grinig bebis

Igår fanns det ingen möjlighet att hinna med bloggen alls Love var helt otröstlig, i förrgår sov han hela dagen, verkligen hela dagen.  Han vaknade såklart ibland och åt lite, för att sedan somna om igen, vilket resulterade i att han inte sov så mycket den natten, jag la honom kl 23, han vaknade 01.30, sen åt han till 02.30, somnade om, vaknade vid 03.30 och åt, somnade om vid 04.30, vaknade igen 05.30 och så höll det på, trött mamma!!

Så igår var han istället vaken hela dagen och jättetrött, övertrött, bara skrek och skrek hela dagen, åt och åt, men vägrade somna, så inatt sov han 23.45-04.45.

vet inte vilket som är bäst, skrik hela dagen men sova på natten, eller snällt barn på dagen men inget sova på natten..!?

Bvc var vi på igår för att väga lilla Love igen, och han hade gått upp till 4315g :) stora killen nu! upp 425g på 9 dagar! allt var bra med vår lilla pojk och vi behöver inte komma och väga honom en gång i veckan eftersom amningen fungerar bra och han går stadigt uppåt, så nästa gång blir i mitten av november.


Min vän Sanna var här hemma och hälsade på oss igår, jättetrevligt, glömde dock helt bort att ta kort på henne och Love tillsammans, men fina presenter fick han och dom har jag tagit kort på iallafall :)



fick ett par små vantar också, men om har vi använt idag på morgonpromenaden.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0