Flytt

Vi flyttstädar såhär på nyårsafton, kan meddela att Love har sovit i sitt eget rum inatt och att jag ska komma tillbaka som vanligt så fort vi kommer tillbaka till vardagen igen :)

Fullt upp

Just nu har vi fullt upp med familj och flyttpackning, men jag tänkte bara snabbt skriva att julen har varit toppen och jag ska uppdatera riktigt så fort jag får tid till det! Som sagt fullt upp!!

Dan före dopparedan

Love och jag vaknade vid halv 8 imorse. Emma hade jobbat vaken natt och ville inte åka hem och lägga dig så hon kom förbi och höll oss sällskap, vid 11 tiden byttes hon av, av karin som blev kvar här hela dagen :)

Nu städar vi iordning det sista innan julafton, senare ska henke och jag öppna våra julklappar :) och så blir det bingolotto på det!

Återställd

Var på läkarkontroll idag för mitt blodtryck som var för högt, men inte längre utan nu är det som det ska igen, skönt det!!

Love som den senaste tiden varit en riktigt glad och nöjd kille har både igår och idag varit riktigt ledsen och arg, vet inte alls vad det kan bero på.. Och när han vaknar om nätterna brukar han bara grina lite missnöjt, men inatt vaknade jag av att han gallskrek. Det har han aldrig gjort förut. Det var hemskt, precis som om han hade ont eller var jätterädd.

Det är när han är såhär ledsen som jag önskar att han tog napp "( men han spottar fortfarande bara ut den plus blir ännu argare om man försöker med det.

Bvc

Tidigt i morse åkte vi till BVC för vägning och mätning. Och Love fortsätter att gå spikrakt upp i vikt, 6895 väger han nu och är 61,5 cm lång.

Efter det åkte vi hem och fyllde på med mat så gick vi in till stan, mötte upp therese och maria och fixade den sista julklappen till min mammas särbo :) nu är vi helt färdiga.

Nu ska jag klä på L, möta upp Henrik och så ska vi gå bort till kyrkan och ha dopsamtal med prästen.

Promenad

Idag gick jag bort till äventyrsbadet för jag tänkte anmäla Love och mig till babysim som börjar nu i januari. Men till min stora besvikelse var det helt fullt, finns inga platser alls förens till hösten igen, men då är han ju ingen baby längre :(

Så jag gick en sväng bort till den nya lägenheten för att kolla hur långt det är mellan den och den vi har nu.

1,40 km var det.

Makrons

Såg ett recept på pepparkaksmakrons och kände för att testa, trots att baka är bland det värsta jag vet. Vi väntade på att Love skulle somna, och så fort han gjorde det hoppade jag in i duschen och Henrik började skålla mandeln.

Love skötte sig utmärkt och sov hela tiden så föräldrarna fick mysig tid tillsammans.

Precis när dom var färdiga och jag stoppat in dom i kylen så vaknade han :) nu ska han bada och så ska vi försöka få honom i säng tidigare än vanligt, alltså typ 12.

Dom var riktigt goda även om dom inte blev så snygga!

Efterkontroll

Idag har jag varit på efterkontroll, jag fick träffa en annan Bm än hon jag hade innan då hon (tack och lov) hade slutat, dock var denna nya inte mycket bättre, hon började med att fråga vilken vecka jag var i nu, samt att hon var oförstående och sur.

Var tvungen att väga mig, vilket jag inte har vågat göra på 2 månader eftersom jag inte orkat ta tag i det där med vikten än. 20 kilo hade jag gått ner!

Dock var mitt blodtryck fortfarande för högt så jag ska till en läkare för att kolla upp det nästa vecka.

I morgon tänkte jag försöka hinna in till stan, god natt.

Onsdag

Vid 8-tiden i morse var jag pigg, det har aldrig hänt sen Love kom. Så jag gick upp och duschade, L sov fortfarande så jag la mig i sängen igen och vaknade vid 11 av att L hade vaknat.

Tycker inte att det är okej att sova så länge, men det var ju inte meningen att jag skulle somna om. Men då kändes det som att vi kunnat fortsätta ha pyjamas på oss hela dagen.

Men det hade vi inte tid med för vi blev hembjudna till Alex och lilla Signe som hade mini ÖF hemma, Ida och lilla Nellie var också där.

Jätteroligt, dock märkte jag nästan inte att jag hade Love ned mig då han bara satt snällt i mitt knä hela tiden och stirrade ut TVn i princip. Kände knappt igen honom då han alltid är som en liten studsboll annars!

Men nu är han som vanligt igen :)

Söndag

Henrik var tvungen att hoppa in och jobba övertid idag, tur att Emma ville komma och leka, snacka och dricka kaffe med Love och mig!!

För att fördriva tiden ytterligare hänge vi med henne till maxi för lite söndagsmiddags shopping.

Julbord

Ikväll var hela släkten över på Öland, Borgholm för att äta julbord.

Mycket god mat var det, dock kommer jag nog inte åka dit fler gånger då dom har en pool i mitten av rummet och Love troligtvis kommer att gå nästa år.

Och jag har ingen lust att fiska upp honom där ur.

Not ok

Det är alltid jag som bestämmer vad Love ska ha på sig, jag vill att han ska se bra ut även om vi bara är hemma, och jag vet att Henrik inte har öga för sånt.

I morse mådde jag inte så bra och ville ligga kvar i sängen och vila lite, så jag la Love's klädöde i Henriks händer. Och när jag kom upp och fick se vad han hade klätt på honom blev jag påmind om varför det är jag som annars står för den biten.

Men kan inte låta bli att tycka det är lite gulligt för det är så typisk Henke.

Julbak

Jag är så dålig på att updatera när det väl händer något, men jag har så mycket annat att göra och bloggen kommer verkligen i sista hand nu sen Love kom, vill inte missa en minut med honom. Men nu sover han så jag kan passa på att uppdatera om julbak och familjefoto

i onsdags var vi hemma hos min mormor för att baka pepparkakor och det blev hans första julbak :) 



dålig och suddig bild, men så blir det när man får be en liten kusin att ta bilden


lite gos med morbror också



Love var inte så arg som han ser ut!

idag kom vår bild med i en av tidningarna vi skickat in till, jag har inte bilden på min dator så jag kan inte lägga upp den här, men är inte alls nöjd, ingen bild blev bra och efter ca 1000 bilder så orkade vi inte mer och tog den som var bäst utav dom vi hade.



haha, jag var så trött på att behöva ta fler kort.

besök

Min vän Karin som numera bor och pluggar i Lund var hemma hos oss och hälsade på i helgen :)





jag är jätteglad att hon tog sig tid att hälsa på oss, på sin födelsedag och allt!

Finskor

Har köpt ett par små galet söta finskor till Love, dom ska han ha på dopet tänkte jag, men det kan nog bli fler tillfällen man ska va fin.

RSS 2.0