt för att han stört mig. Jag vet inte alls vad han ville få ut av det hela, om han ville ge mig information om vad min telefon kan göra, eller hans. dagens farbröder..



underlig känsla

trots att jag varit gravid en gång tidigare så är det en sådan märklig känsla att känna någon sparka och buffa där inne :)

tidigare så kom bebisen igång när jag satte mig, eller det var iallafall då jag kände det, är ju så otroligt igång hela tiden när jag är på jobbet, men nu känner jag liten även när jag tex står i kassan, mysigt!!


har pyntat och dekorerat på jobbet, riktigt kul :) den med grön mossa blev finast!!





fredagsmys

igår var det en såndär riktigt bra dag :) hängde på öppnis en stund på förmiddagen. vid 12-tiden hämtade Love och jag upp min mormor för att åka vidare för att fira födelsedagsbarnet- min mamma!

hon bjöd på god lunch, tårta och trevligt häng. vidare där ifrån hämtade vi H på jobbet och åkte för att handla en snabbis.

på kvällen gick Alexandra, jag och en kompis till henne ut och käkade riktigt god mat och avslutade det med hungergames- catching fire! så ruskigt bra.

det är ju inte så ofta man sitter helt still i 2,5 timmar, kollar man på TV hemma ränner man ju ändå runt och fixar och donar, så jag njöt inte bara av filmen utan även en tokig bebis som sparkade på som bara den. har aldrig känt liten sparka så mycket innan men som sagt så sitter man ju inte ofta still så länge.

får sån energi, och njuter så mycket av att komma ut och vara bara jag en kväll någon gång ibland ❤

stl 50

när jag väntade Love köpte jag mängder med kläder i storlek 56 och uppåt, fick sån fruktansvärd ångest när jag tittade på de där pyttekläderna då jag tänkte mig att jag skulle föda en jättestor bebis och alla dedär kläderna jag köpt skulle vara alldeles för små och då inköpta i onödan.

Jag fick en chock då en alldeles liten pojk kom ut med ynka 51cm och 3770g, ja det är ju inte jättelitet egentligen men om man jämför med vad jag hade tänkt mig så var han pytte pytte :)

kläderna i 56 var ganska stora på honom, men han tog igen det genom att byta till storlek 62 redan vid 6 veckors ålder ;)

underbara Love i en något stor body på BB





till lillesyskonet vet jag lite bättre, och iom att vi har alla Love's kläder kvar så behöver jag (tyvärr) inte köpa så mycket nytt, men lite eget måste liten få.

så jag har köpt en tröja och byxa i storlek 50 som bebisen kan ha i början men sen blir det 56 i resten.



ultaljudet

äntligen är dagen som vi väntat på så länge här!

allting var så fint med bebisen, och det var så sjukt för vi såg ju på skärmen precis hur den rörde sig och jag kände varje rörelse inne i magen, helt otroligt!!

precis som sin bror så sprattlade den, och slog kullerbyttor, stod på huvudet och hade sig hela tiden 😊 det var helt fantastiskt.

kände första sparken utanpå magen igår också!!

vår fina lilla bebis




om det blir en flicka eller pojk håller jag för mig själv ett tag ❤

lattjo

Love och jag tog med oss morbror Dick och åkte till lattjoland idag för att leka av oss lite :)








nu är vi parkerade hemma i soffan, helt slut båda två!

halvvägs!!

Vecka 20 idag vilket betyder halvvägs till bebisen ^^ jag längtar något enormt till ultraljudet, sen kan tiden snigla bäst den vill, jag är så nyfiken på vem som bor där inne!!





sjukan fortsätter

tidigt imorse vaknar jag av att Love blivit magsjuk, puuh, ringde dagis och 2 till var sjuka så han var inte ensam. han har varit pigg mellan varven och inte haft feber men han har inte velat äta något vettigt på hela dagen, bara saft och kex, helt okej för mig, bättre än inget.

när Henrik kom hem från jobbet åkte jag för att handla lite blåbärssoppa, nyponsoppa, kräm, yoggi och sånt som man kanske kan få i honom. under tiden jag var iväg fick Henrik i honom havregrynsgröt!! toppen!! sen lite ris, efter det även en äpple med kanel som vi värmde i ugnen.

hoppas han är bra imorgon.

blä

åkte på halsont och förkylning för ca 2 veckor sen, det var inte så farligt och jag kunde jobba på som vanligt, i torsdags utvecklades det till en annan typ av halsont och jag började småhosta. under helgen utvecklades det till en extrem rethosta och den sitter i som berget och blir inte bättre, åkte till apoteket ikväll och kollade hostmedicin men det finns ingen gravida får ta, typiskt, bara härda ut då.



så fruktansvärt irriterande bara, den killar och retar halsen hela tiden och jag hostar typ tills jag spyr 4 gånger per minut. man blir rejält matt och orkeslös när man i princip inte får något syre upp till hjärnan.

