dopfix

usch vad besviken jag blev när vi vaknade i morse och regnet öste ner, samt varning för åska under dagen. eftersom loppisen skulle hoppas utomhus bestämde vi oss för att inte åka, ingen höjdare att vara utomhus i det vädret och särskilt inte med en 2 månaders bebis!! Får bli en annan helg helt enkelt.

Vi fick iallafall lite bakning gjort till dopet, biskvier och syltkakor är helt klart, imorgon blir det "prinskakor" och en sats till med cake pops :)

lite pyssel till dekoration har jag också hunnit knåpa ihop, det är galet vad mycket man hinner när man bara har minstingen att se efter, som dessutom tagit 2 sovpass under dagen, så mycket har han inte fått sova sen han låg i magen. han störs och väcks i vanliga fall hela tiden av Love's bus och ljudliga upptåg.





Vi får uppdateringar med bilder och videos på Love från svärisarna hela dagarna vilket uppskattas enormt, man saknar honom inte lika mycket då utan känner att man är lite delaktig ändå, och det är så roligt att se hur kul han har det :)

Dick kom förbi på lite fika och Willgos på kvällskvisten också, mycket trevligt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0