Bvc

Var på bvc på förmiddagen med Love samt hade mammasamtal. Love hade gått upp stadigt som vanligt 5865g väger han nu, hans streck följer inte kurvan utan går rakt upp, men det gjorde inget eftersom att jag ammar.

Hon sa också att jag måste boka en tid för efterkontroll med min barnmorska, men jag har inte velat gå på det för jag inte ville träffa min bm kajsa mer, men då fick jag veta att hon har slutat :) så jag ska boka in det i veckan tänkte jag.

Fika på stan

Har inte vågat ta steget och fika på stan med Love än, han gillar ju verkligen inte att vara still. Men idag gjorde jag det! Tillsammans med Alexandra och lilla Signe och så en vän till Alex och hennes dotter som är 10 dagar yngre än Love.

Precis som jag trodde så ville Love inte alls sitta still på stan och prata om förlossningar och annat tråkigt, så han började gapa direkt, jag försökte trösta på alla sätt men inget hjälpte, så det var bara att sätta sig och amma.

När han låg och åt så brakade han loss i blöjan, jag kände att han blev blöt på ryggen, jaha bajsat igenom!! Tur att jag hade extrakläder med mig.

Trots att han både fått mat och ny blöja OCH nya kläder så var han inte alls nöjd så vi fick gå en promenad istället.

Självklart var dom andra bebisarna hur snälla som helst och bajsade inte igenom deras kläder, det är tur att han är så grymt söt :)



Det händer grejer

Love har vänt sig från mage till rygg :) första gången var igår men jag var rädd att det bara var en slump då det hände samma sekund som vi la honom på mage. Men idag har han gjort det 2 gånger till!! Jag blir så stolt.


Julmarknad på slottet

På förmiddagen lämnade vi av Love hemma hos Henriks föräldrar för vi skulle gå på julmarknaden på Kalmar slott, såg dock folk som gick runt med sina bebisar i bärsele men själv tycker jag inte att det är lämpligt att trängas med små bebisar i sådana folksamlingar.

Mysigt var det iallafall, julmarknaden såklart men mest att vara ensamma bara Henrik och jag en stund :) vi köpte några teer, hemmagjord öländsk tvål och en julgranskula.

24 Nov

vet inte vad det är med tiden 01.30, men det är den tiden Love har somnat 3 nätter i rad nu.

idag tog Love och jag vagnen in till stan för att möta upp Therese och lilla Maria, dock blev det så att jag pratade alldeles för mycket så jag glömde nästan bort att titta på kläder, ett par byxor kom jag hem med iallafall- till Love såklart :)

Han somnade i bärselen här hemma 11.30 när jag gjorde mig iordning sen sov han igenom hela shoppingrundan och vaknade först när vi kom hem igen, vid tre-tiden. Och då var han hungrig!!

Sen somnade han om igen och det har varit så lite hela dagen sen dess, att han har småsovit mest hela tiden. Henrik slutade jobbet klockan 8 ikväll och skulle direkt åka upp till jaktmarken för att lägga ut mat till vildsvinen, och det är en resa på 3 timmar allt som allt, han tog lillprinsen med sig så jag får lite ensamtid och hinna tvätta och plocka lite, dock sover väl han antagligen hela bilresan också och jag riktigt fasar inför natten som antagligen kommer bli en hel del vaken.




Stora killen

det är nästan läskigt hur fort bebisar växer 


denna bilden är tagen när vi åker hem från BB (9 Okt)



och denna 6 veckor senare (20 Nov)



samma overall :) då var den jättestor, nu är den precis lagom, tänk hur mycket det händer på 6 veckor ändå!! så liten men ändå så stor!

23 Nov

Fick inte Love till att somna förens 01.30 inatt igen, och första matningen redan vid 04.

Nu har han somnat efter en ganska så grinig förmiddag.


bild från 16/11

nu ska jag försöka hinna äta lite, och sen är målet att plocka iordning här hemma och dammsuga!

lite nytt

Love´s kläder i storlek 56 börjar bli för små nu så jag och Henrik var på Modehustet i söndags för att shoppa en ny garderob i storlek 62


Pyjamas Cubus




Pyjamas Lindex




Body och Byxa H&M




Body´s Name It




Body´s och Byxa Lindex



Lite av det vi kom hem med, nu måste han väl klara sig tills det är dags för 68.

En till

Det blev en kvällsrunda med Emma också, men den blev lite sen och Love hade badat, så han fick stanna hemma.

Promenad

Vi har precis kommit hem efter promenaden och det var ju tur för nu är det mörkt, Inge kul att promenera själv i när det är mörkt ute.

Det blev en liten runda, Dock glömde jag bort att sätta på runkeepern hemma men det gör ju inget, kom ju på det en bit bort iallafall :)

Måndag

Oj Love och jag råkade somna om på förmiddagen och vaknade vid halv 12!!

Sen lekte vi i gymmet lite, Love tyckte det var jätteskoj. Nu ligger han och äter och när han är färdig tänkte jag att vi ska gå ut en sväng.

Kalasfin

Love är fest fin idag, cowboybootsen är på och nu åker vi för att fira min mamma som fyller 55 i veckan :)


Trevlig lördag alla

Ensamtid med vänner

Och så var dagen D äntligen här! Dagen då jag äntligen skulle få komma ut och träffa mina vänner utanför boet och utan barn!


Först gick vi och fikade, och det var riktigt kul och skönt att snacka av sig innan bion, och Breaking Dawn- vilken film :) det gjorde dom riktig bra!

Nu är jag precis hemkommen och jag var lite nervös över vad som väntade mig när jag kom hem. Love och Henke sovandes? Love sovandes och Henke vaken? Henke sovandes och Love vaken?

Men när jag kom in höll Henke på att ta på Love pyjamasen och han hade nog haft en riktigt kul kväll med pappa för han somnade på skötbordet :)

bvc

fick en riktigt ledsen Love att somna vid 01.15 igår (..idag) men han sov till 06.45 så det var skönt, sen åt han och så somnade vi om till 10.15.

hade tid på bvc vid 11.40, jag som hade tänkt ta vagnen bort, insåg att vi aldrig skulle hinna, så vi tog bilen och kom prick 20 i 12, Emelie i ett nötskal.

Love hade gått upp till 5265g nästan 1 helt kilo på 3 veckor och är idag 57 cm lång.

För magen ska vi nu testa semper istället för minifom som jag inte tycker fungerar.




nu ska jag ut på en kvällspromenad med min bästa vän Emma :)

vi 2

kort inlägg.

Efter 6 helt underbara veckor tillsammans började Henrik idag jobba igen, så nu får Love och jag klara oss själva om vardagarna, och idag har det gått jättebra.

dagen har verkligen gått i ett idag, vi gick upp ca 10 och sen sov han mellan 12-13, vid 16 gick vi in till stan för att möta upp pappa Henrik för att gå tillsammans hem, just nu har jag tvätt-tid, man får passa på när Henrik kan ta Love, vill helst inte ha med honom ner dit.

kvällen har varit jobbig, Love har helt galet ont i magen, ska ta upp det med BVC i morgon
RSS 2.0