gianotti-crosti syndrom

Love's utslag blev värre under natten och i morse när han tog tag i sin lilla pall bara skrek han av smärta, då såg jag att hela handflatorna var fulla av "blåsor"

ringde vc och när vi kom dit sa dom att det inte var vattkoppor eller svinkoppor (tack och lov).

han fick diagnosen gianotti-crosti syndrom och är tydligen ganska ovanlig, läkaren var tvungen att gå iväg och läsa på innan vi fick veta vad det beror på och hur man ska lindra det.

det visade sig att det beror tydligen på förkylningen och går inte att göra någonting åt, det kan ta 2-6 veckor innan dom försvinner. dom smittar som tur är inte så det var ju lite typiskt att jag avbokade klipptiden iallafall.

innan vi gick hem frågade läkaren om han fick visa upp Love för hans kollegor som värsta cirkusattraktionen, eftersom dom inte såg detta så ofta. och trots att vi presenterade honom som Love så frågade läkaren "kliar hon mycket?"

som sagt han behöver klippa sig ^^



Kommentarer
Thezze

Men lilla Love. Skönt att ni fick veta vad det var, i det förra inlägget hade jag själv tippat på höstblåsor som kan sitta just i handflator och munnen, de är inte ovanliga. Men skönt att ni fick komma på tid och få bukt med dem, hoppas bara att de snart går över så Love slipper ha ont.
Vi saknar er och hoppas att ni snart är pigga på att ses =) Hälsa familjen och ta hand om er. Kramar från Molins

2013-09-22 @ 09:07:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0