Love stackarn har bara fått vara inne och kolla film då jag som sagt inte orkat mer, åsnan i Shrek är himla kul tycker han ^^

Henrik's dag

idag på morgonen väckte Love Henrik med ett "gattis på fasda" vi hade stenhård träning på den frasen i köket medan jag kokade havregrynsgröt 😜

tillsammans med det fina grattiset fick han också en goodiebag med lite smått och gott i, ett par av hans favorit kalsonger- nya förstås, favoritgodiset, ett fint kort som Love gjort, och lite annat kul!





han är verkligen värd all uppskattning, han är en helt otrolig pappa, sambo och bästa vän ❤ Love skulle aldrig ha det så bra utan honom.


all kärlek


hej

jag ser så, så, så mycket fram emot min lediga helg, en sak jag såg precis innan jag gick hem från jobbet är att min måndag på måndag är bytt till tisdag, vilket betyder att jag är ledig 3(!!!) dagar i rad, det händer ju inte, fy bövelen vad jag ska njuta av detta nu!! 😊👍👌

vecka 19 gick vi in i igår och jag tog en snabb bild innan jag gick iväg till jobbet i morse, i en sjukt skitig spegel fick jag se "/ känner små mysiga bebissparkar också sen ca 2 veckor tillbaka 😄 gosiga lilla bebis!!





måndagsdag

på förmiddagen idag åkte Love och jag till öppnis där det idag var sångstund, Emma och Wilma var också där. efter öppnis följde vi med E & W hem på lite fika. W har en pool med bollar som L tyckte var extremt rolig att leka i






när vi skulle cykla hem började det ösregna så när vi väl kom hem var både jag och L genomblöta, och L hade otroligt nog somnat i regnet så det var extra knepigt att lirka av honom de blöta kläderna när han sov "/

H&M på på Ölands köpstad ska slå igen så dom sålde ut allt för 50% nu, åkte dit för att se om det fanns några "dagisbyxor" till Love, men det fanns inga kläder alls till honom som föll oss i smaken, utplockat var bara förnamnet. men däremot kom jag hem med 4 par mammabyxor till mig själv, till ordinarie pris hade dom kostat 1096:- jag betalade 400:- så det var jag otroligt nöjd med :D

nu blir det jobb resten av veckan, längtar redan till min lediga helg ❤ för sen dröjer det till 7/12 innan jag har helt ledig helg igen.

söndagsmys

idag har Love och Henrik varit hos svärisarna på kalkonmiddag, medan jag har jobbat :)

när jag kom hem bakade grabbarna scones, så himla smaskigt med ost och marmelad.



om en timme börjar tvättiden, och det var den söndagen det.

omtänksam

glömde helt bort, när vi väntade på mamma vid ingången på IKEA såg Love till att drakarna vid ingången fick både mat och kärlek ❤











samt att när jag i morse sa "jag älskar dig" så upprepade han det jag sa, mitt hjärta spricker av kärlek till denna lilla mannen!!

fredag

Love älskar havregrynsgröt och äter lätt 2 portioner och säger ändå "mer?" men då fick han en clementin istället, glad kille.





sen blev han plötsligt väldigt mätt och hamnade i matkoma.



efter lite bus och lek hemma åkte L och jag och mötte upp mamma/mormor på IKEA för lite lunch och allmän koll.

det blev ett par timmar där och på vägen hem passade vi på att handla lite nödvändigheter

senare kom bror Dick på besök och stannade även på tacomiddag.

när tacosen låg i magen åkte vi till kyrkogården och tände lite ljus på pappa/morfars grav samt i minneslunden.

så fint det är med alla ljus.







nu är jag parkerad hemma i soffan och kollar idol.
RSS 2.0