torsdag

i förmiddags var vi på läkarbesök med Love, mest update angående astman och allergin.

soja är helt grönt och han reagerar inte på det alls men ägg och mjölk är inte ok. ägg går i måttlig mängd i typ matlagning men inte att äta direkt. men läkaren tror på att det kommer att växa bort så småningom, så det låter lovande :)

både igår kväll och förrgår gjorde Henrik och Love pannkakor, och han tyckte det vore festligt med blå pannkakor, så han färgade dom med karamellfärg, det var jättekul tyckte Love också, lagom roligt för mamman dock som fick ett samtal från dagis idag angående att någons avföring var knallgrön, och att förklara att det inte var någon fara för det är bara blåa pannkakor som är boven i dramat.. ville sjunka genom jorden lite. tur att det är Henrik som hämtar idag.

på tal om dagis så testar vi idag att inte låta Love sova alls där nu, när jag kommit hem från jobbet senaste veckorna, vid 21-21.30-tiden har Love fortfarande varit vaken eller precis somnat, det fungerar inte, vill gärna att han ska somna vid 19.30-20-tiden istället. så för ca 2 veckor sen drog vi ner sömmen till en timme utan någon skillnad och nu testar vi ingen sömn alls så får vi se hur det går :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0