julaftonen

på morgonen när vi vaknade fick Love syn på paketen som låg under granen och ville gärna klämma, känna och leka med dom, och till hans stora glädje var faktiskt ett till honom :) ett bamsepussel!

efter frukost och de sista förberedelserna av julklapparna åkte vi hem till svärisarna.

när vi kom dit fick Love se fler julklappar under granen, och blev så ledsen när han inte fick leka med dom, men när farfar frågade om dom skulle gå ner och titta på verktygen så blev han glad igen. han fick både spika och såga.




Love var inte sig själv riktigt under dagen, han var gnällig, ledsen, och mammig/pappig. Henrik fick till och med åka hem för att hämta favorit filten knorre & kissen vid ett tillfälle, då var han helt otröstlig.

när det äntligen var dags för julklappar fick han lite ny energi och var så glad över att få hjälpa farfar med utdelningen.





han tyckte det var roligt att öppna paket också, förra året var han inte så intresserad.

sen var det dags att åka vidare till nästa firande med min familj hos min moster. Love fortsatte att vara tillbakadragen och kinkig, han somnade och vi märke att han fått feber.

trots det var det ändå en bra julafton, hade Love varit riktigt kry och glad så hade dagen varit helt och hållet fulländad, men han har haft en helt annan energi idag så vi har tagit igen det idag :)

tänk att nästa jul har vi 2 barn ❤


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0