Bada

idag var det städning av hela lägenheten på schemat, vädret sa att det skulle bli oväder med hög risk för åska, men när vi satt och åt frukost vid 10-tiden så kändes det inte direkt som att ovädret var på väg.

kändes inge vidare att hänga hemma när det var så fint väder, samtidigt lite för fint för att hänga på stranden, ingen i familjen är någon soldyrkare direkt och L fick nog av solen igår.

så vi bestämde lite spontant att vi skulle åka till Nybro simhall, har inte varit där tidigare men har bara hört positivt om den när man har småbarn.

tur att dom öppnar så sent som klockan 13 om dagarna annars hade vi aldrig hunnit, vi är verkligen inga förmiddagsmänniskor i denna familjen ^^

det var spännande att se hur W skulle reagera på vattnet, när L var bebis tokälskade han att bada hemma i baljan och han tjöt av skratt när han 6 månader gammal började på babysim. W är inte lika tokglad i att bada här hemma, det är typ 50/50 glad eller ledsen, men han reagerade inte på något särskilt sätt på vattnet han grät inte, och han flinade mest för att vi fånade oss med honom ")

han var däremot extremt söt i sina små badbyxor.





när L hade badat nonstop i tre timmar och han började tappa respekten för vattnet kände vi att det var dags att åka hem, det var en riktigt ledsen liten kille jag motvilligt och sprattlande bar upp ur vattnet.


(i natt sov W mellan 21.00 och 06.45)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0